Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek'] piekna foteczka:loveu: i modelka sliczna:loveu:
[URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_aa3.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...yta/tn_aa3.jpg[/URL]
szeleczki fajne ma tinkowa:loveu:

maksiu slodki:-([/QUOTE]

:loveu::loveu: a tam, nie fajne :D muszę kupić fajniejsze :)

[quote name='chihuahua'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Szkoda Maksia, sliczny byl:loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

A nio szkoda :-(

[quote name='Tina.Sara']Biedny Maksiu... :(
Śliczna Tinka :loveu:[/quote]

Ciesze się że sie podoba :D

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A co tu taki zastoj :mad:

Edytko, co tam u Ciebie? Jak weekend? :smile:[/QUOTE]

A ja no właśnie nie wiem co taki zastój :roll:

A weekend wyśmienicie :) TŻ przyjechał w sobotę i właśnie godzinę temu pojechał :( :placz:
I znowu całe 5 dni siama muszę być :(

[quote name='Pianka'] [URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_aa5.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...yta/tn_aa5.jpg[/URL] ale wielkie oczy:loveu:[/QUOTE]

Ooo jak miło Cię u nas gościć :)

[quote name=':: FiGa ::'] Ojej ta mina mnie zabiła :roflt:
[URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_aa10.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...ta/tn_aa10.jpg[/URL]

Maksio [`][/QUOTE]

Cześć kochana :*
Ty się nie śmiej z przerażenia mojej suczy, wiesz jaki stres biedna przeżywała. Oczywiście 100m przed wetem już musiałam ją nieść na rękach :)

Nio a tak ogólnie to u nas bez zmian. Guz ani się nie zmniejszył a wydaje mi się że powiększył. Hmmm... no ale na razie czekamy aż pójdziemy 2 raz. Zrobiłam zdjęcia tego nieszczęsnego guza coś tam widać. Ale dzisiaj nie dam rady dać fotek, mam jeszcze tyle lekcji do zrobienia że ja nie wiem jak się wyrobię. Także jutro postaram się coś wrzucić.

Pozdrooo :*:*:*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
A weekend wyśmienicie :) TŻ przyjechał w sobotę i właśnie godzinę temu pojechał :( :placz:
I znowu całe 5 dni siama muszę być :([/quote]

A to TZ gdzieś dalej mieszka/studiuje? Tęsknota jeszcze wzmocni Wasze uczucie :) Choć ja mam chłopaka na miejscu i nie wyobrażam sobie spędzić choć 2 dni bez niego :roll:

[quote name='_ChiQuiTa_'] Nio a tak ogólnie to u nas bez zmian. Guz ani się nie zmniejszył a wydaje mi się że powiększył. Hmmm... no ale na razie czekamy aż pójdziemy 2 raz. Zrobiłam zdjęcia tego nieszczęsnego guza coś tam widać. Ale dzisiaj nie dam rady dać fotek, mam jeszcze tyle lekcji do zrobienia że ja nie wiem jak się wyrobię. Także jutro postaram się coś wrzucić.

Pozdrooo :*:*:*[/quote]

Cieszę się, że guz się nie powiększa :) Wetka kazała Ci masować? Może dojdzie do tego, że nawet zacznie się zmniejszać? :)

Przede mną jeszcze nauka WOKu i dokończenie lektury na polski... Ah Ci TZci - tyle czasu zabierają :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Ah Ci TZci - tyle czasu zabierają :evil_lol:[/quote]
oj tak zgadzam sie:evil_lol: :evil_lol: ja mam darmowy nr do Tz-tz wiec czasami godzinami rozmawiamy przez tel, ale ze mam zestaw sluchawkowy to w tym samym czasi moge siedziec na dogo albo lekcje odrabiac:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj tak zgadzam sie:evil_lol: :evil_lol: ja mam darmowy nr do Tz-tz wiec czasami godzinami rozmawiamy przez tel, ale ze mam zestaw sluchawkowy to w tym samym czasi moge siedziec na dogo albo lekcje odrabiac:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Ja nie potrafiłabym się skupić :cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][COLOR=Red]A to TZ gdzieś dalej mieszka/studiuje? Tęsknota jeszcze wzmocni Wasze uczucie :) Choć ja mam chłopaka na miejscu i nie wyobrażam sobie spędzić choć 2 dni bez niego :roll:[/COLOR]

Cieszę się, że guz się nie powiększa :) Wetka kazała Ci masować? Może dojdzie do tego, że nawet zacznie się zmniejszać? :)

Przede mną jeszcze nauka WOKu i dokończenie lektury na polski... Ah Ci TZci - tyle czasu zabierają :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Red]Nio niestety mieszka dalej. Ale mam może będzie studiował w moim mieście. Tzn baardzo bym chciała :)
Ech no widzisz jak to jest. No niestety, ja to przynajmniej na tyg. mam czas na naukę :P

[COLOR=Black] Masować mi nie kazała... No ale ja wiem, że on niedługo zacznie się zmniejszać. Zaraz zgram z jedno zdjęcie z tym guzem, o ile aparat mi nie padnie :roll:

[/COLOR][/COLOR][quote name='Marta_Ares']oj tak zgadzam sie:evil_lol: :evil_lol: ja mam darmowy nr do Tz-tz wiec czasami godzinami rozmawiamy przez tel, ale ze mam zestaw sluchawkowy to w tym samym czasi moge siedziec na dogo albo lekcje odrabiac:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

