_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No niedługo słońce bedzie grzało to bedzie źle z Tobą:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sylwia, a co ja innego przypominam oprócz krowy? Oczywiscie ze wielką, paskudną zaspę. A na razie jest mi dobrze, bo zimno jest, o :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A dlaczego zaspa?? :cool3: :evil_lol:[/quote] eeee.... a bo Azulka sie rzuca na Gosie jak na zaspe :p Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zaspa... :grin: A co będzie jak przyjda roztopy? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Znikne - wreszcie!! :multi: I nikt nawet nie uroni lzy za mna... Wiadomo. :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Znikne - wreszcie!! :multi: I nikt nawet nie uroni lzy za mna... Wiadomo. :p[/quote] Wiadomka :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jupi!! :multi: Czemu mnie to nie dziwi? HA! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [B]Wiecie jakiego fajnego smska dostałam przed chwila :D "Wolalbym Cie lepiej znac, fajna dziewczyna z Ciebie masz gg jak tak to podaj. odpisz" fajny nie ?:D ktos w końcu sądzi że jestem fajna ahahah :bigcool: [/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jupi!! :multi: Czemu mnie to nie dziwi? HA![/quote] hihihihi :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][B]Wiecie jakiego fajnego smska dostałam przed chwila :D[/B] [B]"Wolalbym Cie lepiej znac, fajna dziewczyna z Ciebie masz gg jak tak to podaj. odpisz"[/B] [B]fajny nie ?:D ktos w końcu sądzi że jestem fajna ahahah :bigcool:[/B] [/quote] Ja bym sie na jego miejscu bala :-o :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja bym sie na jego miejscu bala :-o :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja też :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dobra moje stworki kochane :buzi: mimo ze jestescie takie lewe to was kocham :D bo jestescie gooopki :multi::loveu: a ja lece sie z tatą przywitać cya :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja też :diabloti::diabloti:[/quote] Biedak, nie wie w co sie pakuje... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jupi!! :multi: Czemu mnie to nie dziwi? HA![/quote]Bo nas też to nie dziwi?? :evil_lol: Nie no... może czasami bym żalowała że nie ma mnie kto budzić o 3 w nocy :p Edytko :cool3::cool3: Jakis cichy wielbiciel :cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie no... może czasami bym żalowała że nie ma mnie kto budzić o 3 w nocy :p [/quote] Juz nic nie pisze, bo udajesz, ze nie czytasz. :shake: :p Nie bede budzic, o... Zreszta teraz pewnie duuuuzo loodkow z watku Justyny do Ciebie pisze... :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Juz nic nie pisze, bo udajesz, ze nie czytasz. :shake: :p Nie bede budzic, o... Zreszta teraz pewnie duuuuzo loodkow z watku Justyny do Ciebie pisze... :placz:[/quote]:lol::lol::lol::lol: Nikt jeszcze nie napisał :placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wszystko przed Toba[/quote]Tak myślisz?? :razz: Ale jak i tak wolę pisac z kimś innym... :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Tak myślisz?? :razz: Ale jak i tak wolę pisac z kimś innym... :oops:[/quote] Tak mysle, zawsze Cie wszyscy "rozchwytują". :cool3: No ciekawe z kim. :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tak mysle, zawsze Cie wszyscy "rozchwytują". :cool3: No ciekawe z kim. :placz:[/quote] Wszyscy?? :grin: Kto?? :evil_lol: Nie znasz, więc co Ci będę tu pisać :razz: jej inicjały to G.M., napewno nic CI to nie powie więc... :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wszyscy?? :grin: Kto?? :evil_lol: Nie znasz, więc co Ci będę tu pisać :razz: jej inicjały to G.M., napewno nic CI to nie powie więc... :eviltong:[/quote] Faktycznie, nie mam zielonego pojecia co to za sierota..:niewiem: . Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Faktycznie, nie mam zielonego pojecia co to za sierota..:niewiem: .[/quote] Sierota - dobrze to ujęłaś :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wiem, ja zawsze celnie trafiam. Edytka wymiękła... :cool3: I my juz nie zasmiecamy Tinkowej Galeryjki, branocka :bye: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A czy my ją zaśmiecałyśmy? Pilnowałyśmy tylko... Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Fakt, tu tez trzeba bylo pilnowac. :evil_lol: Ale troche off topikujemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts