Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 to sa zdjecia z soboty, wyszly :D pozdr Tiaaa i poszły sobie :wink: Przyślij mi je na adres [email protected], to spróbuję wstawić. Quote
Sajko Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Czy ktoś byłby przesłodki i sprawdził tę godzinę, bo wstawanie o 5 rano żeby zebrać 3 dyskwalifikacje coś mi się słabo usmiecha :-? Quote
Mokka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Wiadomość potwierdzona - początek zawodów o godz. 9:00, "zerówka" idzie na pierwszy ogień. Quote
Sajko Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Blaire, Ty startujesz czy kibicujesz? Bo jak kibicujesz, a ja startuję dopiero w IAL, to zostawiłabym godzinę wyjazdu jak planowane i 'wpadniemy' w ostatnim momencie przed zawodami. Wind, co Ty na to? Quote
Wind Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Sajko, Ja jestem jak najbardziej za! Gdyby tylko byla taka mozliwosc to im pozniej tym lepiej :lol: Quote
Wind Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 A tak BTW ciekawe czy nowa godzina do wszystkich dotarla, bo jak mnie pamiec nie myli to wczoraj dopiero zostala zmieniona :-? Quote
Mokka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Blaira startuje, jest na liście startowej. Quote
czapla Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Do mnie zmiana godziny tez dotarla wczoraj. Dzis bede , jak sie zapowiadalam na waszym treningu to sie dogadamy w sprawach organizacyjanych :D Quote
Flaire Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 czapla, czy my jesteśmy umówione o 17 na Torwarze? Quote
Sajko Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Blaira, odezwij się!!! Teraz od Ciebie zależy godzinka naszego wyjazdu :lol: Bo my z Wind to się niezbyt spieszymy, ale jak Ty masz się stawić na czas, to daj nam znać. Wind, masz gdzie wydrukować mapkę dojazdu ze stronki? Quote
Wind Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Sajko, Mam i wydrukuje. Czy mam tez dla Ciebie wziac dodatkowa liste startowa? Bo dla siebie juz druknelam ;) Quote
Sajko Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Wind, to druknij słonko i dla mnie, wyslesz mi sygnał na kom, bo swój stary aparacik spuściłam na twarz i musiałam zmienić na niefajną Nokię... ja idę na koncert, to jakby się Blaira odezwała, to puść smsika czy musimy być wczesniej 8) Quote
Wind Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Ok, wrzuce Ci SMS-ka wieczorkiem :-) Mam nadzieje, ze do tego czasu Blaira zdecyduje czy jedzie czy tez nie. Quote
niuka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 no i zdjecia uciekly :/ ale wyslalam juz na maila sajko no ja wiem ze zawody o 9, ja musze byc na woli o 6 8) wlasnie sie dowiedzialam, bez sensu tak wczesnie ale wola kierowcy cudownie pozdr :) Quote
Mokka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Blaira nie jedzie na zawody, bo sie okazało, że ma szkołę dziś, jutro i pojutrze, więc możecie się dziewczyny wyspać. Quote
Wind Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Mokka, Dzieki za info :-) Sajko, To 7.10 bede pod klatka, ok? Quote
Sajko Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Wind, to umówmy się 7.20 jak Blairy nie trzeba zgarniać z Centrum to pomkniemy Wisłostradą 8) Quote
blaira Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 ehhhh bardzo barodz was przepraszam za brak odzewu ale jak wyszla o 7 rano to przyszlam do domu o 21 ,niestety nie jade mam zajecia a nie wypada sie urywac z pierwszych zajec w dodatku z cwiczen ,bo mi pozniej nie beda chcieli zaliczyc ehh lipa ,a tak sie nastawilam :cry: .Postaram sie byc w niedziele na treningu ale moge sie spoznic z 1h ehhh widze ze bedzie ciezko teraz z treningami :cry: prosze przekazcie Eli ze w ten wekend raczej juz nie bede bo koncze o 18 w niedziele zanim dojade i wezme psa to minie 1,5 h wiec to chyba nie bedzie mialo sensu a w przyszly weekend jestem juz zarezerwowana na pokaz florystyczny na egzamin buuuuuuuu wcale mi sie to nie podoba ,Powodzonka wam zycze Quote
blaira Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 opowiadajcie jak bylo??? bo ja trzymalam kciuki aly czas i o was myslalam i zaluje bardzo ze pojechac nie moglam ,ale mama nadzieje ze nastepnym razem pojedziemy i w dodatku bedziemy juz normalnie skakaly L :D Quote
Flaire Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Ponieważ Mokki chyba nie będzie na dogomanii do poniedziałku, pozwolę sobie donieść, że razem z Monią wygrały A0 Agility i Jumping, jak również co najmniej dwa dodatkowe tory ustawione później ot tak, dla zabawy. WIELKIE BRAWA!!! Niestety nie wiem, jak poszło innym... Chyba Kenia była jeszcze na podium, a poza tym nie wiem. Może jak wrócą, to coś napiszą... Quote
blaira Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 no to gratuluje doszly mnie informacje ze tez Axa cos zdobyla Happy ,ale czekam na szczegolowe sprawozdanie ,ogolnie gratuluje wszystkim za udzial i mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie :D Quote
ciacho Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 ja niestety nie pamiętam już dokładnie kto i jaką lokatę dostał (nadmiar emocji) a wolę nie napisać jakiś głupot - więc myśle że każdy z osobna się pochwali ja tylko powiem ze mimo mojej kontuzji i jednej dyskwalifikacji (agility)moj piesek bardzo ladnie pobiegl i jestem z niej dumna bo w sumie 7 miejsce na 16 psow (jumping) to nei jest taki zly wynik - zwlaszcza ze konkurencja byla duza Quote
Wind Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Hejka, Zanima zapodam fotki podaje wyniki Cavano :-) Chyba czegos w nich brakuje, bo widzialam Pati dwa razy obdarowywana gratulacjami przez organizatorow, a mam ja na wykazie na jednej pozycji ... mam nadzieje, ze mnie skoryguje :-) AGILITY A0: L : III miejsce - Pati i Kenia M: I miejsce - Mokka i Monia II miejsce - Ania i Axa AO Jumping: M: I miejsce - Mokka i Monia S: II miejsce - Elka i Happy AO Jumping - dodatkowa: M: I miejsce - Mokka i Monia S: I miejsce - Elka i Happy czy o czyms/kims zapomnialam? Quote
Recommended Posts