Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mnie? :crazyeye:[/quote] Co mnie :eviltong: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ciebie? :crazyeye:[/quote] Co Ciebie?? Boże mój już się pogubiłam za tą babą to nie nadąży :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Jeszcze u moda w galerii :diabloti::diabloti::diabloti: Jak ja to kocham mówię wam tylko czekam kiedy bana dostanę :evil_lol:[/quote] Ty jak chcesz to ja mogę tam zagadać z innymi modami :razz: [quote name='Luzia&Funia']Co Ciebie?? Boże mój już się pogubiłam za tą babą to nie nadąży :eviltong:[/QUOTE] ja też :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Sylwunia piłaś coś :razz::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ty jak chcesz to ja mogę tam zagadać z innymi modami :razz: ja też :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale ja bym od Ciebie chciała :loveu: Takiej to nie zrozumie :roll: :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']JĄ?!!!! :crazyeye:[/quote] :roll: [quote name=':: FiGa ::']<ómarła ze smiechu>[/quote] Nareszcie :multi::multi::multi: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ale ja bym od Ciebie chciała :loveu: [/quote] Ale wiesz każdego bana trza przydyskutowac i tak w końcu jedna osoba daje:D w tym wypadku dała bym ja :) hmmm tak na pół roku :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 o matko, tutaj też gadają :mad: i to na dodatek beze mnie :mad: :evil_lol: Ciesze sie Edytko, że byłaś u lekarza! :) mam nadzieje, że te sztuczki pomogą ;) Szkoda, że nie będzie Tinkowych fotek.. życzymy Wesołych Świąt!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='agaciaaa']o matko, tutaj też gadają :mad: i to na dodatek beze mnie :mad: :evil_lol: Ciesze sie Edytko, że byłaś u lekarza! :) mam nadzieje, że te sztuczki pomogą ;) Szkoda, że nie będzie Tinkowych fotek.. życzymy Wesołych Świąt!!! [URL]http://images31.fotosik.pl/86/11d2c31c0b440a21.jpg[/URL][/quote] A no gadają bo te wredoty wpadły w odwiedzin ki :diabloti: ale cieszymy się że i Ty do nas dołączysz :multi: Ja też mam taką nadzieję :) coś czuję że długo nie trzeba będzie czekać, nim je wykorzystam Dziękuję za życzonka :buzi: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hmmm trzech powiadasz :evil_lol: Ja nadepnęłam na odcisk pewnie i 33 :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dziewuszki ja uciekaju spać Branoc:buzi: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dziewuszki ja uciekaju spać Branoc:buzi:[/quote] Taaa My tylko czekamy żebyś sobie poszła :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja dziś nie mam czasu na gadanie :shake: cholerna przedświąteczna gorączka:roll: Dobranoc! :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Luzia tak myslałam :P No ale dobra, bo się zamknę w sobie i więcej nie przyjde :diabloti: Agaciu świetnie to rozumiem... ehh... mnie zaraz z kompa zgonią... Dopisane: Ehhh... co ten mój ojciec sobie wyobraża.... :/ Wiecie co właśnie powiedział ? że trzeba Tinę eksmitować ... bo się leni :O i jeszcze dodał "mogłabyś już zdechnać a nie tyle lat zawracasz nam dupe" :O:O:O:O rozumiecie?? nie wiem, czy to w żartach ale zabolało mnie :(( ehh ide jej kupić coś dobrego do jedzenia ... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Edyyycia!!!!!!!!!!!!!!! :* :multi: :loveu: Jestem, jestem, jestem! :loveu: Wróciłam i tak się za Tobą stęskniłam :loveu: Z tym tatą... eh nieprzyjemna sprawa :( Mój ojciec też nieraz sobie żartuje, ale nigdy w taki sposób... trzymaj się, ważne, co Ty uważasz :* Wesołych! :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Edyyycia!!!!!!!!!!!!!!! :* :multi: :loveu: Jestem, jestem, jestem! :loveu: Wróciłam i tak się za Tobą stęskniłam :loveu: Z tym tatą... eh nieprzyjemna sprawa :( Mój ojciec też nieraz sobie żartuje, ale nigdy w taki sposób... trzymaj się, ważne, co Ty uważasz :* Wesołych! :loveu:[/quote] Kochana jak ja się ciesze, że jesteś już :iloveyou: :buzi: Strasznie mi tu Cię brakowało :shake: no tak, mój tata czasem mówi nie zastanawiając się nawet co... ale dobra staram się nie zwracać na to uwagi, ale tak się nie da... Dlatego, na poprawę humorku poszłyśmy do zoologicznego i kupiłyśmy caały worek smakowitości :loveu::loveu::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Na Wigilię, czy już na teraz? ;) :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Jedzonko na Wigilie czy na teraz ;> Kupiłam kosteczki i ciasteczka, trochę zjadła teraz, trochę zje później:D Ale przeczuwam ze 3 dni i będzie po wszystkim :) Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Agaciu te nasze taty to takie nierozgarnięte człowieki som :shake: U mnie często padają słowa "Zabierz stąd tego smiecia" więc doskonale wiem o czym mówisz :( Quote
agaciaaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Agaciu te nasze taty to takie nierozgarnięte człowieki som :shake: [/quote] Agaciu?? widze że nie tylko ja sie dzisiaj myle :evil_lol: Edytko nie przejmuj sie... :calus: tato tak palnął tylko.. pewnie sie nawet nie zastanowił co mówi :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Edycia... jak tam po Wigilii? :) Quote
Recommended Posts