Sajko Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Pewnie bym po prostu taxę wzięła, ale nasza ekipa to ja, mały plecak i Drago, i tyle ze sobą wieziemy. W taką pogodę, to naprawdę nie czuję się wspaniale na myśl o jeździe autkiem... :-? Quote
Flaire Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Sajko']Byśmy musiały wyjechać o 4 rano... ale jak się nie pogorszy na drogach, to może być opcja... masz jakąś godną zaufania prognozę pogody?[/quote]Nie, ja jadę w sobotę... W jeden dzień obrócić nie dam rady. :( Nawet Bydgoszcz rozłożyłam na dwa dni. Quote
Flaire Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 W remizie strażackiej 8) . zachraniarka nas zaprosiła, bo ona słabość do Airedali ma. :D Quote
Sajko Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja muszę pomyśleć, może zdzwonimy się wieczorkiem, to już będę wiedziała, czego od życia chcę :D Quote
Flaire Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dobra, super, ja tez jakoś jestem strasznie niezdecydowana. Ta pogoda... I jeszcze misine uszko :( . Quote
zakla Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja bym na trening chetnie pojechala, no ale moj pies jest jedynym psem ktoremu snieg ani troche w niczym nie przeszkadza, a w skakaniu tym bardziej;) No szkoda...:) A jak osoby jadace na IASL sie przygotowujea? W koncu to juz za tydzien... Niezla sie pogoda szykuje... 8) POzdrO:) Quote
Mokka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Co do treningu, to ja powiem tak: Jeśli problemem jest tylko głęboki śnieg, a nie jest ślisko, to ja bym chętnie przyszła. Można by zrobić wspólny trening dla obu grup. Jeśli natomiast jest slizgawka, to oczywiście trening nie ma sensu. [quote name='zakla']... A jak osoby jadace na IASL sie przygotowujea? W koncu to juz za tydzien... Niezla sie pogoda szykuje... [/quote] No właśnie :-? I dlatego nikt od nas nie jedzie. No czyba, że się ktoś ostatno zdecydował :wink: Quote
iwa Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Ludek'] Ja w tym tyg. nadal mogę, bo moja wyprawa po psiaka ciągle się przesuwa w czasie. Znając moje szczęście pojadę wtedy jak będzie trening.[/quote] A po jakiego psiaka, jak mozna wiedziec. Pochwal sie. Moj maly w takim sniegu i tak by pewnie odmowil skakania, wiec ja jestm za przesunieciem treningow. Przynajmiej nie opuszczamy nie istniejacych zajec :roll: Quote
zakla Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Rockiego pewnie nawet by widac spod sniegu nie bylo;) Takie malutkie:] I ja sie zgadzam z Mokka- sa psy, ktore bez problemu sobie poradza, to czemu one ze wzgledu na malenstwa nie moglyby sobie pobiegac??:] A z tym IALem to taki termin, ze doopa... :roll: Chetnie bym pojechala, gdyby bylo w marcu, a tak, to nie ma mozliwosci... I jeszcze jak bedzie snieg, albo odwilz=slizgawak, to zycze udanych zawodow...:) Quote
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='iwa'][quote name='Ludek'] Ja w tym tyg. nadal mogę, bo moja wyprawa po psiaka ciągle się przesuwa w czasie. Znając moje szczęście pojadę wtedy jak będzie trening.[/quote] A po jakiego psiaka, jak mozna wiedziec. Pochwal sie. [/quote] Zajrzyj tutaj [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=19899&highlight=majeczka[/url] :D Quote
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='zakla']Rockiego pewnie nawet by widac spod sniegu nie bylo;) Takie malutkie:] I ja sie zgadzam z Mokka- sa psy, ktore bez problemu sobie poradza, to czemu one ze wzgledu na malenstwa nie moglyby sobie pobiegac??:] [/quote] My jeśli nie będzie treningu wybierzemy się na Pola. Quote
zakla Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Fajna ta sucz Ludek:) A ja jeztem i tak za treningiem;) Bo taki ladny sniezek, czemuby z niego nie skozystac:) Quote
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tez mi się podoba. :lol: Ja tez bym chciała, ale jak będzie taka pogoda jak w zeszłym tygoniu, to nogi połamiemy. Quote
zakla Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tyle ze w zeszlym tygodniu byla stanowaczo odwilz, a teraz sie tak nie zapowiada...:) Mam nadzieje:] Quote
blaira Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 ale snieg jest mokry tzn wymieszany z blotem itp wiec udepatany automatycznie satje sie sliski. Nie wiem czy jest sens ryzykowac , zreszta sami ot tego sniegu pewnie bysmy przemokli wczesniej czy pozniej :-? Quote
Elka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Podjęłam decyzję! Ze względu na bezpieczeństwo psó i ludzi treningi w ten weekend są odwołane! Bardzo mi przykro ale dla mnie ważniejsze jest bezpieczeństwo niż godzina byle jakiego biegania w zaspach śniegu... Quote
betty_labrador Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 :) ja i tak czekam do wiosny, na takim sniegu mozna sie zabic biegajac ;) Quote
betty_labrador Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 w lipcu juz na pewno zaczniemy :D :fadein: Quote
blaira Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 hmm na weekend nie zapowiada sie ciekawa pogoda , teraz odwilz a ma padac snieg i maja byc minusowe temperatury :-? A ja pewnie bede siedziala w szkole Quote
zakla Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 W ten weekend treningu zapewne tez nie bedzie?? A Żwirek juz sie uczy aportu na kliker- i szybciutko mu to idzie;) Quote
Ludek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ja też jestem ciekawa co z treningiem, bo muszę sobie jakoś plan weekendu ustawić. Quote
Recommended Posts