Luzia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']Tiaaa zwłaszcza że okupowałas mojego kompa :P o tej godzinie:D[/QUOTE] Tak? Ło nie wiedziałam :hmmmm: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Wredna maUpa co nie heheheheh:D Co tam dziewczyyyny u Wos słychoć? Quote
Luzia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']Wredna maUpa co nie heheheheh:D Co tam dziewczyyyny u Wos słychoć?[/QUOTE] Muzykę :evilbat: a no i chrapanie siostry :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Co u mnie slychowac :hmmmm: SPac sie chce, jutro wstaje rano a... sobie przypomnialam ze projekt do zrobienia jest :D Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 I wrocilam zrypana jak kon :lol: I ciumkam :** Quote
Luzia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Edyta :mad:[/QUOTE] Też uważam że nas zaniedbuje :shake: Jak coś mam ją bliżej i mogę palnąć przy okazji :evilbat: Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Najlepiej to palnij ja :evil_lol:[/QUOTE] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A Edycia niech Ci odda, bo sama tez zaniedbujesz nas :shake: Quote
Luzia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::']A Edycia niech Ci odda, bo sama tez zaniedbujesz nas :shake:[/QUOTE] Że niby ja :-o O nigdy w życiu, nie wiem w ogóle o czym Ty mówisz :roll::diabloti: Quote
Luzia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Na prawdę nie mam pojęcia o czym Ty mówisz :evilbat: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Czeeeść:) Wybaczcie moje kochane, że jestem wredną pipą i nie dodaje zdjęć. Nie mam kabla do telefona :( a aparat jest niepełnosprawny:( Wszystko do doopy a po za tym mam dorywcze zajęcie - rozwożenie paczek, no i strasznie to jest frustrujące, męczące, i zabierające masę czasu zadanie, że wieczorem po przyjściu do domu mam ochotę sobie tylko w łeb strzelić (chociaż bardziej to z rana:D) Po za tym ciągle kminie jak zmienić świat :) a co u Was?? hihihi nie kłocic mi się tu koty i nie robic na mnie zamachów, wystarczy że Luiza się do mnie nie przyznaje na mieście:(:P Quote
Luzia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Mloda :mad: :mad:[/QUOTE] Słucham stara? :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_'] a co u Was?? hihihi nie kłocic mi się tu koty i nie robic na mnie zamachów, wystarczy że Luiza się do mnie nie przyznaje na mieście:(:P[/QUOTE] O czym Ty mówisz :crazyeye: Musiałam pijana być (jak zwykle ostatnio z resztą :diabloti::diabloti: ) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Luzia'] O czym Ty mówisz :crazyeye: Musiałam pijana być (jak zwykle ostatnio z resztą :diabloti::diabloti: )[/QUOTE] Hehehe a nie mów o piciu i alkoholu bo dostaje gęsiej skórki hehehe:D Quote
Luzia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehehe a nie mów o piciu i alkoholu bo dostaje gęsiej skórki hehehe:D[/QUOTE] Aż tak rozochocona jesteś :evil_lol: ? Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']wystarczy że Luiza się do mnie nie przyznaje na mieście:(:P[/QUOTE]Ja to bym sie ryczej do niej nie przyznawala :evil_lol: [COLOR="#add8e6"] (wiesz ze zartuje Koffanie :loveu:)[/COLOR] Ojjj chcialabym sie z wami upic :lol: Mielonka :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Jestem, jestem:))) Ale nie mam ostatio sił na pisanie i robienie czegokolwiek..... Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pojawila sie laskawie kurde :mad: A co sie stalo? :calus: Quote
Recommended Posts