No te rozmowy godzinne to mnie rozbrajają. Czasem to ja już nie mam sił 3mać telefonu to też zakładam słuchawki :)
Albo wieczorem to jak już leżę to moja rozmowa wygląda tak " yhymm... no... tak... nie.... nie spie.... nooo.... eeee.... nie.... yhym..... no" :diabloti:

[quote name='Justyna :)']Ja nie potrafiłabym się skupić :cool3:[/QUOTE]

Ja też nie :D

[COLOR=Red][/COLOR]

Posted

Albo wieczorem to jak już leżę to moja rozmowa wygląda tak " yhymm... no... tak... nie.... nie spie.... nooo.... eeee.... nie.... yhym..... no" :diabloti:
[/quote]

No bo takie rozmowy są o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze od pisania smsów ;) Nawet jak są prowadzone w ten sposób :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No bo takie rozmowy są o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze od pisania smsów ;) Nawet jak są prowadzone w ten sposób :evil_lol:[/quote]

Hehehe no żebyś wiedziała :)

Zaraz dam fotkę z guzem. .. :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ojejku biedactwo...

a co dow ieczornych rozmow z Tztem to u mnie wygladaja bardzo podobnie, az ktos w koncu pierwszy zasnie:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Nie no w naszych rozmowach staram się nie spać. Chociaż nie powiem raz mi sie zdarzyłoo :roll:

[quote name='Pianka'] Biedna. Zdrowiej szybko;-)[/quote]

Już ja się o to postaram :p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cześć Wariacie :loveu:

Co tam słychać?[/quote]

Czeeść ciołku :multi:

A na słychać Fergi :eviltong:
A tak na marginesie to właśnie wróciłyśmy ze spacerku z Tinuszką xD
Noo muszę przyznać, że jestem z niej dumna. Łaziłyśmy 2 godziny i szła ślicznie koło mnie. Powoli robi postępy bo nie powiem troszkę jej się nie chciało, ale już się nie ciągnęła 100m za mną :)
No i jeszcze czeka mnie dziś randka z biologią i technologią :shake: Normalnie, aż mnie ciarki przechodzą :placz:

A u Was co tam? jak tam?

Posted

Czeeść ciołku :multi:

A na słychać Fergi :eviltong:
A tak na marginesie to właśnie wróciłyśmy ze spacerku z Tinuszką xD
Noo muszę przyznać, że jestem z niej dumna. Łaziłyśmy 2 godziny i szła ślicznie koło mnie. Powoli robi postępy bo nie powiem troszkę jej się nie chciało, ale już się nie ciągnęła 100m za mną :)
No i jeszcze czeka mnie dziś randka z biologią i technologią :shake: Normalnie, aż mnie ciarki przechodzą :placz:

A u Was co tam? jak tam?[/quote]

Ciołku? :obrazic:

Jestem z Tiny ogromnie dumna - nabierze kondycji i tylko spacery będą jej w głowie :) Wzięłyście może ze sobą na spacer aparat? ;)

Oj mnie też biologia dzisiaj czeka :shake: I gegra :placz:

Słonko u nas :) I cieczki dookoła :roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ciołku? Jestem z Tiny ogromnie dumna - nabierze kondycji i tylko spacery będą jej w głowie Wzięłyście może ze sobą na spacer aparat? Oj mnie też biologia dzisiaj czeka I gegra Słonko u nas I cieczki dookoła [/quote]Hehehe no juz bez fochów proszę :PJa też jestem z niej dumna, a aparatu niestety zapomniałam ostatnio w ogóle nie biorę go ze sobą nigdzie. Nie no miałam go wczoraj ale to zdjecia są moje i znajomych. Ale spokojnie fotki będa dziś wieczorem bo siostra nam robił z ukrycia robiła i jakieś mam :)[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Edytko Trzymam kciuki za Tinuszke, zeby ten guz to nie było nic poważnego Będzie dobrze [/quote][quote name='*luthien*']trzymam kciuki, ze wszystko bedzie ok! musi [/quote]Cioteczki, mam dobre wieści bo ten wredny guz się zmiejsza :) Więc sądze że niebezpieczeństwo zażegnane :) już go nawet nie widać a jedynie trochę czuć... :):)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Cioteczki, mam dobre wieści bo ten wredny guz się zmiejsza :) Więc sądze że niebezpieczeństwo zażegnane :) już go nawet nie widać a jedynie trochę czuć... :):)[/quote]

Ooooooo, to super :eviltong: :multi::multi::multi::multi:
Miźnij Tinkową :p

Posted

Cześć :)

Zdjęcia Twoje i znajomych też mogą być :cool3:

Tak teraz mi się przypomniało, że Szarikowi, Gizmo koledze też robiły się takie guzy, tylko na łokciach w przednich łapach. Wet zdiagnozował to jako guz powstały z nadepnięcia lub stłuczenia tego miejsca, może i w przypadku Tiny tak było?

Nie ważne, ważne, że guzek się zmniejsza! :multi:

Posted

No oki, wstawie wszytskie jakie mam:)ale to wieczorkiem bo teraz ladna pogoda wiec jade z przyjaciolka gdzies... jeszcze nie wiemy gdzie ale cos sie wymysli...Nio nie wiem, nie przypominam sobie zeby jakias stluczke miala...ale zmniejsza sie i jest super :):)