Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

!WOW! Elka cos knuje...:P Ciekawe tylko, co...?
Flaire- oki;) Zastosuje sie do Twoich rad:)

Ela- wyslalam sms-a, a co do egzaminu to ja sie juz od dawna przygotowuje, nie chce dac klapy:P A agility sobie cwiczymy, zwlaszcza ze w ogrodzie blota nie ma bo jest trawa a sniegu juz ani widu ani slychu....;) A jeszcze zrobilismy taki fajny skok, ze przeszkoda o wysokosci 80cm a szerokosci 70:D I poszlo bez problemu...;)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my cwiczymy w praku skaczac przez lawki i rozne takie zbaki dzieciece :) i jest calkiem calkiem, dzis sie udalo hopka (lawka) kladka (siedzisko lawki) pozniej stoilk (jakis takie betonowy klocek) potem takie hop-hop-hop-hop (to takie kilka betonowych bloczkow) i nzow hopka-lawka i kladka-siedisko lawki, za entym razem wyszlo pieeeknie :) no alew zobaczymy jak to bedzie na prawdziwych przeszkodach :)

Posted

Ehe, Maniutku;) Pojdziem w sobotke to mam nadzieje, ze mi zaprezentujesz Farta na "torze";) Super, ze se cwiczycie:D No i macie ta hustawke...;) Jak sie ladna pogoda zrobi to jak na koniki sie wybierzemy do Jacka to wpadniemy do mnie i Ci pokaze moj "tor":P No i bedziesz jedyna cavanowiczka, ktora pozna Matrixa...:lol:

Posted

Ehh... To mamy ten sam problem:( Ja zapraszam na Rancho Mandragora:P Ok. 30 konikow, 3 swinki wietnamskie, kozy, gasior, 5 psow, koty, krowa i byk Toro(ten z Quo-vadis;)). No a wiele z tych zwierzaczkow mozna zobaczyc w polskich filmach np. hucul Pralka jezdzil w Wiedzmminie, a wielki stary bialy Fetysz byl jako kon Napoleona:P

Posted

On tam umie wszystko co mozliwe:) Jest kaskaderem, wiec musi umiec;) Siodlo westernowe jest chyba jedno:P Wiec jak bedziemy sie wybierac, to moge Ci dac znac:D

Posted

[quote name='zakla'] Ja zapraszam na Rancho Mandragora:P[/quote]

Jak bedziesz w Mandragorze to koniecznie pozdrow Jacka ode mnie (jak powiesz, ze pozdrawia go Patrycka to bedzie wiedzial o kogo chodzi).

Posted

[quote name='blaira']ale to klasyk czy western? tzn chodzi mi jaki styl jezdziecki uprawiaja.[/quote]

Jacek wlasciwie jezdzi normalnie choc czasem na przyklad do gory nogami....:8

Posted

Ooo... PATIszon, jak milo:) Jezdzisz czasem u Jacka??
I pozdrowie na pewno. Moze mi sie uda Monike albo Jacka(w to drugie watpie:P) wyciagnac na IALa w czerwcu(bo mnie prosili zebym im powiedziala jak bede na jakis zawodach;))

Tia, te figurki to czasem strzeli:P Mnie tez probowal nauczuc, no i raz mi sie udalo wsoczyc na konia w galopie...:lol: Ale w terenie to ja wole z Monika, bo Jacek zawsze wybiera strone bezdrzewna...:P

Posted

[quote name='zakla']Ooo... PATIszon, jak milo:) Jezdzisz czasem u Jacka??
[/quote]
Nie, znamy sie z innej stajni. A jak spotkasz Monike to jej powiedz, zeby startowala za miesiac w Akademickich Mistrzostwach Polski w skokach. Ja wiem, ze ona pingwin, ale jak sie zglosi ponad 5 osob to szkola nam zasponsoruje start. Za 2 tygodnie spotkam ja w szkole, ale jesli Ty zobaczysz sie z nia wczesniej to koniecznie jej to powiedz.

Posted

hehe no ladnie , ja tam chce normalnie pojezdzic :P Zakla daj znac jak bedziesz jechala postaram sie dostosowac , ale jak wiadomo czasem szkola na przeszkodzie :-?

Posted

My ukończyliśmy w Katowicach Młodzieżowy Championat Polski :lol: i zdobyliśmy tytuł Najlepszego Juniora Rasy :D i podobało nam się, choć w sobotę na cane corso krew mnie zalała na sędziowania pozion :roll:

[quote name='Elka']Sajko
jak najszybciej możesz wstawić coś na stronkę. Będę potrzebowała za jakiś niedługi czas wrzucić kilka informacji i muszę wiedzieć ile czasu byś na to potrzebowała. Jeśli to jest zależne od dnia tygodnia to powiedz bo to ważne![/quote]

Elka, napisz mi mailem albo na priva czym jest to 'coś'. Wrzucanie na stronkę to kilka minut, ale zależy w jakiej formie dostaję materiał. Jeśli są to nieobrobione fotki, albo tekst w błędami które muszę poprawiać, to zajmuje mi to dużo czasu, jeśli to gotowe coś, to tyle co wstawienie do plików (pare minut) i wgranie na stronkę (max. 10).

