Paulina_mickey Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [url]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_10-3.jpg[/url] ale ma oczyska:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cześć Edytko, wracaj do nas :razz: :loveu: Quote
Agushka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hej Edysia :) Przypominam się, rzadko piszę ale zaglądam zawsze :)) Buziaki dla Tinki :loveu: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A ja dziś osobiście poznałam Tinkową :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A ja dziś osobiście poznałam Tinkową :loveu::loveu::loveu:[/quote] no i fajna laska z niej:cool3::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']no i fajna laska z niej:cool3::loveu::diabloti::evil_lol:[/quote] No pewnie że fajna... Chociaż w sumie fajna... To mało powiedziane ona jest boska :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Luzia&Funia']No pewnie że fajna... Chociaż w sumie fajna... To mało powiedziane ona jest boska :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]noo bo to ziomalka jest:evil_lol: Pańcia też:diabloti: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']noo bo to ziomalka jest:evil_lol: Pańcia też:diabloti:[/quote] Nie podlizuj się :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Cześć dziewczynki :buzi: no w końcu mam chwilę, żeby tu wpaść i cosik Wam odpisać :) [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ojjj ale dawno tu nie byłam:-([/COLOR] [COLOR=blue]Śliczne fotki a co ona gryzie koc?:D[/COLOR] [color=blue]Fajne te [URL]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_3-3.jpg[/URL] [COLOR=blue]pokazuje nam jęzorka:diabloti:[/COLOR][/quote] Nom Tinkowa lubi gryźć nie tylko koc, ale także kołdrę, skarpetki etc :diabloti: [quote name='psiulka'][I]Hej :multi: :calus: Całe szczęście, że już są "na tropie", mam nadzieję, że już dadzą Ci spokój :shake: A choroba ma się szybko wynosić :mad:[/I] [I]Tinulka kontra koc :loveu: Ciekawe kto wygrał :evil_lol:[/I] [/QUOTE] no jak na razie się nie odzywają więc myślę, że dadzą mi już spokój :) [quote name='Paulina_mickey']Edytko gdzie jesteś:mad:[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']cześć Edytko, wracaj do nas :razz: :loveu:[/QUOTE] Juuuż jestem :cool3::loveu: [quote name='Agushka']Hej Edysia :smile: Przypominam się, rzadko piszę ale zaglądam zawsze :smile:) Buziaki dla Tinki :loveu:[/QUOTE] Czeeeść kochana :buzi: Nawet nie wiesz jak nam miło, ze o nas pamiętasz :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='agaciaaa']co słychać? :razz:[/QUOTE] No właściwie to dużo, ale na pewno nie chce się Wam czytać o moich jakiś przeżyciach etc. :evil_lol: Bo wiecie, ze potrafię strzelić rozprawkę na temat "co u mnie słychać" :diabloti: Ale tak w mega dużym skróci to: [LIST] [*]Właściwie nic nowego :evil_lol: [*]Tinkowa nie marudzi na spacerkach :) chodzi ładnie na smyczy koło nogi. Chociaż odechciewa się jej jak powieje chłodem, ale nie ma co narzekać bo dziewczyna i tak się stara :) a to najważniejsze [*]Szkoła mnie wykańcza, nawalili nam po praktykach tyle sprawdzianów ze chwilami już nie wiem w co ręce wsadzić. No i tak dzisiaj też się nie zanosi na spokojny wieczorek. Za chwilę skończę pisać referat to muszę lecieć do koleżanki, zrobić 7 kserówek z historii, następnie napisać o Tarnobrzegu po rusku :roll: apotem nauczyć się kolędy także po rusku... i to wszystko na jutro :shake: Po prostu masakra [*]No jeszcze nasze schroniskowe bidulki spędzają mi sen z powiek, a w szczególności Misio. Nie mogę spać i funkcjonować przez tego osobnika. Strasznie