Mokka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Ludek']W jakiej miejscowości jest obóz?[/quote] [url]http://marysienka.spanie.pl/[/url] Quote
Ludek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzieki. Mokka Ty nie chcesz jakiś kasy jako zaliczki, bo wyjeżdżam w piatek i będe odcięta od netu do 27.08. Quote
Sajko Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Mokka, dawaj numer konta na priva, bo muszę Ci wysłać za treningi letnie i zaliczkę na obóz, a na treningach nie będę aż do obozu :( Quote
Ludek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Sajko']Mokka, dawaj numer konta na priva, bo muszę Ci wysłać za treningi letnie i zaliczkę na obóz, a na treningach nie będę aż do obozu :([/quote] Ja też nie :( [quote name='Mokka']To dawaj stówkę , tyle wynosi zaliczka.[/quote] Już nie mam :wink: . Właśnie wróciłam od Straży Miejskiej. Zrobili mi najdroższe zdjęcie jakie kiedykolwiek miałam i do tego nie wyraźne :evil: . Na cały obóz tej kasy by mi chyba starczyło :o . Quote
Mokka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Ludek'] [quote name='Mokka']To dawaj stówkę , tyle wynosi zaliczka.[/quote] Już nie mam :wink: . Właśnie wróciłam od Straży Miejskiej.[/quote] Byli szybsi niż ja :evil: [quote name='Ludek'] Zrobili mi najdroższe zdjęcie jakie kiedykolwiek miałam i do tego nie wyraźne :evil: . Na cały obóz tej kasy by mi chyba starczyło :o .[/quote] Łomatko, ale Cię pokarało. Tyle kasy za kiepskie zdjęcie, no, no... Quote
Ludek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Powinni chociaż fotografa zmienić. No, ale przynajmniej punktów nie dostała, bo to zdjęcie takie niewyraźne, że się rozpoznać nie da, kto na nim jest. Quote
zakla Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sluchajcie, a kto wogole bedzie na obozie???:) My mam nadzieje bedziemy:) No i nie pogratulowalam - Mokka, Monia, gratulacje;) [quote]Ja też nie [/quote] A my bedziemy :lol: Jezeli rodzice poleca do ciotki na kilka dni to bede musiala przeblagac jakos brata zeby mnie na ta zabujacza 8 godzine zawiozl na trening, tylko nie wiem jak bedziemy wracac, bo cos sie obawiam ze do prywatnych linii mamuta nie wpuszcza... :roll: Quote
zakla Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [img]http://4lapy.pl/galeria/nadeslane/zdjecia/3793_D1_poopka.jpg[/img] Czy ktos go poznaje?? :lol: Quote
zakla Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Troche pozno, ale zawsze to cos:P Z IALu mam filmiki z: Tosca, Drago, Happy, Ares, Szejk, Viva, Zwir. Oraz troche zdjec:) Quote
PsychoSzczurek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 o, jak fajnie :D my bardzo poprosimy Szejka, a jak chcesz to i resztę :P jak Ci wygodniej podzielić się filmami - mailem czy na płytce? w razie co, mail to [email][email protected][/email] Będziemy bardzo wdzięczne :) ps. oczywiście, że poznajemy te futrzaste łapki na fotce wyżej :lol: Quote
PATIszon Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Jenyyy, [b]Mokka[/b] czy Ty mozesz wreszcie cos napisac, bo nie wytrzymam i sama napisze!!! :evil: :evil: :evil: Quote
Flaire Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ona taka skromna jest. :evil: Mnie zajęło kilka sms'ów żeby się o wszystkim dowiedzieć... Ale wczoraj chyba imprezowała, więc może dzisiaj odsypia. :wink: Quote
PATIszon Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Jesli za kieliszki sluzyly jej puchary to ma prawo odsypiac.... :lol: Quote
Wind Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dobra Pati, nie kryguj sie tak tylko zdaj nam tutaj relacje :D Quote
