Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']Przy ZK? To co Słoniewicz miał tworzyć?[/quote]
Nic mi nie wiadomo o twórczości Słoniewicza. Nie wiem, czy to właśnie to... W każdym razie coś się ma dziać. Oczywiście, każdy może przyjść, jeśli tylko ma ochotę.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przyszłam na szkolenie i dowiedział się, że znam Elę, to o tym mówił, że w ZK prosili go o zorganizowanie sekcji.
Fajnie, że coś się zaczyna dziać. Na cym polegają te spotkania? Potrzebna jest jakaś pomoc?

Posted

[quote name='Mokka']Nic mi nie wiadomo o twórczości Słoniewicza. Nie wiem, czy to właśnie to... W każdym razie coś się ma dziać. Oczywiście, każdy może przyjść, jeśli tylko ma ochotę.[/quote]
W Szczecinie też powstaje ;)

Posted

zakla, ja pewnie będę jechała na wystawę do Katowic i może mogłabym Cię zabrać, ale... Niby piszesz, że dzień obojętny, ale ja jadę na piątek, bo wtedy są teriery, a mam zgłoszoną Api. Szczegółów poza tym jeszcze nie znam.

Posted

Flaire, jestes wielka:multi:
Piątek pewnie też może być, to tylko trzeba będzie się ze szkółki zwolnić :lol:
A jeżeli jeszcze znajdę kogoś wracającego w sobotkę lub niedziele z miejscem, to bede juz cala szczesliwa :) A zawsze jeszcze w sumie mozna wrocic pociagiem, tylko musialabym jakas ekipe znalezc, bo samemu to tak srednio fajnie ;)

Posted

Zdjęcia kiepściutkie, niestety :shake: . Ciemne i w ogóle... Mogę Ci podesłać, ale uprzedzam, że nie ma się czym chwalić.

Trening w sobotę i niedzielę o godz. 11.

Posted

[quote name='Mokka']Trening w sobotę i niedzielę o godz. 11.[/quote]
A już myślałam że znowu nie będzie...:multi: Ło matko, pies mi chyba na zawał ze szczęscia zejdzie:lol: Mowie Wam, pomijajac moj stan, to psa mi po prsotu rozsadza, non stop lazi, gada, skacze, gryzie sie za ogon, przewraca, turla, jednym slowem- goopieje:cool1:
A teraz dam mu wreszcie wycisk, ot co!:mad:

PS. Wiecie ze od kiedy mlody zaczal trenowac to zrzucil 8kg??:cool3:

Posted

[quote name='zakla']A już myślałam że znowu nie będzie...:multi: Ło matko, pies mi chyba na zawał ze szczęscia zejdzie:lol: Mowie Wam, pomijajac moj stan, to psa mi po prsotu rozsadza, non stop lazi, gada, skacze, gryzie sie za ogon, przewraca, turla, jednym slowem- goopieje:cool1:
A teraz dam mu wreszcie wycisk, ot co!:mad:[/quote]

Ciekawe, kto komu :cool1:. Ty wiesz, jak się biega po głębokim śniegu? :cool3:

[quote name='zakla']PS. Wiecie ze od kiedy mlody zaczal trenowac to zrzucil 8kg??:cool3:[/quote]

To super.
Monia nie aż tyle, ale zmieniła jej się sylwetka, wygląda teraz jak prawdziwy sportowiec :lol:

Posted

To juz wiem dlaczego sędzia na wystawie powiedziała, że Milo jest za chudy:lol: :lol: :lol: .

A tak w ogóle, to się drań podtuczył. To pewnie z btaku treningów:lol: .

Posted

Brawo Lidka :lol:

Mokka, niestety problem jest w tym, ze ja biegac moge, ale pies szczezre mowiac wspolpracy odmawia na takim sniegu, za bardzo sie okruszek zapada, i slalomu wogole nie chce mi robic, a kola nie potrafi przeskoczyc :lol: Tylko bujawke robi bez problemu:cool1:

PS.Czy w sprawie niewielkiej zmiany(a dokladnie fotek :P) na stronie mozna zwracac sie do Ciebie Lidka??

Posted

Dam:diabloti:
Zasluzyl sobie na lanie, len:mad:

A musze Wam sie pochwalic jaki to moj okruszek(43kg!!!) jest grzeczniutki- na spacerku, bedac luzem w lesie, odwolal sie praktycznie natychmiast od swojego tutejszego zawzietego wroga niemieckiego terriera:loveu:

Posted

Pytanie dla wtajemniczonych- czy beda sie odbywaly u nas jakies treningi flyball'u? Bo maszynka chyba ciagle stoi, co prawda inna niz wiekszosc, ale jest, a nawet moj maly na pileczki tenisowe nakrecony:cool3:

Posted

[quote name='zakla']
PS.Czy w sprawie niewielkiej zmiany(a dokladnie fotek :P) na stronie mozna zwracac sie do Ciebie Lidka??[/quote]

Tak :)

Muszę coś dopisać, bo wiadomośc nie ma 10 znaków:angryy: .