się o niego martwię, piszę o nim wszędzie, pytam... ale nikt nie chce schorowanego staruszka... nich nie rozumie starości... boje się że będzie musiał odejść sam... w budzie... w mrozie... Ale jest przy nim Gosia która sumiennie się niem opiekuje, ale to nie to samo. Ona ma wiele psiaków na głowie, a Misiulek potrzebuje kogoś kto sie nim zajmie tak naprawdę w domowym ciepełku... [*]Po za tym staram sie podnieść i poskładać po rozstaniu z TZtem... to już 37 dni od kiedy jestem sama i wciąż boli tak samo, i nic się nie zmieniło i wciąż tęsknota jest taka sama, a może nawet silniejsza, bo właściwie na dobrą sprawę uświadomiłam sobie już, ze z nim nie jestem. [*]I tak z dnia na dzień staram sobie jakoś poradzić, i staram się dotrzeć do wieczora by położyć się i zasnąć.[/LIST] Miałam się nie rozpisać, ale i tak jakoś samo mi wyszło :) I'm sorry :) [B]Paulina i Luiza [/B]ciesze się, ze Tinowa przypadła Wam do gustu :)) A fotki (bo wiem, że tylko na to czekacie) postaram się dać jak najszybciej, ale na razie nie wyrabiam :) Quote
Paulina_mickey Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie podlizuj się :diabloti:[/quote] nie zamierzam :diabloti: w końcu nie od parady sie mówi jaki pies taki właściciel nie:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']nie zamierzam :diabloti: w końcu nie od parady sie mówi jaki pies taki właściciel nie:evil_lol:[/quote] Do czego zmierzasz :evil_lol: Mieć wtyki u mada :cool3: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ojjj dziewczyny dziewczyny :P Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ojjj dziewczyny dziewczyny :P[/quote] Ty tam się lepiej nie odzywaj :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ty tam się lepiej nie odzywaj :evil_lol: :diabloti::diabloti:[/quote] O proszę jeszcze w moim własnym FB będzie mi rozkazywać :shake::mad::diabloti: Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']O proszę jeszcze w moim własnym FB będzie mi rozkazywać :shake::mad::diabloti:[/quote] No kto jak kto ale ja mogę :evil_lol: Nie wiem z jakiej strony ale to mało ważne :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hejka Edytko:* beda jakies fotki?;) ja tez chce zeby Ares chodzil na spacerze ladnie, grzecznie przy nodze...:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Luzia&Funia']No kto jak kto ale ja mogę :evil_lol: Nie wiem z jakiej strony ale to mało ważne :diabloti:[/quote] Nie bądź tego taka pewna :evil_lol: [quote name='Marta_Ares'] Hejka Edytko:* beda jakies fotki?;-) ja tez chce zeby Ares chodzil na spacerze ladnie, grzecznie przy nodze...:shake:[/QUOTE] Cześć Martuś :buzi: strasznie się cieszę, że do nas zajrzałaś :buzi: fotki będą ale nie wiem kiedy je wgram, bo mam trochę i na aparacie i na telefonie, myślę że może jutro jak się wyrobie :) Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja przepraszam ze tak rzadko zagladam, ale staram sie nie wchodzic na dogo, albo na krotko, bo to strasznie duzo czasu zabiera i pozniej nie moge sie wyrobic z lekcjami:shake: ale teraz swieta wiec moge ponadrabiac chociaz troszeczke zaleglosci:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Doskonale Martuś Cię rozumiem, ja sama jak wchodzę na dogo to jedynie na wątki naszych bidulków schroniskowych i to wszystko, czasem do galerii zajrzę i to wszystko. Ogólnie z niczym się wyrobić nie mogę, a nawet święta mnie nie ratują, bo zaraz zaczną się super rodzinne wyjazdy których nienawidzę... ehhh Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 O widzę że kolejna bratnia dusza która nie lubi świąt[I]?? :razz:[/I] Quote
Recommended Posts