Posted

Gratulacje dla chlopakow Sajko;)
Blaira- a w ten czwartek/piatek by Ci pasowalo?? Bo ja bym chciala pojechac, juz sie stesknilam za moja malutka konica:P Jeszcze jakies trzy latka i na niej pojezdze...:lol:

A czy ktos z Was byl na computerland world cup? Bo bylo jak dla mnie p0ieeeeknie, no i FORT mial wystep, na ktorym szczerze mowiac bylo bardzo zabawnie, ale i przyjemnie i fajnie;)

Posted

Zakla czwartek mam zajecia do 16 a piatek wolny ale czy to juz nie sa swieta?? Ja bardzo chetnie pojade tylko u mnie klopotz z transportkiem bo jestem zdana jedynie na ztm :-?
Co do computerlandu world cup, bylam ale w sobote bo w niedziele pewniebyl dziki tlum , w sobote tez nie bylo lepiej. Zalezalo mi zeby obejrzec ujezdzenie i jestem pod ogromnym wrazeniem tak samo co do powozenia, a skoki wporzadku . Zaluje ze na zawodach glownie skoki mozna ogladac bo ujezdzenie jest naprawde mile dla oka :fadein:
Sajko gratuluje goraco, glaski dla malego i duzego oczywiscie tez
:wink:

Posted

No ja piatek mam wolny i siedze jeszcze w domu bo tatusiek pracuje, wiec sobie myslalam nad konikami, tyle ze nie do pozna bo do ok. 16:/ No ale od rana, wiec mi sie rekompensuje;) A gdzie mieszkasz Blaira?? Masz moze mozliwosc wsiasc do transluda, pks-a albo 723 lub 801? Bo te autobusiki to tu niedaleko mnie sie zatrzymuja, to nie byloby problemu:)

Posted

piatek wolny od rana. Mieszkam dokladnie na Woli wiec blisko centrum. Zakla napisz mi jak bedzie najlepiej dojechac do Ciebie i skad mam jechac i jak cenowo pksem wyglada a moze jakies inne srodki transportu. pozatym napisz jaka Cie jazda interesuje czy teren czy ujezdzalnia bo ja tam nigdy nie bylam wiec nie wiem jak ro wyglada . Poprosru pisz wszystko :lol:

Posted

Tak wiec tak... Zacznijmy od dojazdu:
Spod domow centrum(nastepnie na bankowy jakby Ci bardziej pasowalo) jedzie translud(do chotomowa i do nowego dworu maz.), i to kosztuje 3,50:) Wsiadasz tam, a wysiadasz dopiero w Jablonnej, najwygodniej by Ci zapewne bylo wysiasc przy kosciele(na skrzyzowaniu), no a z tamtad juz bym Cie zabrala. Mozesz tez wsiasc w 723 lub 801 i tez wysiasc przy kosciele;) Mozesz tez w PKSa do nowego dworu maz., cena chyba taka sama jak w transludzie, i przystanek ten sam;)
A jezdzenie... ło matko... tu wszystko zalezy:
1. od tego czy bedzie wiecej niz jedna osoba (jezeli bedzie np. Jacek i Monika, to moze i w teren by sie udalo:D)
2. od tego jak wolisz(pelna swoboda;))

Ja ogolnie jezdze glownie po padoku, chociaz jak jeszcze byla ladna pogoda i przyjezdzalam na caly dzien to i w teren milo bylo sobie pojechac...:) Czasem sie zdaza kilka jazd jednego dnia, np. normalna jazda w terenie czy po padoku i na oklep pol godzinki na Fetyszku:P
Jakby co to moj numer: 694433015:)

Posted

Ja i tak nie moglabym na te zawody jechac, dlatego nie mam czego zalowac . Ale mam nadzieje ze beda jeszcze nie jedna zawody 8)
[b]Zakla[/b] poszlo pw :wink:

Posted

Wszystkim Cavanowiczom życzę wszystkiego najlepszego, smacznego jajka, mokrego Dyngusa i dużo szczęścia!!!! :)

I przy okazji informuję, że od kwietnia zaczynamy treningi! Czeka Was wiele zmain i niespodzianek. Wszystkiego dowieciesię już w krótce!!! :)

Posted

To i od nas życzonka :)
Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosferka była miła,
a zajączek uśmiechnięty,
przyniósł wreszcie te prezenty! :fadein:

Ps. Już nie możemy się doczekać treningów :D (czy mamy się bać tych niespodzianek? :wink: )