Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='wadercia']dokladnie. mnie strasznie denerwuje to ze jestem taka bezsilna.. :( dziewczyny a moze ogloszenia o pomoc, o wsparcie materialami budowlanymi ?[/QUOTE] No może to dobry pomysł.. :) edit . zamówię banerek ! :roll: Quote
Wadercia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 moze ktos szukajac czegos przez przypadek zauwazy ogloszenie i wepsrze czymkolwiek... Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='wadercia']moze ktos szukajac czegos przez przypadek zauwazy ogloszenie i wepsrze czymkolwiek...[/QUOTE] Dokładnie,a mogłabyś się tym zająć ? :) Quote
emilia2280 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 napiszcie do uzytkowniczki chita. moze pomoze z materialami budowlanymi. psie kojce sprzedaje Newzooland na 6 miesiéczne raty 0%, mogé zapytac o znizké, ale to i tak kolo 2tys za kojec chyba nie wchodzi w gré? [URL]http://www.newzooland.pl/index.php?cat_id=244[/URL] Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='emilia2280']napiszcie do uzytkowniczki chita. moze pomoze z materialami budowlanymi. psie kojce sprzedaje Newzooland na 6 miesiéczne raty 0%, mogé zapytac o znizké, ale to i tak kolo 2tys za kojec chyba nie wchodzi w gré? [URL]http://www.newzooland.pl/index.php?cat_id=244[/URL][/QUOTE] Dzięki, emilio, bardzo cenne informacje! Napiszę do chity. Dzięki! Kojce chyba faktycznie za drogie. Pani Jola wspominała o kwotach niższego rzędu. Quote
Wadercia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']Dokładnie,a mogłabyś się tym zająć ? :)[/QUOTE] dzis znajde czas a pozniej dopiero w czwartek.. wpisuje na znanym forum wiadomosc Bric z pierwszego postu. Czesto tam pomagaja moze i teraz znajdzie sie jakas dobra duszyczka.. jak zaloze to podam link Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='wadercia']dzis znajde czas a pozniej dopiero w czwartek.. wpisuje na znanym forum wiadomosc Bric z pierwszego postu. Czesto tam pomagaja moze i teraz znajdzie sie jakas dobra duszyczka.. jak zaloze to podam link[/QUOTE] ok.:) Dziękujemy..:):):) Quote
Wadercia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [URL]http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27506224#post27506224[/URL] moze tutaj cos sie uda. Tylko szybie pytanie, czy skasowac dane do p.Joli? Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='wadercia'][URL]http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27506224#post27506224[/URL] moze tutaj cos sie uda. Tylko szybie pytanie, czy skasowac dane do p.Joli?[/QUOTE] Numer Pani Joli można chyba podać.. i tak jest wszędzie.. w ogłoszeniach itp.. Quote
juliaikamil Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 nic wielkiego nie wymysliłam na razie... :( ale mój tata ma sporo palet, trochę na pewno odda ( są w różnym stanie ), ktoś wspominał - przydadzą się? Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Na pewno się przydadzą, palety to wynalazek wielofunkcyjny, można i pod budę postawić i na deski zużyć. Dzięki! Quote
chita Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 musze pogadac z TZ:) w pruszkowie mam zaprzyjazniona hurtowanie materialow bud zapytam o jakies "resztki" Quote
emilia2280 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='chita']musze pogadac z TZ:) w pruszkowie mam zaprzyjazniona hurtowanie materialow bud zapytam o jakies "resztki"[/QUOTE] hehe, nie bij dobra kobieto ze na Ciebie napusciam Bric-a-brac :p no ale jak masz mozliwooosccc :razz: Quote
chita Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='emilia2280']hehe, nie bij dobra kobieto ze na Ciebie napusciam Bric-a-brac :p no ale jak masz mozliwooosccc :razz:[/QUOTE] odrobisz w polu:evilbat: czy na dzialce jest przylacze do wody i pradu czy dopiero trzeba pociagnac? Quote
Rumi. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 co mam odpisać? 1. [B]Agnieszka Anaszewska[/B] posted to Przytulisko Znajdki traci swój dom, nie ma gdzie się podziać! [B]Na jakiej zasadzie działa to przytulisko?[/B] [url]http://www.facebook.com/AgnieszkaAnaszewska/posts/105248146234913[/url] 2.[B]Adrian Pawlata[/B] posted toPrzytulisko Znajdki traci swój dom, nie ma gdzie się podziać! [B]Mógłbym pomóc w kwesti pomocy w demontowaniu itd. Ale konkretne informacje prosiłbym wysłać w formie prywatnej wiadomości.[/B] [url]http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=105247262901668&id=100000391814562[/url] Quote
anita_happy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='bric-a-brac']Oalelu, dla kotów faktycznie [B]kontener[/B], taki [B]biurowy[/B], dopisałam pomysł tam na górze. Ale z tego co patrzę, to cholerstwo drogie, a wynająć... Pani Jola mówiła wczoraj, że wynajęcie czegokolwiek jest dość trudne, bo jednak zwierza w takiej ilości gdziekolwiek by nie mieszkały, to poniszczą... :shake: [B]FB [/B]bardzo potrzebny i [B]rozgłaszanie[/B] to na dogo. Sprawa wyprowadzki jest ostateczna, na pewno pani Jola będzie próbowała coś przedłużyć, ale właściciele są nieugięci. Mało czasu jest...[/QUOTE] na fb poleciało info dalej...bede ponawiac... MAM POMYSŁ!!! Agencja Mienia wojskowego!!!!ROBI PRZETARG!!!tam mają kontenery wojskowe!!!! jak ktos naśrajbuje pismo to wyślemy jako Fundacja..moze jeszcze jakas Fundacja sie do tego przyłozy??bedzie lepeij wygladało 4 kontenery 1. dla Pani joli 2. dla kotów 3i4 dla psów Quote
