Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, dawaj numer konta na priva, bo muszę Ci wysłać za treningi letnie i zaliczkę na obóz, a na treningach nie będę aż do obozu :([/quote]

Ja też nie :(

[quote name='Mokka']To dawaj stówkę , tyle wynosi zaliczka.[/quote]

Już nie mam :wink: . Właśnie wróciłam od Straży Miejskiej. Zrobili mi najdroższe zdjęcie jakie kiedykolwiek miałam i do tego nie wyraźne :evil: . Na cały obóz tej kasy by mi chyba starczyło :o .

Posted

[quote name='Ludek']
[quote name='Mokka']To dawaj stówkę , tyle wynosi zaliczka.[/quote]

Już nie mam :wink: .
Właśnie wróciłam od Straży Miejskiej.[/quote]
Byli szybsi niż ja :evil:
[quote name='Ludek'] Zrobili mi najdroższe zdjęcie jakie kiedykolwiek miałam i do tego nie wyraźne :evil: . Na cały obóz tej kasy by mi chyba starczyło :o .[/quote]
Łomatko, ale Cię pokarało. Tyle kasy za kiepskie zdjęcie, no, no...

Posted

Powinni chociaż fotografa zmienić. No, ale przynajmniej punktów nie dostała, bo to zdjęcie takie niewyraźne, że się rozpoznać nie da, kto na nim jest.

Posted

Sluchajcie, a kto wogole bedzie na obozie???:) My mam nadzieje bedziemy:)

No i nie pogratulowalam - Mokka, Monia, gratulacje;)

[quote]Ja też nie [/quote]
A my bedziemy :lol: Jezeli rodzice poleca do ciotki na kilka dni to bede musiala przeblagac jakos brata zeby mnie na ta zabujacza 8 godzine zawiozl na trening, tylko nie wiem jak bedziemy wracac, bo cos sie obawiam ze do prywatnych linii mamuta nie wpuszcza... :roll:

Posted

Ona taka skromna jest. :evil: Mnie zajęło kilka sms'ów żeby się o wszystkim dowiedzieć... Ale wczoraj chyba imprezowała, więc może dzisiaj odsypia. :wink:

Posted

[quote name='PATIszon']Jesli za kieliszki sluzyly jej puchary to ma prawo odsypiac.... :lol:[/quote]No tak, i to każdy trzeba było do pełna... :lol: Dobrze, PATI, żeś ją przywiozła, bo chyba musiałaby cały przedział wykupić, żeby się puchary pomieściły. :wink: :lol:

Posted

Jejku, myślałam, że już nikt nie zapyta :wink:

Startowałyśmy z Monią w ostatnich pucharowych zawodach w tym roku i wyniki były chyba więcej niz dobre. Co prawda stawka nieliczna, część konkurencji została w domu, ale cóż, nie moja to wina :D .
W egzaminie A1 zajęłyśy dopiero 3 miejsce, ale z oceną doskonałą, więc wpis jest.
Następnie były biegi pucharowe. Agility open w klasie M ukończyły tylko 2 psy - w tym Monia na zaszczytnym 2 miejscu. Jumping open - znów te same 2 psy, tym razem jednak my na 1 miejscu - przebieg bezbłędny, tylko z minimalnym przkroczeniem normy czasu (0,87s.). Wszystkie pozostałe M-ki zarobiły dyskwalifikacje.
Ty występem - rzutem na taśmę wywalczyłyśmy 4 miejsce w klasyfikacji ogólnej Pucharu Polski 2005 w klasie M. Nasz pierwszy sezon :D
Jestem bardzo dumna z mojej suczki, która całą niedzielę była nieprzytomna i odsypiała wrażenia z Sopotu.

Posted

[b]Mokka,[/b]

Ogromnie Wam z Majeczka gratulujemy i jestesmy z Was bardzo dumne :D :D :D Super sobie poradzilyscie i najwazniejsze, ze mialyscie przy tym niezly fun :D

A jak [b]Pati[/b]? Pati czemu nic nie piszesz? :o

Posted

[quote name='Flaire']Mokka, ciągle nie napisałaś o pucharach... :wink: Może jakieś zdjątko?[/quote]
Będzie jutro.

[quote name='Wind']A jak Pati? Pati czemu nic nie piszesz?[/quote]
Pati z Kenią dzielnie ukończyły wszystkie konkurencje, w egzaminie były na 3 miejscu, w pucharze bez lokat. W L-kach jest dużo większa konkurencja niż np. w M-kach, poza tym Kenia chyba nienajlepiej się czuła. Wyglądała na mocno zmęczoną po obozie, sztywno chodziła, a poza tym być może miał kłopoty żołądkowe, bo w drodze powrotnej zagazowała i zadyszała cały samochód. Tak więc i tak uważam, że była bardzo dzielna, bo w tej formie miała prawo całkowicie odmówić współpracy. Mam nadzieję, że już doszła do siebie i nic ją nie boli.

Posted

Hmmm ... nie dziwie sie, ze Kenia miala zakwasy ...

Przeciez na obozie galopowala tak:

[img]http://img335.imageshack.us/img335/4453/img6560x5it.jpg[/img]

i tak

[img]http://img260.imageshack.us/img260/6272/img6511x9dc.jpg[/img]

:o :o :o

Posted

[size=6][b]Mokka! Ogromnie jestem z was dumna!
Szelciaki do domu! Nech zyja schroniskowce!!![/b]
:drinking: :drinking: :drinking: [/size]

[quote name='Mokka'][
Pati z Kenią dzielnie ukończyły wszystkie konkurencje, w egzaminie były na 3 miejscu[/quote]
Na drugim...:(
[quote]w pucharze bez lokat.[/quote]
Zajelysmy ostatnie miejsce :(

[quote]W L-kach jest dużo większa konkurencja niż np. w M-kach, poza tym Kenia chyba nienajlepiej się czuła[/quote]
Nie tlumacz jej. Poprostu wlokla sie po torze i tyle!~!! :evil:

[quote]Mam nadzieję, że już doszła do siebie i nic ją nie boli.[/quote]
Oj chyba nie, bo Leon zabral ja dwa dni temu na Mazury... :lol: