zioberek87 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a no popatrz:) taki bojowy, cioteczko mój tymczas jakmiał problemy z uszami to te,ż nie dawał do siebie podejść z zakrapiaczem i innymi i Paja go wymęczyła np spacerem i wtedy było mu obojętne:) trzymamy kciuki za Torusia oby coraz lepiej było:) Quote
__Lara Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dobrze, że Toro miewa się dobrze :) Biedny Retruś przekroczył już TM :( Quote
magda222 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='__Lara']Biedny Retruś przekroczył już TM :([/QUOTE] Ojej... Nie wiedziałam... :( Quote
Iljova Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='__Lara']Dobrze, że Toro miewa się dobrze :) Biedny Retruś przekroczył już TM :([/QUOTE] :-(:-( Ale mi smutno ... :cry: :cry: :cry: :cry: Retrusiu [*] badź szczęśliwy za TM Dobrze że chociaż Toruś ma dobrze i może sie tym cieszyć Quote
zioberek87 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Retro też ma dobrze w niebiea;) A Toruś ma dobrze u cioteczki, tylko te uszka... Quote
__Lara Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zaleczymy :) Torus, czy u Ciebie też dzisiaj wyjrzało słoneczko? Quote
Iljova Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cześć Torusiu kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cześć Torusiu :-) W końcu można normalnie wejść na dogo uff ... Quote
zioberek87 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 halllloooo??? jak tu cicho!!!!!! masakra nic o Tobie nie waidomo.... ciotka pisz co u niego, to że jest w dt to nie znaczy że nikt się o niego nie martwi, napisz coś czasem............ Quote
LILUtosi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A tam nic nie słychać!? Wszystko dobrze. Ostatnio jak pisałam tu to się napisałam i jakimś cudem znikneło. Napisałam że Toro poróżnił się z Zenkiem, spieły się a Zenek wpadł do wiadra z farbą, ktorą właśnie tz malował ściany. Nie muszę pisać jak się wszystkie umalowały i jak wszystko dookoła wyglądało. Od tamtego czasu Toro nie wychodzi kiedy Zenek wychodzi. A Toro to mądra i radosna psina. Jeszcze dałby kupę radości swoim nowym właścicielą. Quote
zioberek87 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ok cioteczko ale właśnie o to chodzi Toro jest adopcyjny, i bardzo bym chciałabyś raz na np 3-4 dni napisała co u niego, może jakąś fote wkleiła itd. to nie jest tak że na Ciebie naskakuje ale totalnie nie ma wieści a wątek jest praktycznie pusty... Quote
magda222 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zaglądam do Torusia. To prawda, że fajnie byłoby zobaczyć jego mordkę :) LILU Ty robisz takie piękne zdjęcia! :) Prosimy o sesję :) Dziewczyny, a Toro jest gdzieś ogłaszany? Quote
Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 :loveu:Cześć Torusiu :loveu::loveu::loveu: Quote
LILUtosi Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='zioberek87']ok cioteczko ale właśnie o to chodzi Toro jest adopcyjny, i bardzo bym chciałabyś raz na np 3-4 dni napisała co u niego, może jakąś fote wkleiła itd. to nie jest tak że na Ciebie naskakuje ale totalnie nie ma wieści a wątek jest praktycznie pusty...[/QUOTE] Nie czuje się urażona. Rozumiem to. Ale na prawdę nie mam co napisać co dwa, trzy dni. Toruś to taki staruszek co pobryka a później śpi na amen. Teraz brzydko i wietrznie to woli tej ulubionej czynności poświęcać więcej czasu. Nagrałam filmik ale mój komp go nie widzi ;-) Quote
LILUtosi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 na razie ok, ale nie wiem jak będzie jak przestaniemy czyścić. On się tak cieszy człowiekiem ale przy czyszczeniu zmora straszna. Quote
NikaEla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tutaj tez zaproszę na błyskawiczny bazar na spłatę długu Budrysek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219071[/url] Quote
zioberek87 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 hi hi hi zmora powiadasz:) nikt tego nie lubi niestety:) ale trzymamy mocno kciuki aby szybciutkouszka sie zagoiły i aby Toro poleciał do ds:) Quote
Iljova Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ostatnio mam tak mało czasu, ale zaglądam chociaż w nocy na chwilę do Ciebie . Slodkich snów [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
zioberek87 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 a ja muszę się pochwalić że wczoraj całkowicie przypadkowo odwiedziłam cioteczkę i jej ferajnę z Torusiem na czele!!!!:) pomogłam Lu gosik dowieźć sunie z 5 szczeniaczkami do cioteczki i nawet mi się nie śniło że to do cioteczki:):):):):) po przywiezieniu maluszków z mamusią cioteczka zaczęła mi pokazywać swoich podopiecznych i nagle patrzę.... skądś znam tą mordkę a to nasz Toruś:):):)!!! hi hi hi wesolutki przyszedł się troszkę poprzytulać :) biegał z jeszcze jednym pieskiem (zapomniałam imienia) ślepoczkiem po dużym wybiegu:) cały uchachany:):) oczywiście próbiwałam fotkę szczelić ale się nie udało bo to ruchliwe:) a jaki grubasek:) przytyło mu się trochę:):) ale ślicznie wygląda miziak jeden:) i cioteczka zaczeła pokazywać resztę ferajny myślałam że oczopląsów dostanę tyle ich było:) ale każdy zadbany podtuczony, nie przesadnie alezdrowo cioteczka karmi:) hi hi hi cuda oczu nacieszyć nie mogłam chciałam mieć 10 dodatkowychpar rąk by każdego wymiziać, lizały podgryzały tuliły się aż jeden mnie przewrócił:) hi hi hi widać że dobrze się czują!!! pełen podziw!!! chylę czoła cioteczko masęęęęęęęęęęęęęęę roboty psiaki zadbane boksy ekstra duże wybiegi duże podwórko czysto masakra hotelik polecam na sto dwa:) ogromne podziękowania i pozdrowienia cioteczko:) Quote
Iljova Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 No to miałaś niespodziankę i to jaką, ale Ci się trafiło Quote
LILUtosi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Fajnie że się podobało. U mnie zawsze jest co głaskać. A jak gość przyjedzie to trzeba go wykorzystać i mordę wsadzić do miziania. Quote
zioberek87 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 :):):) ciotka ucałowania dla ferajny!!!!!! Quote
Recommended Posts