Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 hello:buzi: masz fotki Spike może?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Samturia']heja! zmienilas tatul galerii i nie umialam was znalezc xD[/quote] No widzisz:P Trzeba nas częściej odiwedzać. Nas też ostat nio ciągle nie ma. I jeszcze klawiatura nam sie psuje :-( [quote name='Ewa_17'] witam klona mojej Tinuszki :loveu: dawno nas u Was nie bylo bo :roll:.......sama nie wiem dlaczego :oops: ale postanawiamy sie poprawic i czesto Was kochane odwiedzac, a wiec kiedy nowe fotki Tinuszki?! :diabloti:[/QUOTE] No ja myśle że częściej :D A fotki nie wiem kiedy.... naprawde ostatnio nie mamy czasu :( [quote name='g_o_n_i_a']Edytko witaj :multi: Oczywiscie rozumiem i tez właśnie myslalam, ze i tak nic z tego. Ale co tam :p Za rok beda znowu wakacje :-D[/QUOTE] Kochana jak to się mówi "co się odwlecze to nie uciecze :)" [quote name='Paulina_mickey']hello:buzi: masz fotki Spike może?:cool3:[/QUOTE] Fotki dopiero pod koniec wakacji.. . :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Hmmm a no mi sie nigdzie nie spieszy :D Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mnie też :cool3: Dawaj tu Tinę :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 teraz niemam fotek na kompie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ale się rozgadały babsztyle :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 trudno, do klawiatury ją daj :diabloti: Justyna, cicho tam :evil_lol: albo się przyłącz Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Tina.Sara']Justyna, cicho tam :evil_lol: albo się przyłącz[/quote] W takim przypadku lepiej przyjąć rolę obserwatora :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 W tam lepiej brać bierny udział w tej jakże interesującej konwersacji ;) Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']W takim przypadku lepiej przyjąć rolę obserwatora :cool3:[/quote] Ojoj :placz: nie zostawiaj mnie tak... :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']W tam lepiej brać bierny udział w tej jakże interesującej konwersacji ;-)[/quote] Mhm... :eviltong: Co porabiacie? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']W tam lepiej brać bierny udział w tej jakże interesującej konwersacji ;)[/quote] A gdzie ona? :hmmmm: [quote name='Tina.Sara']Ojoj :placz: nie zostawiaj mnie tak... :evil_lol:[/quote] Boisz się Edyty? Co ona Ci zrobiła? Chcesz o tym porozmawiać? :razz: Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Boisz się Edyty? Co ona Ci zrobiła? Chcesz o tym porozmawiać? :razz:[/quote] Tak, potrzebuję psychologa :cool3: Psychopata też może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Tina.Sara']Tak, potrzebuję psychologa :cool3: Psychopata też może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Karolinko, ale psychopata może zrobić Ci krzywdę... :glaszcze: Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Karolinko, ale psychopata może zrobić Ci krzywdę... :glaszcze:[/quote] Oj, no tak :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Oj dziewuszki ja jestem swietnym psychologiem, psychiatrą i psychoterapeuta :D jakby co to od pn do pt w godzinach od 8:00 - 22:00 :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Oj dziewuszki ja jestem swietnym psychologiem, psychiatrą i psychoterapeuta :D jakby co to od pn do pt w godzinach od 8:00 - 22:00 :D[/quote] A nie przypadkiem 22:00 do 8:00? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Hmmm.... no dobra niech będzie :P Quote
Tina.Sara Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 uuu.. w nocy.. sam na sam z Edytą... ja dziękuję :evil_lol: Quote
Recommended Posts