zakla Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 !WOW! Elka cos knuje...:P Ciekawe tylko, co...? Flaire- oki;) Zastosuje sie do Twoich rad:) Ela- wyslalam sms-a, a co do egzaminu to ja sie juz od dawna przygotowuje, nie chce dac klapy:P A agility sobie cwiczymy, zwlaszcza ze w ogrodzie blota nie ma bo jest trawa a sniegu juz ani widu ani slychu....;) A jeszcze zrobilismy taki fajny skok, ze przeszkoda o wysokosci 80cm a szerokosci 70:D I poszlo bez problemu...;) Quote
Maniut Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 my cwiczymy w praku skaczac przez lawki i rozne takie zbaki dzieciece :) i jest calkiem calkiem, dzis sie udalo hopka (lawka) kladka (siedzisko lawki) pozniej stoilk (jakis takie betonowy klocek) potem takie hop-hop-hop-hop (to takie kilka betonowych bloczkow) i nzow hopka-lawka i kladka-siedisko lawki, za entym razem wyszlo pieeeknie :) no alew zobaczymy jak to bedzie na prawdziwych przeszkodach :) Quote
zakla Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ehe, Maniutku;) Pojdziem w sobotke to mam nadzieje, ze mi zaprezentujesz Farta na "torze";) Super, ze se cwiczycie:D No i macie ta hustawke...;) Jak sie ladna pogoda zrobi to jak na koniki sie wybierzemy do Jacka to wpadniemy do mnie i Ci pokaze moj "tor":P No i bedziesz jedyna cavanowiczka, ktora pozna Matrixa...:lol: Quote
blaira Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ehhh mi tez konie chodza po glowie tez musze sie gdzies wybrac pojezdzic bo swira dostaje jak nie mam okazji usiasc w siodle :lol: Quote
zakla Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ehh... To mamy ten sam problem:( Ja zapraszam na Rancho Mandragora:P Ok. 30 konikow, 3 swinki wietnamskie, kozy, gasior, 5 psow, koty, krowa i byk Toro(ten z Quo-vadis;)). No a wiele z tych zwierzaczkow mozna zobaczyc w polskich filmach np. hucul Pralka jezdzil w Wiedzmminie, a wielki stary bialy Fetysz byl jako kon Napoleona:P Quote
blaira Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ale to klasyk czy western? tzn chodzi mi jaki styl jezdziecki uprawiaja. Ja chetnie bym sie zabrala z wami na jakas przejazdzke bo naprawde brak mi tego :( Quote
zakla Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 On tam umie wszystko co mozliwe:) Jest kaskaderem, wiec musi umiec;) Siodlo westernowe jest chyba jedno:P Wiec jak bedziemy sie wybierac, to moge Ci dac znac:D Quote
PATIszon Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 [quote name='zakla'] Ja zapraszam na Rancho Mandragora:P[/quote] Jak bedziesz w Mandragorze to koniecznie pozdrow Jacka ode mnie (jak powiesz, ze pozdrawia go Patrycka to bedzie wiedzial o kogo chodzi). Quote
PATIszon Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 [quote name='blaira']ale to klasyk czy western? tzn chodzi mi jaki styl jezdziecki uprawiaja.[/quote] Jacek wlasciwie jezdzi normalnie choc czasem na przyklad do gory nogami....:8 Quote
zakla Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ooo... PATIszon, jak milo:) Jezdzisz czasem u Jacka?? I pozdrowie na pewno. Moze mi sie uda Monike albo Jacka(w to drugie watpie:P) wyciagnac na IALa w czerwcu(bo mnie prosili zebym im powiedziala jak bede na jakis zawodach;)) Tia, te figurki to czasem strzeli:P Mnie tez probowal nauczuc, no i raz mi sie udalo wsoczyc na konia w galopie...:lol: Ale w terenie to ja wole z Monika, bo Jacek zawsze wybiera strone bezdrzewna...:P Quote
PATIszon Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 [quote name='zakla']Ooo... PATIszon, jak milo:) Jezdzisz czasem u Jacka?? [/quote] Nie, znamy sie z innej stajni. A jak spotkasz Monike to jej powiedz, zeby startowala za miesiac w Akademickich Mistrzostwach Polski w skokach. Ja wiem, ze ona pingwin, ale jak sie zglosi ponad 5 osob to szkola nam zasponsoruje start. Za 2 tygodnie spotkam ja w szkole, ale jesli Ty zobaczysz sie z nia wczesniej to koniecznie jej to powiedz. Quote
zakla Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 OKi:) Bede pewnie niedlugo dzwonic(moze na dzien wagarowicz:P) do nich zapytac czy da sie jezdzic, to postaram sie przekazac i jedno i drugie:) Quote
blaira Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 hehe no ladnie , ja tam chce normalnie pojezdzic :P Zakla daj znac jak bedziesz jechala postaram sie dostosowac , ale jak wiadomo czasem szkola na przeszkodzie :-? Quote
