Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczyny:multi:
No tak ciuchy sa taniusie, troche sie wyposazylam, mam nadzieje ze to koniec zakupow :eviltong:
U nas spokoj, zreszta chyba juz wszedzie sie uspokoilo :) kolezanka pracuje gdzies w sklepie I szybe Im wybili, ale to bylo kilka dni temu:) teraz w telewizji mowia jak lapia tech wszystkich co zrobili zamieszanie..

Dzisiaj bylam na kreglach, jednego palca to w ogole nie Czuje, a I Cala reka mnie boli:d pagoda to Tutaj sie chyba nigdy nie zmienia, ciagle wieje I pada.
Zdjecia mam, napewno jakies wstawie;)
W domu bede w nastepny czwartek.. Ojj nawet niewiecie jak chce juz zobaczyc moje dziecie:( mam nadzieje ze nie przestrasze sie jego wygladem :diabloti: I pewnie mu troche brzydie podrosnie:) ale damy rade, oby byl zdrowy:*

Posted

Maja jak wróciliśmy była troche zdziwiona,dopiero po chwili zaczęła wariować;)
No jak takie tanie to ja też w sumie bym polatała po sklepach,u nas nie dość że nic mi sie nie podoba to jak coś znajde a zobacze cene to sie odechciewa.....

Posted

Ja wcale się nie cieszę z 1 września:shake::shake::-(:-(:placz::placz::placz:
No bo ide do 6 klasy ( nie chce do szkoły) :placz::placz:
_________

No ale jakoś trzeba przeżyć :shake:
w szkole mobilizuje mnie to że niedługo będą wakacje :evil_lol:

Posted

Hej dziewczynki! :multi:
Rozgryzlyscie mnie :diabloti: specjalnie przyjechalam w tym terminie :evil_lol:

1wrzesnia... Nawet nie mowcie... Tak Czekalam na te wakacje I teraz musze czekac na kolejne;( do tego nowa szkola.. Ale moze to I lepiej, bo czasami to Mialam dosc w kolko ten samej klasy... :)
I pewnie beda jakies spotkania zapoznawcze, bedzie ciekawie:)

Posted

[quote name='ania90']he he czasem to lepiej chodzic do szkoly niz pracy.....[/QUOTE]

Hmm ja tam juz wole wybrac prace mimo ze ostatnio tez mi sie tam nie chce chodzic..;)
Kasia kiedy wracasz? i ile walizek dodatkowo zabierasz do kraju?:evil_lol:

Posted

[quote name=' Paulinka10'] [INDENT] A ja mam wakacje cały rok:eviltong:[/INDENT]
[/QUOTE]
tobie to dobrze:mad:
Kasiu jak z Jazzikowym apetytem?;) mam nadzieję że u Dusia po [B]tym[/B] się zwiększy:lol:

Posted

[quote name='Paulinka10']A ja mam wakacje cały rok:eviltong:
Ale jak wspominam szkołe to fajnie było aż czasem żal że to już za mną:roll:
No właśnie Kasia zabrałaś ze sobą dodatkowe walizki?:razz:;)[/QUOTE]

Paula mysle ze jeszcze rok i znow je bede miala caly rok ;)
Kasia odezwij sie!! chyba zajeta jestes... szukasz miejsca na te ciuchy w szafach hihi

Posted

No a co sie bede przemęczać;)ale jak jeżdże z dziećmi czasem 4 razy dziennie do szkoły to też męczące jest:eviltong:

No Daria mój mąż mi mówi że mam wakacje cały rok i niedziele cały tydzień:cool1:

Cześć Kasia,wracaj i pokaż Jazika;)

Posted

[quote name='kiniaaa']Ja bym nie mogła jechać do Anglii, cały dzień siedziałabym w sklepach :diabloti:[/QUOTE]

Kinga pojedziemy razem co ? Od rana do wieczora zakupy.....:grins:

[quote name='chrupcia']Hej dziewczynki! :multi:
Rozgryzlyscie mnie :diabloti: specjalnie przyjechalam w tym terminie :evil_lol:[/QUOTE]

No ja od początku to wiedziałam. :megagrin:

Cześć Ka !
Kiedy wracasz ? Jutro ? :grins:

Posted

Cześć :multi:
jestem już w Polsce i powiem Wam że jakoś myślałam że będę się bardziej cieszyć z przyjazdu, a tu klapa.. baardzo mi się tam podobało i chciałabym wrócić. Jedyne co mnie ciągneło do domu to moje dziecie:loveu: jak go zobaczyłam... o matulu brudny, tłusty, a jaki malutki:o a wszystko przez to że psy siostry o wiele większe:) do teraz jak go biore na ręce to takie chucherko mi się wydaje :loveu:
zdjecia mam, Jazzika nie mam zgranych na komputer i mi się zgrać nie chce :eviltong: więc nie wiem kiedy będą foty :oops: jak mi się zachce :) duszno strasznie... już nie mogę wytrzymać, a i Jazz jak tylko wyjdzie to ma jęzor wywalony tak mu gorąco :(
lenia mam totalnego, nawet sie jeszcze nie rozpakowałam...