Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojj tam my na fotki jeszcze poczekamy, na taka piękną panienke warto czekać :loveu:

Muszę zaznaczyć iż nowy komplecik - av i podpis masz przepiękny :loveu: Jak zobaczyłam go po raz pierwszy to wpatrywałam się w niego dłuuugo :loveu:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hey Edytko:*
Nie możemy sie ostatnio zgadać...bo albo Ciebie nie ma albo mnie
to znowu Gg zepsute:mad: ...To szkoła...Itd:angryy: Co tam słychać?
Qrde ale świetne te foteczki te w plenerze...Super!!!!!:loveu: :loveu:[/quote]

No własnie wiem ... ale przynajmniej teraz na Dogo Cie moge złapać :)
u nas nawet dobrze :) dzisiaj Tinka miała wolne spotkanie integracyjne ze świnką... moje czujne oko non stop je obserwowało, i raz musiałam interwniować jak Tinie nerwy pusciły i chciała ją zaatakować... :shake:
a potem już luzik :)
No a teraz własnie sie ucze z Histori tzn wypisuje sobie daty i pojecia potem bede sie uczyć. Myśle ze tak do 1 jakos... a jak nie to jutro cały dzień... :roll:

musimy iść któregoś dnia na spacerek i popykac fotek... tylko zeby mnie Mickey polubiał :roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No własnie wiem ... ale przynajmniej teraz na Dogo Cie moge złapać :)
u nas nawet dobrze :) dzisiaj Tinka miała wolne spotkanie integracyjne ze świnką... moje czujne oko non stop je obserwowało, i raz musiałam interwniować jak Tinie nerwy pusciły i chciała ją zaatakować... :shake:
a potem już luzik :)
No a teraz własnie sie ucze z Histori tzn wypisuje sobie daty i pojecia potem bede sie uczyć. Myśle ze tak do 1 jakos... a jak nie to jutro cały dzień... :roll:

musimy iść któregoś dnia na spacerek i popykac fotek... tylko zeby mnie Mickey polubiał :roll:[/quote]
Jak pożycze aparat to pójdziemy gdzieś na spacerek:cool3: Tylko Qrde nie za blisko wody bo Mickey pierwsze co by zrobił to sie w niej wykąpał:roll:
A teraz to troche za zimno na kompiele:eviltong:
Jak by było lato to jeszcze sama bym go namawiała żeby sie wykąpał bo lubie jak sie pluska w wodzie ale teraz wole nie ryzykować:eviltong: :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dziękuje :) ale nie ja go robiłam :) BBeta mi zrobiła :)[/quote]
Tina tez ma oczka jak by jej ktos konturówką pomalował...A może Ty ja malujesz co dziennie żeby wyglądała jak gwiazda przyznaj sie:mad: ??Banerek na prawde siupcio!!!:loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Tina tez ma oczka jak by jej ktos konturówką pomalował...A może Ty ja malujesz co dziennie żeby wyglądała jak gwiazda przyznaj sie:mad: ??Banerek na prawde siupcio!!!:loveu:[/quote]

tak robię jej pełen make up :) dlatego taka piękna jest :loveu:
Co do spacerku to ja mam takie miejsce. Wielka łaka, mało innych psów a i Wisły nie widać także nawet by nie wiedział że blisko wody jest. Tylko Tinucha to pewnie by telepała tyłkiem i chciała na ręce... takie spacerki z nią sa :D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']tak robię jej pełen make up :) dlatego taka piękna jest :loveu:
Co do spacerku to ja mam takie miejsce. Wielka łaka, mało innych psów a i Wisły nie widać także nawet by nie wiedział że blisko wody jest. Tylko Tinucha to pewnie by telepała tyłkiem i chciała na ręce... takie spacerki z nią sa :D[/quote]
A Tina nie ma cieczki?Bo jak ma cieczke to już sobie wyobrażam ten spacer:evil_lol:
Tina ucieka przed Mickey(bo na bank by za nią ganiał)Mickey biega ciągle za nią, ja biegne za nim żeby nie płacić potem alimentów aTy biegniesz za mna z pała żeby Twojej suni nic sie nie stało:eviltong: hehe:D:D
tak własnie wyglądał by nasz spacerek:evil_lol:

Posted

Ha ha ha też tak mysle...:D
nie no juz jej sie raczej skńczyła :) ale zawsze to suczka ;) ale ona potrafi sie bronić przed natarczywymi psirami takimi jak Miki :eviltong:
Tylko ze Miki by se hasał po łące a Tina by patrzyła na mnie takimi oczami "weź mnie na ręce , weź mnie na ręce zimno mi w doopke" :D:lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']:Dog_run:<==Tina :painting:<==ja i mickey
:chainsaw: :-x :snipersm: :2gunfire: :lmaa: :mad: <==Ty w zalezności jak byśmy Cie zdenerwowali...
A to wersja obrazkowa:evil_lol:[/quote]

No to ja wybietam tego kałacha :D
bede za wami biegać i strzelać :D :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No to ja wybietam tego kałacha :D
bede za wami biegać i strzelać :D :diabloti:[/quote]
hehe spoko nie ma sprawy:evil_lol:
Może byc i kałach...Chociaż gdybyś wybrała tą piłe motorowa mogli byśmy sie pobawić w "teksańską masakre piłą mechaniczną" tylko że było by "tarnobrzeska masakra piłą mechaniszną":diabloti: :grin: :grin: :grin: :grin:

Posted

hahah :D no no a co to jakiś film ? bo chyba nieoglądałam:D
ja ci zrobie tak jak w tym filmie : "Piła" zamkne cie w kiblu i przywiaze do rury i zostawie ci piłe :D
i bede cie nagrywac:D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']hahah :D no no a co to jakiś film ? bo chyba nieoglądałam:D
ja ci zrobie tak jak w tym filmie : "Piła" zamkne cie w kiblu i przywiaze do rury i zostawie ci piłe :D
i bede cie nagrywac:D[/quote]
ja tez go nie oglądałam bo raz nie mam cierpliwości do oglądania filmów(wyjątek:Harry, Titanic,Powrót do przyszłości, Shrek) a dwa to horror a ja nie za bardzo za tym przepadam:eviltong: ale wiem że jakiś gośc latal z piła mechaniczną i zabijał wszystkich...

Posted

[COLOR=Red][B]witam:)
bylam wczoraj u ciebie ale nie zdazylam nic napisac:(necior padl....
a ta fotka powyzej jest poprostu cuuudooownaaa!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]