Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Trafiłam tu tylko dzieki PATIszon, nie musicie się dłuzej ukrywać na terierach :wink:

No nareszcie.

Nadrabiaj zaleglosci, czytaj i pisz! :lol:

To jakiego masz teriera? Dalmatynskiego, tak? :hmmmm:

Acha, i nigdzie sie stad nie ruszamy! Mam nadzieje, ze Magda od gonczego tez tu wpadnie. Gonczego Polskiego Teriera oczywiscie.

:lol:

No dobra, teraz powitanie.

Witam Cie szanowna Pani Flaire.

Jak tam, buzka opalona? Lot minal spokojnie? (jesli wracalas LOTem to napewno :lol: ) Ale pewnie nie wracalas, bo do Californii nie latamy... 8) a szkoda.

Dobra,

Ludziska do zobaczenia jutro na treningu.

Bede tylko z Kenia, bo rodzice nie dali mi wiesniary Kobry! :cry:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj pies to terierus łaciatus :lol:

Skoro nie chcecie się przeprowadzać, to ja będę częściej u Was gościć :wink:

Mialyśmy isc jutro na trening, ale od rana chodzę zasmarkana i w dodatku kolano nie jest w takim stanie jakbym chciała :-?

Posted

a nas jutro nie będzie, bo dzisiaj ścignęła mnie pani z kadr, że jak jeszcze nie przyniosę badań okresowych- to mi kuku zrobi :oops: więc jutro rano lezę do doktora....

Posted

My bedziemy !!! :-)

Chociaz nie wiem, skad moj pies ma brac energie do tych dzikich harcow skoro od kilku dni, je po kilka ziarenek Royala i na tym konczy sie jej posilek :( Na ten brak apetytu nie pomaga ani wystawianie miski na 15 minut rano i wieczorem, ani mlaskanie nad jej micha, ani czeste spacery i zwiekszony wysilek ... zupelnie nic :niewiem:

Za to na nagrodki ma nieustanny apetyt :-)

pozdrawiam,

Posted
No dobra, teraz powitanie.

Witam Cie szanowna Pani Flaire.

Jak tam, buzka opalona? Lot minal spokojnie? (jesli wracalas LOTem to napewno :lol: ) Ale pewnie nie wracalas, bo do Californii nie latamy... 8) a szkoda.

Oczywiscie, ze wracalam LOTem, bo jak zapewne pamietasz :wink: , w tamta strone wiozlam Misie, a tylko LOT lata z Polski do USA non-stop. Wiec z Kalifornii do Warszawy przez Nowy Jork. Szkoda, ze Ty nie latasz wlasnie teraz, kiedy ja ciagle latam. Chociaz jutro - a wlasciwie dzisiaj, za 5 godzin, a ciagle nie jestem spakowana - lece Lufthansa (do Szwajcarii). Ale potem do USA znow LOTem, bo po Misie!

A buzka nie opalona, bo w polnocnej Kalifornii bylo pochmurno, a w poludniowej bylam tylko jeden dzien :( . Moze w Szwajcarii siem poprawi.

Cale szczescie, ze wyjezdzam, bo w domu straszliwie pusto. Zdecydowalam, ze nie zmywam sladow Misinego nosa z drzwi balkonowych dopoki Misi nie ma, zeby je odnowic!

A teraz musze wracac z powrotem do ukladania planow zajec dla moich studentow. Juz nie mowiac o pakowaniu sie...

Posted
Oczywiscie, ze wracalam LOTem, bo jak zapewne pamietasz

Blah, nie przepadam za LOTem, niestety.

Uwielbiam sie przesiadac, nie jestem w stanie wytrzymac 8-u godzin, siedzac, w jednym miejscu 8)

Posted
Uwielbiam sie przesiadac, nie jestem w stanie wytrzymac 8-u godzin, siedzac, w jednym miejscu 8)
A ja na odwrot: nie cierpie sie przesiadac, a na dlugich rejsach smacznie sobie spie. No i oczywiscie przesiadki nie wchodza w rachube gdy podrozuje z psem (tzn. nigdy bym sie nie zgodzila, zeby mojego psa w czasie przesiadki automatycznie przenosili z samolotu na samolot).
Posted
A ja na odwrot: nie cierpie sie przesiadac, a na dlugich rejsach smacznie sobie spie. No i oczywiscie przesiadki nie wchodza w rachube gdy podrozuje z psem (tzn. nigdy bym sie nie zgodzila, zeby mojego psa w czasie przesiadki automatycznie przenosili z samolotu na samolot).

A ja sprobuje w tym roku. Mam nadzieje, ze Raisa bedzie podrozowac ze mna na pokladzie. Musimy tylko "uzgodnic" wszystko ze stewardesami :wink:

Posted
Mam nadzieje, ze Raisa bedzie podrozowac ze mna na pokladzie. Musimy tylko "uzgodnic" wszystko ze stewardesami :wink:
No to jak Ci sie uda, to zdradz sekret, bo z tego co ja wiem, to zeby przewiezc psa wiekszego niz miniaturka na pokladzie trzeba najpierw oslepnac. :roll:
Posted

Flaire,

Czyli kiedy Misiatko wraca do Polski, juz??? :o

Wydawalo mi sie, ze nie ma jeszcze tak wyczekiwanej cieczki ;)

BTW chyba tylko ja moglabym podrozowac z psem na pokladzie :-) No i jeszcze Nasa, gdyby byla pewnosc ze pod zadnym fotelem nie ukrywalby sie jakis brytan :lol:

pozdrawiam,

Posted

A ja sprobuje w tym roku. Mam nadzieje, ze Raisa bedzie podrozowac ze mna na pokladzie. Musimy tylko "uzgodnic" wszystko ze stewardesami :wink:

Nie masz szans! Zwlaszcza po tym jak powiedzialas, ze nie lubisz LOTu 8) 8)

I to tez jest argument za powrotem bez przesiadek. Im krocej pies bedzie sam, tym lepiej.

Flaire,

A do Szwaicarii to rozumiem na natrki, tak?

Nooo to stamtad musisz wrocic opalona!

Posted

Skoro nikt sie nie odzywa to ja napisze.

(Zwlaszcza, ze naczelny skryba ulecial nam na dlugo)

Trening-bomba! Sloneczko-miodzio! Wywleklismy nawet kladke i palisade!

Psy byly przegrzeczne, zadowolone i usmiechniete:)

Monia dawala czadu do tego stopnia, ze jej pancia w nagrode postanowila jej ulzyc i poskakac z nia na rekach! :)

Teraz uwaga:

BRUTUSEK byl cicho przez caly trening :o

Sajko

Mam troche zdjec z treningu. Jak tylko naprawie komputer to Ci je wysle mailem, tylko podaj mi w jakim maja byc rozmiarze to je ladnie pozmniejszam w PS-ie.

A oto jedno z nich:

4844.jpg

Posted

Jak to juz napisala Pati, slonko, humory i zapal bardzo nam dzisiaj sprzyjaly.

Elka uczyla nas nowej komendy. I nie pomylilam sie piszac, ze "uczyla nas". Bo to nam bylo najtrudniej pojac, jak zgrabnie zrobic zmiane reki bez obrotu ;) A ze bardzo dobry z niej nauczyciel, to wszyscy zaliczylismy to magiczne przejscie, z lepszym lub gorszym skutkiem :-)

Niech zaluja Ci co nie byli, bo beda mieli wieeeelkie zaleglosci ;)

Psy byly bardzo grzeczne i super sie ze soba bawily. Musze nawet przyznac, iz mimo ze wszystkie chadzaly sobie bez smyczy, nie przeszkadzaly innym psiakom, ktore akurat pedzily po torze :-)

Gdyby tylko nie te smakolyki w sniegu .... :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam,

Posted

a mnie pokuli, poprześwietlali i wysłali na więcej badań :roll: cóż, nie każdy musi być okazem zdrowia...

Pati, jak masz PS, to najlepiej zrobić 10cm na ile wyjdzie, i zapisane 'save for web' i jedziemy. Dostaję,wrzucam na stronkę, ładuję na ftp i jest :lol:

ale zazdroszę treningu :wallbash:

Posted

Pati, jak masz PS, to najlepiej zrobić 10cm na ile wyjdzie, i zapisane 'save for web' i jedziemy. Dostaję,wrzucam na stronkę, ładuję na ftp i jest :lol:

Eeeee okiej! Zrozumialam, ze maja miec po 10 cm. Reszty nie musze rozumiec :hmmmm:

Juz biere sie za robote! :lol:

Posted

Pati, jak już przykroisz te foteczki, to daj znać na forum, bo przełączam się na służbowego kompa a na nim nie sprawdzam poczty prywatnej, ale dostaję powidomienie o nowych postach na forum :D to jak napiszesz, że już, to przełączę się na prywatnego kompa i ściągnę foteczki :P

Posted

Sajko, życzę powrotu do zdrowia. Wiem co czujesz, pod koniec stycznia mialam operację kolana i do tej pory mam spore problemy po dłuzszym chodzeniu :-?

PATIszon, Salma już w dniu sciagniecia szwów zaczeła swoj aktywny styl życia :lol: W ogole po niej nie widać, ze była sterylizowana. Żałuje tylko że w taką ładną pogodę jak dziś nie pojechałysmy na trening, i to z mojej winy :x

Wiecie ze zamierzamy startować w zawodach obedience :wink:

Posted

Ania- i wykrakałaś :x rozchorowałam się znowu okrutnie...

ale wykorzystałam czas dzielnie i wprowadziłam ulepszenia na naszej stronce- dodałam galerię z wczorajszego treningu :lol: i licznik odwiedzin (proszę trochę ponabijać :wink: oraz księgę gości- tylko bez śmiechów nad stylem księgi, bo tylko taki udało mi się wygenerować :oops:

wiem też, że na pewno na ten momencik nie pojawia się zdjęcie w galerii (to pod Karczewem), nie pojawia się zdjęcie na stronie zapraszającej do księgi gości, jest literówka na stronie o Karej. Czy widzicie coś jeszcze, co muszę poprawić?