:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale tylko troszczke, tego nawet bardzo nie widać.. Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Faktycznie... Tak tyćko :evil_lol: Dobranoc Edytko Quote
Ewa&kumpel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Edytko... :lol: Długo mnie nie było, dużo zaległości mi się narobiło. Widzę sporo zmian: nowy awatar, nowy baner. No, No pozazdrościc... Buziaczki... Quote
haska_12 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Edytko :) Fotek juz od paru dobrych stron nie ma :mad:, dlaczego? Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a dlatego ze wczoraj komus sie nudzilo:mad: i zamiast dac nowe fotki to dziewczyny sobie pogawedke urzadzily:eviltong: :eviltong: :eviltong: dlatego na kilku stronach nic nie ma:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Biedak, nie wie w co sie pakuje... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] ooo tak nie wie biedaczysko :diabloti::megagrin: [quote name=':: FiGa ::'] Edytko :cool3::cool3: Jakis cichy wielbiciel :cool3::cool3:[/QUOTE] eeee... raczej nie cichy.... :roll: [quote name='Sylwucha :D']Sierota - dobrze to ujęłaś :diabloti:[/QUOTE] nie ma to jak mówić do siebie po imieniu :D [quote name='Gonia'] Edytka wymiękła... :cool3: I my juz nie zasmiecamy Tinkowej Galeryjki, branocka :bye:[/QUOTE] Nie wymiękła tylko musisałam lecieć bo moj tata przyjechał, no a jakby nie to to siedziałaym z Wami do białego rańca :D [quote name=':: FiGa ::']A czy my ją zaśmiecałyśmy? Pilnowałyśmy tylko...[/QUOTE] to ja Was zatrudniam do pilnowania podczas moich wszystkich nieobecności i obecności też :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Gonia'] Dobranoc Edytko[/QUOTE] [quote name='Sylwia']Branocka :buzi:[/QUOTE] Cześc dziewuszki :multi: [quote name='Ewa&kumpel']Czesc Edytko... :lol: Długo mnie nie było, dużo zaległości mi się narobiło. Widzę sporo zmian: nowy awatar, nowy baner. No, No pozazdrościc... Buziaczki...[/QUOTE] Cześć Ewuś no dawno Cie nie było ale bardzo się cieszę że już jesteś :):):) [quote name='haska_12']Czesc Edytko :smile: Fotek juz od paru dobrych stron nie ma :mad:, dlaczego?[/QUOTE] Bo Sylwucha z Gochą tak nawijają :mad::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']a dlatego ze wczoraj komus sie nudzilo:mad: i zamiast dac nowe fotki to dziewczyny sobie pogawedke urzadzily:eviltong: :eviltong: :eviltong: dlatego na kilku stronach nic nie ma:evil_lol:[/QUOTE] a moze będa już niedługo bo mam dla Was niespodziewanke :multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_Tinazkoleg.jpg[/IMG] Ciotki nie mam nowych fotek ta była wprawdzie niedawno ale przez to nawijanie nie wszyscy widzieli :) Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']eeee... raczej nie cichy.... :roll:[/quote]A co, głośny? :lol: [quote name='_ChiQuiTa_'] nie ma to jak mówić do siebie po imieniu :D[/quote]No nie Mielonko? :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_'] Nie wymiękła tylko musisałam lecieć bo moj tata przyjechał, no a jakby nie to to siedziałaym z Wami do białego rańca :D[/quote]Nie to co Ty Gosiu, wymiękłaś ok 3 :megagrin: [quote name='_ChiQuiTa_'] to ja Was zatrudniam do pilnowania podczas moich wszystkich nieobecności i obecności też :evil_lol:[/quote]No to teraz czekamy na zapłatę, w końcu ładnie pilnowałyśmy :razz::razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]A co, głośny? :lol:[/COLOR] [COLOR=SeaGreen] No nie Mielonko? :cool3: [/COLOR] [COLOR=Purple] No to teraz czekamy na zapłatę, w końcu ładnie pilnowałyśmy[/COLOR] :razz::razz:[/quote] [COLOR=Red]no pewnie jak do mnie mowi to sie drze :eviltong: [COLOR=SeaGreen]:mad::mad: ja ci dam :x [COLOR=Purple]a prosze bardzo :buzi: [COLOR=Black]Gooosia cześć :buzi: PS. Sylwia zrobiłam av :) [/COLOR][/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie to co Ty Gosiu, wymiękłaś ok 3 :megagrin: [/quote] Łżesz Łajzo! :mad: Moj ostatni post jest kilka minut po 4 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=red][COLOR=#2e8b57][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=purple]a prosze bardzo :buzi:[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/quote] A co ze mną?! Phi! :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]no pewnie jak do mnie mowi to sie drze :eviltong: [COLOR=SeaGreen]:mad::mad: ja ci dam :x [COLOR=Purple]a prosze bardzo :buzi:[COLOR=Black] [COLOR=Blue] PS. Sylwia zrobiłam av :)[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote] [COLOR=Teal]Zbijesz mnie? [/COLOR] [COLOR=Purple]E.. taka zapłata... :shake: [:evil_lol:][/COLOR] [COLOR=Blue]Pokaż :razz:[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A co ze mną?! Phi! :obrazic:[/quote] to był dla Was dwoch :D macie sie podzielić jednym buziakiem, A tobie Sylwucha co buziak nieodpowiada? to co bys chciała masz avatar za to :evil_lol: Gosia a Ty chcesz cos innego niż :buzi: Wiecie co ja bede tak powoli pisac bo mi strasznie powoli DGM chodzi ze aż :angryy::angryy: Avatar wyszedł mi taki nie wiem czy to dokładnie o to chodziło... [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_Figa.jpg[/IMG] :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']to był dla Was dwoch :D macie sie podzielić jednym buziakiem, A tobie Sylwucha co buziak nieodpowiada? to co bys chciała masz avatar za to :evil_lol: Gosia a Ty chcesz cos innego niż :buzi: [/quote] Ja nie jestem wybredna tak jak inni :shake: :multi: :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja nie jestem wybredna tak jak inni :shake: :multi: :buzi:[/quote] Hihihi no to suuuper :):):):multi::multi::multi::buzi::buzi::buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :oops: Łii, Edytka lubi gonie! :multi: O, widze ze 300 sie szykuje :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No pewnie że Edyta lubi Gonie bo Gonia to fajne stworzenie :buzi::loveu: niom i kolejn a imprezka :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Łaa :loveu: :multi: Dobrze, ze wieczorem ta impra nie wypadnie, bo do szkoly jutro :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']to był dla Was dwoch :D macie sie podzielić jednym buziakiem, A tobie Sylwucha co buziak nieodpowiada? to co bys chciała masz avatar za to :evil_lol: Gosia a Ty chcesz cos innego niż :buzi:[/quote]Av może być :razz: [quote name='_ChiQuiTa_'] Wiecie co ja bede tak powoli pisac bo mi strasznie powoli DGM chodzi ze aż :angryy::angryy:[/quote]:turn-l: [quote name='_ChiQuiTa_'] Avatar wyszedł mi taki nie wiem czy to dokładnie o to chodziło... [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_Figa.jpg[/IMG] :oops:[/quote]:multi::multi::multi::multi: Świetny :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No pewnie że Edyta lubi Gonie bo Gonia to fajne stworzenie :buzi::loveu:[/quote][SIZE=6]Zdrajcyyy :placz::placz::placz:[/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6]Zdrajcyyy :placz::placz::placz:[/SIZE][/quote] Ja tam nic nie mowilam, jak sie wymieniałyscie numerami tel.. :diabloti: Quote
Recommended Posts