brzośka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 cholera, za daleko jesteśmy, żeby pomóc fizycznie :shake: kiedyś na FB była taka akcja, żeby pomóc wybudować dom ludziom z Łodzi, bo w ich stary wjechał tir wyliczyli, że jak ileśtam osób wpłaci tylko 30 zł, to uzbierają potrzebną kwotę i ludziska płacili (ze mną włącznie) i zdaje się, że całkiem sporo uzbierali może coś takiego zrobić? Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='chita']czy na dzialce jest przylacze do wody i pradu czy dopiero trzeba pociagnac?[/QUOTE] Nie ma nic, trzeba ciągnąć. Dzięki chita, że przyszłaś, masz cudownego psa... filmiki powaliły mnie na kolana! :loveu::loveu::loveu: [quote name='greatmadwomen']co mam odpisać? 1. [B]Agnieszka Anaszewska[/B] posted to Przytulisko Znajdki traci swój dom, nie ma gdzie się podziać! [B]Na jakiej zasadzie działa to przytulisko?[/B] [URL]http://www.facebook.com/AgnieszkaAnaszewska/posts/105248146234913[/URL] 2.[B]Adrian Pawlata[/B] posted toPrzytulisko Znajdki traci swój dom, nie ma gdzie się podziać! [B]Mógłbym pomóc w kwesti pomocy w demontowaniu itd. Ale konkretne informacje prosiłbym wysłać w formie prywatnej wiadomości.[/B] [URL]http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=105247262901668&id=100000391814562[/URL][/QUOTE] Przytulisko jest prywatne... nie ma żadnych dotacji z tego co wiem, pani Jola może się wypowie jak dopadnie do komputera. Panu w kwestii fizycznej można chyba podać telefon do Pani Joli z prośbą o kontakt, ewentualnie niech poda nr, a Pani Jola się z nim jakoś umówi, co gdzie i kiedy itp. Quote
Rumi. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 kopiuję kolejnego posta.... [B]Danuta Kotowska[/B] posted to Przytulisko Znajdki traci swój dom, nie ma gdzie się podziać! Jeżeli działka nie jest uzbrojona tz. nie ma prądu i wody, to wtedy koszty niestety są niewyobrażalne, poza tym potrzebna jest dokumentacja w/w inwestycji, to też kosztuje i tego nie robi sie z dnia na dzień, trzeba czekac w urzędach na decyzję, potem plany, dokumentacja, koszty itp. itd.....to sie tak nie da że skrzyknie sie parę osób, ten da prąd, a tamten wodę, przykro mi ale ktoś tu nie pomyślał zanim utworzył to wydarzenie, chyba że o czymś nie napisano, bo w info doczytałam, że nie ma nic !!!! Nie można sie wprowadzić na działkę i stawiac cokolwiek bez planu zagospodarowania przestrzennego i pozwolenia na budowę, a jeszcze nie wspomniałam o geodecie który co najmniej dwa razy musi odwiedzić taką działkę... Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ale nie chodzi o to, żeby tam dom postawić i wszystko.... Chodzi o KOJCE (lub/i materiały na kojce), o PRZYCZEPĘ/BARAK/BLASZAK oraz o POMOC PRZY PRACACH FIZYCZNYCH, przy samej przeprowadzce i robieniu KOJCÓW. Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Byłyśmy z Panią Jolą kupiłyśmy pięć paneli ogrodowych .. Jeden ma 2500x1720 [SIZE=4][COLOR=darkred][I][B]jeden taki panel kosztuje 75 zł..[/B][/I][/COLOR][/SIZE] Nam starczyło na 5,więc może uda nam się jeszcze nazbierać.. :-( Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Mogę jeszcze zauważyć, że te kojce, jeśli powstaną takie dobre z tych paneli, to długo posłużą następnym psom... Pani Jola ma u siebie rotację, ciągle coś przybywa, ale też sporo idzie do adopcji... więc kiedyś one posłużą jeszcze niejednemu psu. Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='bric-a-brac']Mogę jeszcze zauważyć, że te kojce, jeśli powstaną takie dobre z tych paneli, to długo posłużą następnym psom... Pani Jola ma u siebie rotację, ciągle coś przybywa, ale też sporo idzie do adopcji... więc kiedyś one posłużą jeszcze niejednemu psu.[/QUOTE] Możesz zapisać w pierwszym poście,że zakupione jest 5 paneli szt/75 zł ?:) może ktoś coś dorzuci.. Quote
Rumi. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ale nie chodzi o to, żeby tam dom postawić i wszystko.... Chodzi o KOJCE (lub/i materiały na kojce), o PRZYCZEPĘ/BARAK/BLASZAK oraz o POMOC PRZY PRACACH FIZYCZNYCH, przy samej przeprowadzce i robieniu KOJCÓW.[/QUOTE] wiem :) odpisałam od razu. Ale są pozwolenia na cokolwiek? [quote name='brzośka']cholera, za daleko jesteśmy, żeby pomóc fizycznie :shake: kiedyś na FB była taka akcja, żeby pomóc wybudować dom ludziom z Łodzi, bo w ich stary wjechał tir wyliczyli, że jak ileśtam osób wpłaci tylko 30 zł, to uzbierają potrzebną kwotę i ludziska płacili (ze mną włącznie) i zdaje się, że całkiem sporo uzbierali może coś takiego zrobić?[/QUOTE] co o tym myślicie bo widzę iż post uciekł bez echa Quote
Recommended Posts