Flaire Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='PATIszon']Jesli za kieliszki sluzyly jej puchary to ma prawo odsypiac.... :lol:[/quote]No tak, i to każdy trzeba było do pełna... :lol: Dobrze, PATI, żeś ją przywiozła, bo chyba musiałaby cały przedział wykupić, żeby się puchary pomieściły. :wink: :lol: Quote
Mokka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Jejku, myślałam, że już nikt nie zapyta :wink: Startowałyśmy z Monią w ostatnich pucharowych zawodach w tym roku i wyniki były chyba więcej niz dobre. Co prawda stawka nieliczna, część konkurencji została w domu, ale cóż, nie moja to wina :D . W egzaminie A1 zajęłyśy dopiero 3 miejsce, ale z oceną doskonałą, więc wpis jest. Następnie były biegi pucharowe. Agility open w klasie M ukończyły tylko 2 psy - w tym Monia na zaszczytnym 2 miejscu. Jumping open - znów te same 2 psy, tym razem jednak my na 1 miejscu - przebieg bezbłędny, tylko z minimalnym przkroczeniem normy czasu (0,87s.). Wszystkie pozostałe M-ki zarobiły dyskwalifikacje. Ty występem - rzutem na taśmę wywalczyłyśmy 4 miejsce w klasyfikacji ogólnej Pucharu Polski 2005 w klasie M. Nasz pierwszy sezon :D Jestem bardzo dumna z mojej suczki, która całą niedzielę była nieprzytomna i odsypiała wrażenia z Sopotu. Quote
Wind Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [b]Mokka,[/b] Ogromnie Wam z Majeczka gratulujemy i jestesmy z Was bardzo dumne :D :D :D Super sobie poradzilyscie i najwazniejsze, ze mialyscie przy tym niezly fun :D A jak [b]Pati[/b]? Pati czemu nic nie piszesz? :o Quote
Flaire Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Mokka, ciągle nie napisałaś o pucharach... :wink: Może jakieś zdjątko? Quote
Mokka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Flaire']Mokka, ciągle nie napisałaś o pucharach... :wink: Może jakieś zdjątko?[/quote] Będzie jutro. [quote name='Wind']A jak Pati? Pati czemu nic nie piszesz?[/quote] Pati z Kenią dzielnie ukończyły wszystkie konkurencje, w egzaminie były na 3 miejscu, w pucharze bez lokat. W L-kach jest dużo większa konkurencja niż np. w M-kach, poza tym Kenia chyba nienajlepiej się czuła. Wyglądała na mocno zmęczoną po obozie, sztywno chodziła, a poza tym być może miał kłopoty żołądkowe, bo w drodze powrotnej zagazowała i zadyszała cały samochód. Tak więc i tak uważam, że była bardzo dzielna, bo w tej formie miała prawo całkowicie odmówić współpracy. Mam nadzieję, że już doszła do siebie i nic ją nie boli. Quote
Wind Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Hmmm ... nie dziwie sie, ze Kenia miala zakwasy ... Przeciez na obozie galopowala tak: [img]http://img335.imageshack.us/img335/4453/img6560x5it.jpg[/img] i tak [img]http://img260.imageshack.us/img260/6272/img6511x9dc.jpg[/img] :o :o :o Quote
Wind Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [b]Flaire,[/b] Jedziesz odwiedzic Rybaczowke? 8) Quote
Flaire Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 No dzisiaj to chyba nie. Nie wiem, kiedy się uda... :( Quote
PATIszon Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [size=6][b]Mokka! Ogromnie jestem z was dumna! Szelciaki do domu! Nech zyja schroniskowce!!![/b] :drinking: :drinking: :drinking: [/size] [quote name='Mokka'][ Pati z Kenią dzielnie ukończyły wszystkie konkurencje, w egzaminie były na 3 miejscu[/quote] Na drugim...:( [quote]w pucharze bez lokat.[/quote] Zajelysmy ostatnie miejsce :( [quote]W L-kach jest dużo większa konkurencja niż np. w M-kach, poza tym Kenia chyba nienajlepiej się czuła[/quote] Nie tlumacz jej. Poprostu wlokla sie po torze i tyle!~!! :evil: [quote]Mam nadzieję, że już doszła do siebie i nic ją nie boli.[/quote] Oj chyba nie, bo Leon zabral ja dwa dni temu na Mazury... :lol: Quote
Recommended Posts