Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może i ja bym się podłączyła do Was. Szukam chętnego, który wytłumaczy białemu kundlowi do czego służy talerz.

[SIZE=1]Tylko czy się ze Żwirem nie zeżrą:cool1: .[/SIZE]

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']przy jakim nasileniu deszczu odwołujemy spotkanie?:lol:[/quote] Dużym :evil_lol:
Jakby się okazało, że w parku nie wyjdzie (bo tłumy albo SM), to mozemy się wybrać na teren Bety. Tam jest trochę trawiasto-piaszczystej przestrzeni za ogrodzeniem.
[quote name='Ludek'] Może i ja bym się podłączyła do Was. Szukam chętnego, który wytłumaczy białemu kundlowi do czego służy talerz.[/QUOTE]
Może jak popatrzy na Żwira i Szejka, to załapie.

Posted

[quote name='stereo']Dużym :evil_lol:
Jakby się okazało, że w parku nie wyjdzie (bo tłumy albo SM), to mozemy się wybrać na teren Bety. Tam jest trochę trawiasto-piaszczystej przestrzeni za ogrodzeniem.[/quote]
toc przecie napisalem ze wlasnie tam bedziemy rzucac... :eviltong: jak chcesz park to inna stacja metra... ;)

Posted

[quote name='Ludek']Może i ja bym się podłączyła do Was. Szukam chętnego, który wytłumaczy białemu kundlowi do czego służy talerz.
[SIZE=1].[/SIZE][/quote]
Milo, talerz, podobnie jak miska, służy do jedzenia:diabloti:

Posted

No to się chyba znowu z Wami nie spotkam misie...:placz: Jak na mnie przystało jutro raniutko najprawdopodobniej przyjedzie do mnie tzrynastoletnia sunia ze schroniska na kilka dni... No i cóż, jeżeli brat się nade mną nie zlituje i nie zgodzi się z nią kilka godzinek posiedzieć, to niestety nici z treningów...:placz:
No chyba że na serio ktoś do mnie przyjedzie (weekend także b.mile widziany) i mi co nieco pomoże przygotować, bo ja sie sama na te zawody nie wyrobię, nie amm szans:placz:

Posted

A skąd ja mam wiedzieć, że teren sloniewicza to to samo co teren bety? Byłam tam raz w życiu i na dodatek z przewodnikiem (asher). Pomijając tamten raz, to ostatnio byłam na Polach... zbyt dawno by pamiętać.

[B]Zakla[/B], namawiaj brata, namawiaj! W trzy osoby bez sensu się spotykać, nawet par nie będzie.

Posted

Dobra, na przyjście na trening to ja nie mam szans. Czy miłosierna dusza da mi adresik realny// netowy, żebym poszła/ poklikałam i kupiła te dyski?:evil_lol:

Posted

[quote name='Sajko']Dobra, na przyjście na trening to ja nie mam szans. Czy miłosierna dusza da mi adresik realny/ netowy, żebym poszła/ poklikała i kupiła te dyski?:evil_lol:[/quote]

prosze bardzo. :loveu:
np. [URL="http://www.frisbee.net.pl/"]http://www.frisbee.net.pl/[/URL]
tam jest odnosnik "sklep" i wszystko pieknie opisane. :p

Posted

[quote name='stereo']
[B]Zakla[/B], namawiaj brata, namawiaj! W trzy osoby bez sensu się spotykać, nawet par nie będzie.[/quote]
zawsze można w kółeczku porzucać, to juz zawsze lepiej niż samemu...
(lub dwie osoby bedą rzucać, a trzecia biegać po dyski wyrzucone za daleko;) )
ale może Zakla uda Ci się jednak przyjechać? :grins: :modla:
w razie co czekam na ostateczne info dot. spotkania (tylko prosze, nie jutro 5 minut przed 19:cool3: )

s.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Milo, talerz, podobnie jak miska, służy do jedzenia:diabloti:[/quote]

Proszę mi tu dywersji nie uprawiać.:mad:

Posted

Ja w kwestii sprawozdań. Myślę, że nie trzeba pisać elaboratów o każdych zawodach, zwłaszcza o takich, gdzie Cavano reprezentowane jest skromnie. Wystarczy wstawić kilka zdjęć i wyników i tyle. Tak można zrobic z Legnicą, a o Łącku mozna naskrobać parę słów, bo mnogość nas była i dobrych miejsc parę zajęliśmy. To ja spróbuję coś sklecić o zawodach w Łącku.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']zawsze można w kółeczku porzucać, to juz zawsze lepiej niż samemu...
(lub dwie osoby bedą rzucać, a trzecia biegać po dyski wyrzucone za daleko;) )
ale może Zakla uda Ci się jednak przyjechać? :grins: :modla:
w razie co czekam na ostateczne info dot. spotkania (tylko prosze, nie jutro 5 minut przed 19:cool3: )

s.[/quote] Zobaczę, jak ta sucz w ogóle będzie się zachowywała. Ma do mnie przyjechać k.11.30, więc już niedługo :lol: I jeżeli do 16.30 nie wyjdę z domu, to znaczy, że nie przyjadę:shake: No i doszedł jeszcze jeden czynnik- dziś wieczorem przyjeżdża z łomży od rodzinki sister z usa, i jutro rano ją odstawiamy na lotnisko... Czyli wszystko świadczy przeciwko naszemu dream teamowi i frisbee:placz:

Posted

Jedz Makaron, zajmij moje szanowne i wspaniale miejsce:placz:
Sylwia, rzuć się tym nuemerem :lol: Mój mogę podać na forum publico- 694-433-015 (i od razu się wszyscy rzucili, wiem, tylko się nie pozabijać o mój numer :lol: )

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Ktos jeszcze chce?:eviltong:[/quote]
Ja chce, ja! :multi:

Ma być południowe wyjscie, przy pomniku. Kilka stron wczesniej jest mapka.