Sajko Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 My ukończyliśmy w Katowicach Młodzieżowy Championat Polski :lol: i zdobyliśmy tytuł Najlepszego Juniora Rasy :D i podobało nam się, choć w sobotę na cane corso krew mnie zalała na sędziowania pozion :roll: [quote name='Elka']Sajko jak najszybciej możesz wstawić coś na stronkę. Będę potrzebowała za jakiś niedługi czas wrzucić kilka informacji i muszę wiedzieć ile czasu byś na to potrzebowała. Jeśli to jest zależne od dnia tygodnia to powiedz bo to ważne![/quote] Elka, napisz mi mailem albo na priva czym jest to 'coś'. Wrzucanie na stronkę to kilka minut, ale zależy w jakiej formie dostaję materiał. Jeśli są to nieobrobione fotki, albo tekst w błędami które muszę poprawiać, to zajmuje mi to dużo czasu, jeśli to gotowe coś, to tyle co wstawienie do plików (pare minut) i wgranie na stronkę (max. 10). Quote
zakla Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Gratulacje dla chlopakow Sajko;) Blaira- a w ten czwartek/piatek by Ci pasowalo?? Bo ja bym chciala pojechac, juz sie stesknilam za moja malutka konica:P Jeszcze jakies trzy latka i na niej pojezdze...:lol: A czy ktos z Was byl na computerland world cup? Bo bylo jak dla mnie p0ieeeeknie, no i FORT mial wystep, na ktorym szczerze mowiac bylo bardzo zabawnie, ale i przyjemnie i fajnie;) Quote
blaira Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Zakla czwartek mam zajecia do 16 a piatek wolny ale czy to juz nie sa swieta?? Ja bardzo chetnie pojade tylko u mnie klopotz z transportkiem bo jestem zdana jedynie na ztm :-? Co do computerlandu world cup, bylam ale w sobote bo w niedziele pewniebyl dziki tlum , w sobote tez nie bylo lepiej. Zalezalo mi zeby obejrzec ujezdzenie i jestem pod ogromnym wrazeniem tak samo co do powozenia, a skoki wporzadku . Zaluje ze na zawodach glownie skoki mozna ogladac bo ujezdzenie jest naprawde mile dla oka :fadein: Sajko gratuluje goraco, glaski dla malego i duzego oczywiscie tez :wink: Quote
zakla Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No ja piatek mam wolny i siedze jeszcze w domu bo tatusiek pracuje, wiec sobie myslalam nad konikami, tyle ze nie do pozna bo do ok. 16:/ No ale od rana, wiec mi sie rekompensuje;) A gdzie mieszkasz Blaira?? Masz moze mozliwosc wsiasc do transluda, pks-a albo 723 lub 801? Bo te autobusiki to tu niedaleko mnie sie zatrzymuja, to nie byloby problemu:) Quote
blaira Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 piatek wolny od rana. Mieszkam dokladnie na Woli wiec blisko centrum. Zakla napisz mi jak bedzie najlepiej dojechac do Ciebie i skad mam jechac i jak cenowo pksem wyglada a moze jakies inne srodki transportu. pozatym napisz jaka Cie jazda interesuje czy teren czy ujezdzalnia bo ja tam nigdy nie bylam wiec nie wiem jak ro wyglada . Poprosru pisz wszystko :lol: Quote
zakla Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Tak wiec tak... Zacznijmy od dojazdu: Spod domow centrum(nastepnie na bankowy jakby Ci bardziej pasowalo) jedzie translud(do chotomowa i do nowego dworu maz.), i to kosztuje 3,50:) Wsiadasz tam, a wysiadasz dopiero w Jablonnej, najwygodniej by Ci zapewne bylo wysiasc przy kosciele(na skrzyzowaniu), no a z tamtad juz bym Cie zabrala. Mozesz tez wsiasc w 723 lub 801 i tez wysiasc przy kosciele;) Mozesz tez w PKSa do nowego dworu maz., cena chyba taka sama jak w transludzie, i przystanek ten sam;) A jezdzenie... ło matko... tu wszystko zalezy: 1. od tego czy bedzie wiecej niz jedna osoba (jezeli bedzie np. Jacek i Monika, to moze i w teren by sie udalo:D) 2. od tego jak wolisz(pelna swoboda;)) Ja ogolnie jezdze glownie po padoku, chociaz jak jeszcze byla ladna pogoda i przyjezdzalam na caly dzien to i w teren milo bylo sobie pojechac...:) Czasem sie zdaza kilka jazd jednego dnia, np. normalna jazda w terenie czy po padoku i na oklep pol godzinki na Fetyszku:P Jakby co to moj numer: 694433015:) Quote
zakla Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Dostalam, dostalam. I odpowiedzialam;) Zawody 3-4 kwietnia odwolane...:( Quote
blaira Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ja i tak nie moglabym na te zawody jechac, dlatego nie mam czego zalowac . Ale mam nadzieje ze beda jeszcze nie jedna zawody 8) [b]Zakla[/b] poszlo pw :wink: Quote
zakla Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A ja chcialam pojechac jako widz;) Ale w takim razie pojade na trening w sobotke(bo mozliwe ze bedzie:D). Quote
Elka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Wszystkim Cavanowiczom życzę wszystkiego najlepszego, smacznego jajka, mokrego Dyngusa i dużo szczęścia!!!! :) I przy okazji informuję, że od kwietnia zaczynamy treningi! Czeka Was wiele zmain i niespodzianek. Wszystkiego dowieciesię już w krótce!!! :) Quote
PsychoSzczurek Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 To i od nas życzonka :) Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty, przyniósł wreszcie te prezenty! :fadein: Ps. Już nie możemy się doczekać treningów :D (czy mamy się bać tych niespodzianek? :wink: ) Quote
Recommended Posts