_ChiQuiTa_ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 :) ALeż się nie obijamy:) noo może troszeczkę. A zdjęcia noooo może jakieś będą na czasie, Po za tym u nas leci, z Tinowym zdrowiem nie najlepiej, choć czuje się dobrze. Wybieramy się do weta jutro bo brzuszek jej czarnieje i skóra schodzi momentami aż ma rany :/:( Quote
agaciaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To trzymam kciuki za Tinowe zdrówko! :kciuki: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Witam :) Po prawie roku, wracamy cichutko, nie z impetem :) I nie pełnym kompletem... Ale chyba się cieszycie cooo ??:):):):) Quote
Paulina_mickey Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='_ChiQuiTa_']Witam :) Po prawie roku, wracamy cichutko, nie z impetem :) I nie pełnym kompletem... Ale chyba się cieszycie cooo ??:):):):)[/QUOTE] Wow, wiesz ile ja się oszukałam Twojej galerii!I nie mogłam znaleźć za nic w świecie. Co tam u Was słychać?I czego nie w pełnym komplecie?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Hej dziewczynki :* No moja galeria spadła na sam koniec wszystkich subskrypcji :)) A nie w pełnym komplecie bo jesteśmy z Tinuchą same :( - ale planujemy znów czynnie wspieranie naszych młodszych braci :) Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :megagrin: Wiedzialam ze nie wytrzymasz :megagrin: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Też to właściwie wiedziałam:)) Wczoraj przyplątał się do nas Labek. Młodziutki, zadbany, grubiutki i strasznie lovelaśny. Lazł za nami no i cóż zrobić o 3 w nocy gdy dookoła żywej duszy. Poszedł z nami do domu, nawet od razu udało nam się znaleźć tymczas, ale niestety ktoś wypuścił go z posesji :/ I dzisiaj zwiał. Szukaliśmy go, ale chyba wrócił do domu, albo znalazł go właściciel, miejmy nadzieję. Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Labki takimi psiakami sa, ze kochaja wszystko i leza za kazdym... pewnie wrocil do domu :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 No dokładnie, ale dzięki niemu mamy nowy tymczas na razie wolny :) Ale jak się sprawdzą moje obawy odnośnie tego kto Labka wypuścił to będzie po tymczasie :/ Obawiam się że to sąsiad, bo jego psy (trzy małe Pekińczyki) darły japę non stop jak przywieźliśmy Labka, więc mógł się wkurzyć i go wypuścić żeby mieć w końcu święty spokoj. A Ty kochana jak tam? Po depresji?:) Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dopadnijcie dziada w jakims ciemnym zaulku :mad: :diabloti: (sasiada znaczy sie :evil_lol:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Chyba trza bedzie :] Cóż, mam nadzieje że Wariat wrócił do swojego domku :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Kochana uciekam spać. Pogadamy jutro:* Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dzien dobry :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']Chyba trza bedzie :] Cóż, mam nadzieje że Wariat wrócił do swojego domku :)[/QUOTE] Jesli nie biega sobie po miescie to na pewno ;) Jak mija dzionek? :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Witam się z wieczorka, teraz moda na labki jest, ludzie kupują a potem sobie z nimi nie radzą;/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :multi: Jesli nie biega sobie po miescie to na pewno ;) Jak mija dzionek? :loveu:[/QUOTE] No ślad po nim nagle zaginął, więc pewnie stwierdził, ze najwyższa pora wrócić do domku:) No ale bynajmniej szlajał się tylko pół nocy i się najadł i polazł dalej :) A dzionek mija powoli, muszę spadać szybko do dentysty i urzędu, ble... nienawidzę tego. Paulina, no dokładnie zwłaszcza w Tarnobrzegu widać że ta moda niestety jest ehhh Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie tylko w TBG, w Lublinie to samo;/ No i Yorki jeszcze Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 No tak właściwie to wszędzie, można się z czymś takim spotkać, a nie co ja gadam zwłaszcza w Tbg. Ehh... masakra. Dzięki Labkowi to chociaż odkryłam kolejny tymczas :) z którego mam nadzieję jakaś bida skorzysta. Quote
Luzia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 O Edytka :-o Jak ja dawno Cię nie widziałam :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Luzia&Funia']O Edytka :-o Jak ja dawno Cię nie widziałam :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Tiaaa zwłaszcza że okupowałas mojego kompa :P o tej godzinie:D Quote
Recommended Posts