Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a no popatrz:) taki bojowy, cioteczko mój tymczas jakmiał problemy z uszami to te,ż nie dawał do siebie podejść z zakrapiaczem i innymi i Paja go wymęczyła np spacerem i wtedy było mu obojętne:) trzymamy kciuki za Torusia oby coraz lepiej było:)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Dobrze, że Toro miewa się dobrze :) Biedny Retruś przekroczył już TM :([/QUOTE]

:-(:-( Ale mi smutno ... :cry: :cry: :cry: :cry: Retrusiu
[*] badź szczęśliwy za TM
Dobrze że chociaż Toruś ma dobrze i może sie tym cieszyć

Posted

A tam nic nie słychać!? Wszystko dobrze. Ostatnio jak pisałam tu to się napisałam i jakimś cudem znikneło. Napisałam że Toro poróżnił się z Zenkiem, spieły się a Zenek wpadł do wiadra z farbą, ktorą właśnie tz malował ściany. Nie muszę pisać jak się wszystkie umalowały i jak wszystko dookoła wyglądało.
Od tamtego czasu Toro nie wychodzi kiedy Zenek wychodzi.
A Toro to mądra i radosna psina. Jeszcze dałby kupę radości swoim nowym właścicielą.

Posted

ok cioteczko ale właśnie o to chodzi Toro jest adopcyjny, i bardzo bym chciałabyś raz na np 3-4 dni napisała co u niego, może jakąś fote wkleiła itd. to nie jest tak że na Ciebie naskakuje ale totalnie nie ma wieści a wątek jest praktycznie pusty...

Posted

Zaglądam do Torusia.
To prawda, że fajnie byłoby zobaczyć jego mordkę :)
LILU Ty robisz takie piękne zdjęcia! :)
Prosimy o sesję :)

Dziewczyny, a Toro jest gdzieś ogłaszany?

Posted

[quote name='zioberek87']ok cioteczko ale właśnie o to chodzi Toro jest adopcyjny, i bardzo bym chciałabyś raz na np 3-4 dni napisała co u niego, może jakąś fote wkleiła itd. to nie jest tak że na Ciebie naskakuje ale totalnie nie ma wieści a wątek jest praktycznie pusty...[/QUOTE]

Nie czuje się urażona. Rozumiem to.
Ale na prawdę nie mam co napisać co dwa, trzy dni.
Toruś to taki staruszek co pobryka a później śpi na amen. Teraz brzydko i wietrznie to woli tej ulubionej czynności poświęcać więcej czasu. Nagrałam filmik ale mój komp go nie widzi ;-)

Posted

Ostatnio mam tak mało czasu, ale zaglądam chociaż w nocy na chwilę do Ciebie . Slodkich snów [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Posted

a ja muszę się pochwalić że wczoraj całkowicie przypadkowo odwiedziłam cioteczkę i jej ferajnę z Torusiem na czele!!!!:) pomogłam Lu gosik dowieźć sunie z 5 szczeniaczkami do cioteczki i nawet mi się nie śniło że to do cioteczki:):):):):) po przywiezieniu maluszków z mamusią cioteczka zaczęła mi pokazywać swoich podopiecznych i nagle patrzę.... skądś znam tą mordkę a to nasz Toruś:):):)!!! hi hi hi wesolutki przyszedł się troszkę poprzytulać :) biegał z jeszcze jednym pieskiem (zapomniałam imienia) ślepoczkiem po dużym wybiegu:) cały uchachany:):) oczywiście próbiwałam fotkę szczelić ale się nie udało bo to ruchliwe:) a jaki grubasek:) przytyło mu się trochę:):) ale ślicznie wygląda miziak jeden:) i cioteczka zaczeła pokazywać resztę ferajny myślałam że oczopląsów dostanę tyle ich było:) ale każdy zadbany podtuczony, nie przesadnie alezdrowo cioteczka karmi:) hi hi hi cuda oczu nacieszyć nie mogłam chciałam mieć 10 dodatkowychpar rąk by każdego wymiziać, lizały podgryzały tuliły się aż jeden mnie przewrócił:) hi hi hi widać że dobrze się czują!!! pełen podziw!!! chylę czoła cioteczko masęęęęęęęęęęęęęęę roboty psiaki zadbane boksy ekstra duże wybiegi duże podwórko czysto masakra hotelik polecam na sto dwa:) ogromne podziękowania i pozdrowienia cioteczko:)