Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie dziewczęta, spróbujemy przeprowadzić trening w sobotę i w niedzielę o godz. 10. Bieganie jest trochę utrudnione, ale spróbujemy coś poćwiczyć. Do zobaczenia w weekend. :lol:

Posted

To super. Wszyscy na 10.00? To zmienie na stronce:).

Co prawda mnie w sobotę, albo w niedziele nie będzie, bo na 9.00 mam szkolenie. No chyba, że sie spóźnię:).

Posted

ja postaram sie nie zaspac tym razem :cool3:
jak bedziemy to tylko w sobote bo w przyszlym tyg mamy taki sajgon z zaliczeniami, egzaminami i calym przedsesjowym zamieszaniem- :mad:
tylko sie powiesić i czas jest na wagę złota !!!!!!!!

Posted

To prosiemy o deklaracje, kto się wybiera, bo zanosi się na to, że w sobotę będzie mizerniutko, więc może lepiej skomasować siły i spotkać się w niedzielę?

Posted

Nas nie liczcie w takiej temperaturze, Drago nie ma podszerstka wcale i goły nochalek cały. Nie ma mowy żebyśmy przyszli, bo mi się maleństwo najzwyczajniej w świecie przeziębi:roll:

Posted

Ooo, a ja bym wpadłą chętnie. Tyle że wczoraj ze snowka wróciłam wieczorem, spać poszłam głęboko po 2, nie mogę mówić i jestem pzeziębiona. Ale muszę się wyleczyć, bo uciekam ze szkoły i jadę w piątek na kolejny, co prawda inni ludzie, ale kadra ta sama:cool1:
No i właśnie sobie załątwiłam noclegio z piesem w okolicach Katowic, więc mam nadzieję, że jakieś zawody tam będą :eviltong:

Posted

Drugi sezon. Tyle ze w zeszlym roku na goownianym sprzecie z wypozyczalni i ze slabym instruktorem:shake: W tym roku z własnym sprzętem i ze świetnym instruktorem, który jest zresztą od naszego poznania moim dobrym qmplem ;) Więc wbrew oswiacie szkolnictwa na pierwszy tydzien szkoly wracam w gory, uczyc sie dalej:lol: