_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dlaczego? ja siebie widzę, chociaż tylko ja w siebie wierzę.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ja też sie boję... jak cholera...:( Że nie zdam matury, że się nie dostanę na studia, że nie dam rady.... i że wiele innych rzeczy... ale spróbuję... bo to od zawsze było moje mażenie. A jak wiadomo nic w życiu samo nie przychodzi. Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja się boję już samej pracy... tak cholernie trudno pogodzić sie z odejściem czworonoga, przynajmniej mnie... a wet z takimi przypadkami spotyka sie czesto.. brrr nie dałabym sobie raczej rady w tej pracy :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A o to chodzi... no cóż... Tak samo jak lekarze... Ale popatrz ile ratują żyć :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Hee a to mi właśnie wpadło w oko :D czemu ja wcześniej tego nie dałam ? Hmmm no ale lepiej późno niż wcale :D Tak wiec w takich strojach śpiewamy w chórze :) piękne cooo :) Ja to ta po lewej jakby ktoś nie wiedział :diabloti: a koleżanka ma na sobie męski strój :D Tak ubrane ślicznie chodziłyśmy sobie po Stalowej Woli kiedy to pojechałyśmy na Eutrapelię (takie tam festiwale muzyki chrześcijańskiej czy coś takiego) trwało to 6 godzić wiec można było się nieźle wynudzić, ale my zabiłyśmy tę nudę i w teren:D ale zrobiłyśmy furorę :D:D [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_P6060575.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja w podobnej kiecce po Monachium kilka dni temu chodziłam :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Heheh no widzisz mamy coś z siebie :diabloti: a co ześ Ty tam robiła ;> Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Uh ale teraz w szkole mam zaległości 2 tyg... a jutro o 5 wstaje.. :siara: a co tam... żyje sie raaaaaaaaaaaz :evil_lol: Uwielbiam Oktoberfest, uwielbiam niemców :loveu: Ale nienawidze ich jezyka :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 2 tyg? to nieźle poszalałaś :D:D Wiesz właściwie to ja lubię chodzić spać po północy i wstawać o 5 :D:diabloti: A podejście do życia typu :żyje się raaaaaaaaaaaaz" uwielbiam :D i popieram :D szkoda, ze moi domownicy nie bardzo :D:D Ja Niemców nie lobie i niemieckiego też nie ale Oktoberfest lobie :D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja "żyje sie raaaaz" kieruje sie w chwilach.. hmm... kiedy moje postępowanie nie będzie miec poważniejszych konsekwencji :lol: A jutro bede co najwyżej niewyspana [i wkurw***a] :evil_lol: [co ja bym zrobiła bez kawy :modla:] Niemcy są the best. Pogadac tam można z każdym, nawet jesli nie znasz języka niemieckiego, a Twój rozmówca nie zna angielskiego :evil_lol: Na basenie 2 godziny wygłupiałam sie z koleżanką z nastolatkami z niemiec i w życiu się lepiej nie bawiłam :evil_lol: A szkole mam taryfe ulgową, tydzień na nadrobienie wszystkiego, spoko dam rade :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No i właśnie takie podejście mi się podoba :) No ja az sobie pójdę zaraz i zrobię kawę :) bo coś mi się przysypia a na razie jestem wciągnięta w czytanie wszystkiego odnośnie wacików :D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A czytaj czytaj, przyda Ci się :cool3: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ja to zrobię lepiej tak, że sobie wydrukuje i poczytam jutro w łóżeczku przed TV (bo chora jestem i w łóżeczku leżeć muszę :diabloti:) bo jak wpatruję się w ten monitor to tracę chwilami wzrok :D Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witamy :) ślicznego kotka tu widziałam :loveu: tylko szkoda, że Tinki fotka tylko jedna była ostatnio.. i to na dodatek 'bez głowy' :evil_lol: Pozdrowienia i dobranoc ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Witamy :) ślicznego kotka tu widziałam :loveu: tylko szkoda, że Tinki fotka tylko jedna była ostatnio.. i to na dodatek 'bez głowy' :evil_lol: Pozdrowienia i dobranoc ;)[/quote] Heh niedługo będzie więcej i z głową także zapraszam :)) Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Heh niedługo będzie więcej i z głową także zapraszam :))[/quote] Zaproszenie przyjęte ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Teee, nie zwalaj przyczyn tracenia wzroku na monitor, brałaś coś, przyznaj sie :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Zaproszenie przyjęte ;)[/quote] cieszę się :)) :multi::lol::loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Teee, nie zwalaj przyczyn tracenia wzroku na monitor, brałaś coś, przyznaj sie :razz:[/QUOTE] Hmmm wiesz co te antybiotyki co mam mają jakąś dziwną nazwę.... i biorę 3 razy dziennie.... można sfiksować :D [COLOR=Red][SIZE=4][I][B]Aaaaa!!!! komary latają mi po pokoju :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To ja nie chce wiedzieć jakie te antybiotyki masz :evil_lol: Ja tez mam komary.. [COLOR=Yellow]ale mam też kretyna który je powybija :siara:[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To ja nie chce wiedzieć jakie te antybiotyki masz :evil_lol: Ja tez mam komary.. [COLOR=Yellow]ale mam też kretyna który je powybija :siara:[/COLOR][/quote] No wiesz podrzucę ci nazwę, albo załatwię lewą receptę i będziesz miała tak kolorowo jak ja :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Hahaha :roflt::roflt: Dobrze, że kretyn nic nie widzi xD pożycz go bo mi niema kto powybijać :roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A widzisz różowe myszki i niebieskie słoniki? [COLOR=LightBlue][SIZE=1]Ja widze tylko pawiana leżącego na moim łóżku :diabloti: O ja biedna... umrę.. umrę! Wiesz z miłą chęcią się go pozbędę, jednak obawiam się że mogłabyś tego nie przeżyć - wiesz zawał :lol: [/SIZE][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A widzisz różowe myszki i niebieskie słoniki? [COLOR=LightBlue][SIZE=1]Ja widze tylko pawiana leżącego na moim łóżku :diabloti: O ja biedna... umrę.. umrę! Wiesz z miłą chęcią się go pozbędę, jednak obawiam się że mogłabyś tego nie przeżyć - wiesz zawał :lol: [/SIZE][/COLOR][/quote] Widze :razz: [COLOR=Wheat][SIZE=1]leżącą świnię na moim wyrku która muczy i rusza kopytami :) wiesz ja jestem akurat sama, bidna i chora :placz: jak cos to podaj kuzynowi adres do mnie :diabloti: [/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts