ogromek Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 gratulacje dla Moni no i Mokki oczywiscie;) jak widzicie juz wrocilam do kraju i naszej przebrzydlej pogody nic dodac nic ujac :mad: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [B]Mokka,[/B] Gratuluje zagramanicznych sukcesow i wojazy :cool3: No to czekam na foty, aby Was drogie medalistki zobaczyc :loveu: Quote
Mokka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Słuchajcie dziewczęta, spróbujemy przeprowadzić trening w sobotę i w niedzielę o godz. 10. Bieganie jest trochę utrudnione, ale spróbujemy coś poćwiczyć. Do zobaczenia w weekend. :lol: Quote
Ludek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 To super. Wszyscy na 10.00? To zmienie na stronce:). Co prawda mnie w sobotę, albo w niedziele nie będzie, bo na 9.00 mam szkolenie. No chyba, że sie spóźnię:). Quote
ogromek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ja postaram sie nie zaspac tym razem :cool3: jak bedziemy to tylko w sobote bo w przyszlym tyg mamy taki sajgon z zaliczeniami, egzaminami i calym przedsesjowym zamieszaniem- :mad: tylko sie powiesić i czas jest na wagę złota !!!!!!!! Quote
Ludek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Uprzejmie donoszę, że nas nie będzie. Za zimno. Nawet Graf nie bardzo chce iść na dłuższy spacer, a Milo robi co trzeba i zwiewa do domu. Quote
Mokka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 To prosiemy o deklaracje, kto się wybiera, bo zanosi się na to, że w sobotę będzie mizerniutko, więc może lepiej skomasować siły i spotkać się w niedzielę? Quote
Ludek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Jak temperatury sie utrzymają (a na to się zanosi), to w niediele też nas nie będzie. :( Quote
Sajko Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Nas nie liczcie w takiej temperaturze, Drago nie ma podszerstka wcale i goły nochalek cały. Nie ma mowy żebyśmy przyszli, bo mi się maleństwo najzwyczajniej w świecie przeziębi:roll: Quote
Mokka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 OKI - na razie ma 1 chętną - [B]BANGI -[/B] zuch dziewczynka :loveu: Quote
Ludek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Bo jak ją Ola wyskubała i potem na dworze trzymała, to sie dziewczyna zahartowała;) :lol: . Quote
betty_labrador Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 nas z Tosia napewno nie bedzie. Ja po 10 minutach przebywania na zewntarz zamarzam, zreszta w taki ziab nie bede sie tlukla autobusami. Tosca mi tez zamarznie. Przyjezdziemy moze za tydzien, jak mroz zelzeje.:diabloti: Quote
zakla Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ooo, a ja bym wpadłą chętnie. Tyle że wczoraj ze snowka wróciłam wieczorem, spać poszłam głęboko po 2, nie mogę mówić i jestem pzeziębiona. Ale muszę się wyleczyć, bo uciekam ze szkoły i jadę w piątek na kolejny, co prawda inni ludzie, ale kadra ta sama:cool1: No i właśnie sobie załątwiłam noclegio z piesem w okolicach Katowic, więc mam nadzieję, że jakieś zawody tam będą :eviltong: Quote
Mokka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ani w sobotę ani w niedzielę :shake: , za zimno było, a poza tym śnieg zasypał nam placyk :placz: Quote
PsychoSzczurek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 oby... ps. Kto spsuł stronkię?:mad: :cool3: Quote
Sajko Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Nikt, się naprawi niedługo, bez nerwacji w tłumie proszę:cool1: Quote
zakla Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No troszku spsuta...:P Ale za to dziewczyny w piątek maja być śnieżyce w całym kraju:lol: Mam nadzieję, że mi obozu nie odwołają...:roll: Quote
zakla Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Znaczy się pociągu, nie obozu. Yhh, nie mogę edytować postów :| Quote
Sajko Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Zakla, a długo już jeździsz na desce? p.s. błagam, ja wiem że są ferie, ale 'wróciłam'...:cool1: Quote
zakla Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Drugi sezon. Tyle ze w zeszlym roku na goownianym sprzecie z wypozyczalni i ze slabym instruktorem:shake: W tym roku z własnym sprzętem i ze świetnym instruktorem, który jest zresztą od naszego poznania moim dobrym qmplem ;) Więc wbrew oswiacie szkolnictwa na pierwszy tydzien szkoly wracam w gory, uczyc sie dalej:lol: Quote
betty_labrador Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 oj, ocieplenia to chyba nie bedzie, ja slyszalalm dzis o jeszcze wiekszych mrozach. ps. Ula, dlaczego w podpisie Sylwia jest na koncu? :mad: Quote
PsychoSzczurek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote]ps. Ula, dlaczego w podpisie Sylwia jest na koncu?[/quote] bo ja chciałam to zrymować i zamiast 'Sylwii' miało być 'krówki', ale ona nie chciała być fajna i się nie zgodziła...:shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts