Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blaire, Ty startujesz czy kibicujesz? Bo jak kibicujesz, a ja startuję dopiero w IAL, to zostawiłabym godzinę wyjazdu jak planowane i 'wpadniemy' w ostatnim momencie przed zawodami. Wind, co Ty na to?

Posted

Blaira, odezwij się!!! Teraz od Ciebie zależy godzinka naszego wyjazdu :lol: Bo my z Wind to się niezbyt spieszymy, ale jak Ty masz się stawić na czas, to daj nam znać.

Wind, masz gdzie wydrukować mapkę dojazdu ze stronki?

Posted

Wind, to druknij słonko i dla mnie, wyslesz mi sygnał na kom, bo swój stary aparacik spuściłam na twarz i musiałam zmienić na niefajną Nokię...

ja idę na koncert, to jakby się Blaira odezwała, to puść smsika czy musimy być wczesniej 8)

Posted

no i zdjecia uciekly :/

ale wyslalam juz na maila

sajko

no ja wiem ze zawody o 9, ja musze byc na woli o 6 8) wlasnie sie dowiedzialam, bez sensu tak wczesnie ale wola kierowcy

cudownie

pozdr :)

Posted

ehhhh bardzo barodz was przepraszam za brak odzewu ale jak wyszla o 7 rano to przyszlam do domu o 21 ,niestety nie jade mam zajecia a nie wypada sie urywac z pierwszych zajec w dodatku z cwiczen ,bo mi pozniej nie beda chcieli zaliczyc ehh lipa ,a tak sie nastawilam :cry: .Postaram sie byc w niedziele na treningu ale moge sie spoznic z 1h ehhh widze ze bedzie ciezko teraz z treningami :cry: prosze przekazcie Eli ze w ten wekend raczej juz nie bede bo koncze o 18 w niedziele zanim dojade i wezme psa to minie 1,5 h wiec to chyba nie bedzie mialo sensu a w przyszly weekend jestem juz zarezerwowana na pokaz florystyczny na egzamin buuuuuuuu wcale mi sie to nie podoba ,Powodzonka wam zycze

Posted

opowiadajcie jak bylo??? bo ja trzymalam kciuki aly czas i o was myslalam i zaluje bardzo ze pojechac nie moglam ,ale mama nadzieje ze nastepnym razem pojedziemy i w dodatku bedziemy juz normalnie skakaly L :D

Posted

Ponieważ Mokki chyba nie będzie na dogomanii do poniedziałku, pozwolę sobie donieść, że razem z Monią wygrały A0 Agility i Jumping, jak również co najmniej dwa dodatkowe tory ustawione później ot tak, dla zabawy.

WIELKIE BRAWA!!!

Niestety nie wiem, jak poszło innym... Chyba Kenia była jeszcze na podium, a poza tym nie wiem. Może jak wrócą, to coś napiszą...

Posted

no to gratuluje doszly mnie informacje ze tez Axa cos zdobyla Happy ,ale czekam na szczegolowe sprawozdanie ,ogolnie gratuluje wszystkim za udzial i mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie :D

Posted

ja niestety nie pamiętam już dokładnie kto i jaką lokatę dostał (nadmiar emocji) a wolę nie napisać jakiś głupot - więc myśle że każdy z osobna się pochwali

ja tylko powiem ze mimo mojej kontuzji i jednej dyskwalifikacji (agility)moj piesek bardzo ladnie pobiegl i jestem z niej dumna

bo w sumie 7 miejsce na 16 psow (jumping) to nei jest taki zly wynik - zwlaszcza ze konkurencja byla duza

Posted

Hejka,

Zanima zapodam fotki podaje wyniki Cavano :-) Chyba czegos w nich brakuje, bo widzialam Pati dwa razy obdarowywana gratulacjami przez organizatorow, a mam ja na wykazie na jednej pozycji ... mam nadzieje, ze mnie skoryguje :-)

AGILITY A0:

L : III miejsce - Pati i Kenia

M: I miejsce - Mokka i Monia

II miejsce - Ania i Axa

AO Jumping:

S: II miejsce - Elka i Happy

AO Jumping - dodatkowa:

S: I miejsce - Elka i Happy

czy o czyms/kims zapomnialam?