Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie bym po prostu taxę wzięła, ale nasza ekipa to ja, mały plecak i Drago, i tyle ze sobą wieziemy. W taką pogodę, to naprawdę nie czuję się wspaniale na myśl o jeździe autkiem... :-?

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Byśmy musiały wyjechać o 4 rano... ale jak się nie pogorszy na drogach, to może być opcja... masz jakąś godną zaufania prognozę pogody?[/quote]Nie, ja jadę w sobotę... W jeden dzień obrócić nie dam rady. :( Nawet Bydgoszcz rozłożyłam na dwa dni.

Posted

Ja bym na trening chetnie pojechala, no ale moj pies jest jedynym psem ktoremu snieg ani troche w niczym nie przeszkadza, a w skakaniu tym bardziej;) No szkoda...:) A jak osoby jadace na IASL sie przygotowujea? W koncu to juz za tydzien... Niezla sie pogoda szykuje... 8)

POzdrO:)

Posted

Co do treningu, to ja powiem tak:
Jeśli problemem jest tylko głęboki śnieg, a nie jest ślisko, to ja bym chętnie przyszła. Można by zrobić wspólny trening dla obu grup. Jeśli natomiast jest slizgawka, to oczywiście trening nie ma sensu.

[quote name='zakla']... A jak osoby jadace na IASL sie przygotowujea? W koncu to juz za tydzien... Niezla sie pogoda szykuje...
[/quote]
No właśnie :-? I dlatego nikt od nas nie jedzie. No czyba, że się ktoś ostatno zdecydował :wink:

Posted

[quote name='Ludek']
Ja w tym tyg. nadal mogę, bo moja wyprawa po psiaka ciągle się przesuwa w czasie. Znając moje szczęście pojadę wtedy jak będzie trening.[/quote]

A po jakiego psiaka, jak mozna wiedziec.
Pochwal sie.

Moj maly w takim sniegu i tak by pewnie odmowil skakania, wiec ja jestm za przesunieciem treningow. Przynajmiej nie opuszczamy nie istniejacych zajec :roll:

Posted

Rockiego pewnie nawet by widac spod sniegu nie bylo;) Takie malutkie:]
I ja sie zgadzam z Mokka- sa psy, ktore bez problemu sobie poradza, to czemu one ze wzgledu na malenstwa nie moglyby sobie pobiegac??:]

A z tym IALem to taki termin, ze doopa... :roll: Chetnie bym pojechala, gdyby bylo w marcu, a tak, to nie ma mozliwosci... I jeszcze jak bedzie snieg, albo odwilz=slizgawak, to zycze udanych zawodow...:)

Posted

[quote name='iwa'][quote name='Ludek']
Ja w tym tyg. nadal mogę, bo moja wyprawa po psiaka ciągle się przesuwa w czasie. Znając moje szczęście pojadę wtedy jak będzie trening.[/quote]

A po jakiego psiaka, jak mozna wiedziec.
Pochwal sie.
[/quote]

Zajrzyj tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=19899&highlight=majeczka[/url] :D

Posted

[quote name='zakla']Rockiego pewnie nawet by widac spod sniegu nie bylo;) Takie malutkie:]
I ja sie zgadzam z Mokka- sa psy, ktore bez problemu sobie poradza, to czemu one ze wzgledu na malenstwa nie moglyby sobie pobiegac??:]
[/quote]

My jeśli nie będzie treningu wybierzemy się na Pola.

Posted

ale snieg jest mokry tzn wymieszany z blotem itp wiec udepatany automatycznie satje sie sliski. Nie wiem czy jest sens ryzykowac , zreszta sami ot tego sniegu pewnie bysmy przemokli wczesniej czy pozniej :-?

Posted

Podjęłam decyzję! Ze względu na bezpieczeństwo psó i ludzi treningi w ten weekend są odwołane! Bardzo mi przykro ale dla mnie ważniejsze jest bezpieczeństwo niż godzina byle jakiego biegania w zaspach śniegu...

• 2 weeks later...