Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 To ja jedna, jedyna chwalę zdjęciuszko Wypraszam sobie, ja też chwalę! Przecież napisałam, że ładny jamnik! :lol: Quote
Mokka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 A czy ja się mogę dzisiaj troszkę spóźnić na zebranie? Mogę nie dojechać tak wcześnie z drugiego końca miasta. :( Quote
Sajko Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Pati, czy Ty wysuwasz pod naszym adresem grozby karalne :o i co nastepnego, jamnikiem mnie poszczujesz? :bigcool: no a ja tak milo patrze na to zdjecie a tak czlowieka gnebia :grins: Quote
PATIszon Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 Juz mi troche przechodzi, ale jeszcze was nie lubie. Wiem co zrobie.... nie dam wam slalomu A do Ciebie , Mokka, to pozwole se wyslac priwa. 8) Quote
Mokka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Na priva nic nie dostałam - obiecanki, cacanki. :( A tak poza tym, to Pati chyba jakieś fotki pstrykała w niedzielę. Da się coś wrzucić na forum, czy może są kiepskiej jakości i się nie nadają do niczego? :P Quote
Magda i Saga Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Cześc Ja nie z Cavano i przepraszam, że z buciorami sie tu pakuję, ale ciekawa jestem, czy ktos z was jedzie na IAL Z terierogończym pozdrowieniem Quote
Mokka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Nie ma za co przepraszać, wszyscy nowi goście są mile widziani. :D Z tego co wiem, to nikt od nas nie startuje. Ela chyba wybierała się popatrzeć, ale nie wiem, czy to aktualne. Dla nas trochę daleko, większość piesków trenuje od niedawna, więc orłów niewiele :lol: Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Cześc Ja nie z Cavano i przepraszam, że z buciorami sie tu pakuję, ale ciekawa jestem, czy ktos z was jedzie na IAL Z terierogończym pozdrowieniemNigdzie się nie pakujesz - jak wyraźnie wiesz, u nas wszystkie teriery są mile widziane. :wink: A co do IALu, to myślisz o tym zjeździe klikerwoców w Alternatywie? Czy o czymś innym (o czym nie wiem, bo i tak nie mam psa, a w ogóle to jestem kiepsko poinformowana)? Quote
Mokka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Chodziło chyba o Wrocław w niedzielę, czy mam rację? Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 aaa, cosik mi się przypomniało, że może we Wrocławiu coś jest? Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Mokka, Ty przestań pisać w tym samym czasie, co ja i się przede mnie wpychać :evil: . Tylko dlatego, że masz szybszego psa to już nie znaczy, że zawsze musisz być pierwsza :evilbat: Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Qnia, ale Ty jesteś nieprzyjemna kobieta!! :evil: kłótliwa baba :evil: Pozostawiam bez komentarza. Quote
Wind Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Flaire, Czy my jedziemy dzisiaj do rurexu? A jesli tak, to o ktorej? pozdrawiam i przepraszam za uprawanie prywaty, badz co badz zwiazanej z Cavano ;), Quote
PATIszon Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 Brawo Flaire, jak zwykle wyciagnelas sluszne wnioski. 8) Na priva nic nie dostałam - obiecanki, cacanki Bo zmienilam zdanie. Rozmowie sie z toba w cztery oczy na zebraniu... 8) Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Flaire,Czy my jedziemy dzisiaj do rurexu? A jesli tak, to o ktorej? Właśnie miałam na ten temat pisać. Jak zapewne się domyślasz, z rozmaitych powodów nie wyrobię się dzisiaj :( . Tak że rurex i tartak odłożony, niestety.Seeya na zebranku. Coś przynieść? Quote
Wind Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 No to do zobaczyska na zebranku :-) A przyniesc siebie, dobry humor, odlotowe pomysly i troche slonka bo jakos tak ciemno sie zrobilo ... pozdrawiam, Quote
Magda i Saga Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Ale tu ruch panuje. Chodzi o Wrocław 28 marca (niedziela najbliższa) o 10-tej Stadion Olimpijski . Pierwszy IAL w tym roku. Naprawdę nikt od was nie jedzie? :cry: Quote
PATIszon Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 Na prawde nikt. My jestesmy matolki i wogole nie umiemy slakac... :cry: Quote
Wind Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Magda, Witaj na Cavano :-) Jak widac nie wybieramy sie do Wroclawia. Ale pewnie przy jakiejs fajnej okazji sie spotkamy :-) BTW czy ktos dokladnie czytal regulamin IAL? W szczegolnosci zasady wybierania sedziego i jego nieomylnosci??? Nie wiem jak to funkcjonuje w innych krajach, ale te zalozenia sa dla mnie bardzo dziwne ... Co wiecej, regulamin zabrania montowaia fotokomorek, kamer i innych urzadzen mogacych weryfikowac prace sedziego. Ale to tylko moje wlasne przemyslenia, ktore bede weryfikowac ogladajac inne zawody IAL :-) Mam nadzieje, ze na korzysc :D :D :D pozdrawiam, Quote
Magda i Saga Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 He, he Ostatni IAL jeden wasz matołek wygrał i miałam nadzieję, że sie spotkamy i może poznam nową belgijkę tego matołka, i wogóle większa grupę cavanolarzy. a Wrocław takie piękne miasto Quote
PATIszon Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 He, he Ostatni IAL jeden wasz matołek wygrał i miałam nadzieję, że sie spotkamy i może poznam nową belgijkę tego matołka, No widzisz, ale to juz nie jest "nasz" matolek, wiec jesli nawet wygra to nic nam do tego. A Belgijka jest slodka... :wink: Quote
Sajko Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 No nie to że się chwalę, ale jeszcze inny matołek z Cavano wygrał Jumping IAL w A0 w L- chyba w Laskach :ylsuper: no w każdym razie organizowany przez Fort 8) Quote
Mokka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Sajko, mylisz pojęcia. Matołki to MY, a WY nleżycie do tego nielicznego klubu orłów w tym towarzystwie. Ale my siem postaramy, pracujemy ciężko, tyle że ciągle jesteśmy matołki :-? Quote
Flaire Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Co wiecej, regulamin zabrania montowaia fotokomorek, kamer i innych urzadzen mogacych weryfikowac prace sedziego. Czyli tak jak w baseballu. A myślałam, że baseball to jedyny sport, który opiera się wkroczeniu do XXI wieku! Quote
Recommended Posts