Mokka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Ludek']Przy ZK? To co Słoniewicz miał tworzyć?[/quote] Nic mi nie wiadomo o twórczości Słoniewicza. Nie wiem, czy to właśnie to... W każdym razie coś się ma dziać. Oczywiście, każdy może przyjść, jeśli tylko ma ochotę. Quote
Ludek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja przyszłam na szkolenie i dowiedział się, że znam Elę, to o tym mówił, że w ZK prosili go o zorganizowanie sekcji. Fajnie, że coś się zaczyna dziać. Na cym polegają te spotkania? Potrzebna jest jakaś pomoc? Quote
PARSONRK Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Mokka']Nic mi nie wiadomo o twórczości Słoniewicza. Nie wiem, czy to właśnie to... W każdym razie coś się ma dziać. Oczywiście, każdy może przyjść, jeśli tylko ma ochotę.[/quote] W Szczecinie też powstaje ;) Quote
betty_labrador Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='zadziorny']Co Ty masz w banerku :crazyeye:. Likaony :???: :hmmmm: :niewiem: :roll:[/QUOTE] tak to likaonki :) a czemu pytasz? ;) Quote
betty_labrador Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 no to my z Tosca jestemy wylaczone ze skakania na 3-4 tygodnie. Otoz moja dama dostala cieczke :) Quote
PsychoSzczurek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Uwaga, uwaga! w niedzielę, o ile pogoda się nie zmieni, przewidywany jest trening o 11!! :cool2: Quote
betty_labrador Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 zamienimy sie psami na ten czas? :D to ja pojde sobie na trening:diabloti: Quote
zakla Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jak stoi sprawa z treningami w ten weekend??:roll: Bo pogoda trzeba przyznac taka srednio zachecajaca...:shake: Quote
Mokka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Okaże się jutro, czy teren nada się do treningu. Quote
Flaire Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 zakla, ja pewnie będę jechała na wystawę do Katowic i może mogłabym Cię zabrać, ale... Niby piszesz, że dzień obojętny, ale ja jadę na piątek, bo wtedy są teriery, a mam zgłoszoną Api. Szczegółów poza tym jeszcze nie znam. Quote
zakla Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Flaire, jestes wielka:multi: Piątek pewnie też może być, to tylko trzeba będzie się ze szkółki zwolnić :lol: A jeżeli jeszcze znajdę kogoś wracającego w sobotkę lub niedziele z miejscem, to bede juz cala szczesliwa :) A zawsze jeszcze w sumie mozna wrocic pociagiem, tylko musialabym jakas ekipe znalezc, bo samemu to tak srednio fajnie ;) Quote
zakla Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jutro trening o 11 :) Nas nie bedzie, ale to info dla ogolu :) Quote
Ludek Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nas też nie będzie. Wygrała giełda narciarska. Muszę kupić dziecku sprzęt na wyjazd:). Quote
PsychoSzczurek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 a my mamy pytanko...:diabloti: Mokka, co z tymi zdjęciami z treningu? Przyznaj się:mad: :cool3: :lol: Quote
Mokka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Zdjęcia kiepściutkie, niestety :shake: . Ciemne i w ogóle... Mogę Ci podesłać, ale uprzedzam, że nie ma się czym chwalić. Trening w sobotę i niedzielę o godz. 11. Quote
PsychoSzczurek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Podeślij, podeślij, np. tu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Szejk jest ciemny na umyśle to i ciemno na zdjęciach wychodzi:cool3: Quote
zakla Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Mokka']Trening w sobotę i niedzielę o godz. 11.[/quote] A już myślałam że znowu nie będzie...:multi: Ło matko, pies mi chyba na zawał ze szczęscia zejdzie:lol: Mowie Wam, pomijajac moj stan, to psa mi po prsotu rozsadza, non stop lazi, gada, skacze, gryzie sie za ogon, przewraca, turla, jednym slowem- goopieje:cool1: A teraz dam mu wreszcie wycisk, ot co!:mad: PS. Wiecie ze od kiedy mlody zaczal trenowac to zrzucil 8kg??:cool3: Quote
Mokka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='zakla']A już myślałam że znowu nie będzie...:multi: Ło matko, pies mi chyba na zawał ze szczęscia zejdzie:lol: Mowie Wam, pomijajac moj stan, to psa mi po prsotu rozsadza, non stop lazi, gada, skacze, gryzie sie za ogon, przewraca, turla, jednym slowem- goopieje:cool1: A teraz dam mu wreszcie wycisk, ot co!:mad:[/quote] Ciekawe, kto komu :cool1:. Ty wiesz, jak się biega po głębokim śniegu? :cool3: [quote name='zakla']PS. Wiecie ze od kiedy mlody zaczal trenowac to zrzucil 8kg??:cool3:[/quote] To super. Monia nie aż tyle, ale zmieniła jej się sylwetka, wygląda teraz jak prawdziwy sportowiec :lol: Quote
Ludek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To juz wiem dlaczego sędzia na wystawie powiedziała, że Milo jest za chudy:lol: :lol: :lol: . A tak w ogóle, to się drań podtuczył. To pewnie z btaku treningów:lol: . Quote
Ludek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dziewczyny, uzupełniłam na stronce cavano nasze sukcesy. Ponieważ pamieć ludzka jest zawodna, to pewnie nie u wszystkich. Zajrzyjcie tam i prześlijcie mi mailem brakujace informacje:). Moj mail [email][email protected][/email] Quote
zakla Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Brawo Lidka :lol: Mokka, niestety problem jest w tym, ze ja biegac moge, ale pies szczezre mowiac wspolpracy odmawia na takim sniegu, za bardzo sie okruszek zapada, i slalomu wogole nie chce mi robic, a kola nie potrafi przeskoczyc :lol: Tylko bujawke robi bez problemu:cool1: PS.Czy w sprawie niewielkiej zmiany(a dokladnie fotek :P) na stronie mozna zwracac sie do Ciebie Lidka?? Quote
zakla Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dam:diabloti: Zasluzyl sobie na lanie, len:mad: A musze Wam sie pochwalic jaki to moj okruszek(43kg!!!) jest grzeczniutki- na spacerku, bedac luzem w lesie, odwolal sie praktycznie natychmiast od swojego tutejszego zawzietego wroga niemieckiego terriera:loveu: Quote
zakla Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Pytanie dla wtajemniczonych- czy beda sie odbywaly u nas jakies treningi flyball'u? Bo maszynka chyba ciagle stoi, co prawda inna niz wiekszosc, ale jest, a nawet moj maly na pileczki tenisowe nakrecony:cool3: Quote
Ludek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='zakla'] PS.Czy w sprawie niewielkiej zmiany(a dokladnie fotek :P) na stronie mozna zwracac sie do Ciebie Lidka??[/quote] Tak :) Muszę coś dopisać, bo wiadomośc nie ma 10 znaków:angryy: . Quote
Recommended Posts