Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='mari23']jestem, nareszcie Internet działa.... płacę za jakiś mega-szybki a nie miałam ostatnio prawie, tylko na sekundy... ech, TP SA :( wpłaty dla Majkelika - Rudzika: 120,- Daria J. dla Argo, Marcela i Rudzika (06.12.) - Marinka podzieli ;-) [/QUOTE] Marysiu, nie tylko TP SA ma problemy....ja w piątek nie miałam też neta... A tę wpłatę dzielę sprawiedliwie :) Każdemu po 40 złotych. Myślałam, że Daria już zrezygnowała...a tu taka miła niespodzianka :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Wiesz wiadomo ze dzieci nie zrobia tego tak dokladnie jak dorosli ale wlasnie widzialam ze butle wyschly wiec dzisiaj bede z nimi je malowac a polakieruje w domu:) Moze ktoras ciocia doceni wlasnie prace dzieciaczkow na szczytny cel:) W sobote kolejna zabiore dzieciaki do schroniska o ile uzyskam zgode wszystkich rodzicow. Dzieci sa chetne. A milosci do zwierzat trzeba uczyc od malego;) Majkel szaleje. Ewidentnie miski sie domaga bo miauczy jak kot na przedpokoju:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 A ja mam niespodziankę - pieniążki z fb...zaraz podam na watku Gandalfa :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 o widzisz:) Kurde jemu Marinka trzeba zakonczyc juz bazarek :) On jest na plusie wiecej mi nie potrzeba Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='AltaCaraya']o widzisz:) Kurde jemu Marinka trzeba zakonczyc juz bazarek :) On jest na plusie wiecej mi nie potrzeba[/QUOTE] To przekaż te pieniążki na Shakirkę :)...ona ich potrzebuje Quote
Wiola&Miłosz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 No jesli tak moge to owszem. tak zrobie. Jak bede miala pieniazki na koncie wtedy porozdzielam jak ma byc Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [CENTER][SIZE=4][FONT=comic sans ms][I][B]Dziś kończymy XI edycję bazarku dla 5 ogonków[/B][/I][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235997-Dzi%C5%9B-KONIEC%21-XI-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-Dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-Dzieci%21-NAGRODA%2110-12-g-21"]Tutaj[/URL][/SIZE] [IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG] [IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG][/CENTER] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Pieniadze zapisalam gandalfowi;) Jednak ma dlug jeszcze ale spoko cos sie podciagnie:) Tak wioec shakira zostaje jak zostaje a teraz lece bo musze milosza odebrac i gandalfiatko:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 ehh padam na twarz.. Shakira sie zesrala a majkel to zjadl... No istny kosmos mam w chacie od wczoraj Quote
Marinka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Wiem...i bardzo się tym martwię :( Najgorsze jest to, ze nie mam jak pomóc :( Quote
Wiola&Miłosz Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 nie martw sie kochana. Ja mam juz za duzo zmartwien by jeszcze sie martwic ze ty sie martwisz;) No po prostu jak sie pierdzieli to wsio na raz. Ale luz jutro bedzie juz napewno lepiej:) Quote
Marinka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='AltaCaraya']nie martw sie kochana. Ja mam juz za duzo zmartwien by jeszcze sie martwic ze ty sie martwisz;) No po prostu jak sie pierdzieli to wsio na raz. Ale luz jutro bedzie juz napewno lepiej:)[/QUOTE] Każdy dzień będzie przynosił poprawę :) I zabraniam Ci się martwić, że ja się martwię! - to zmartwienie odłóż na półkę i niech kurz zbiera :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 przemysle to choc nie bedzie latwo;) Jeszcze dzisiaj wet ale majkel pojdzie do weta dopioero wtedy jak basha pojdzie do domu!! Bo jeszcze jakby cokolwiek sie jemu stalo to i dupa i czapa a ja mam zawal i wylew. Quote
Marinka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='AltaCaraya']przemysle to choc nie bedzie latwo;) Jeszcze dzisiaj wet ale majkel pojdzie do weta dopioero wtedy jak basha pojdzie do domu!! Bo jeszcze jakby cokolwiek sie jemu stalo to i dupa i czapa a ja mam zawal i wylew.[/QUOTE] Jasna sprawa.. i też może nie od razu po wyjeździe Gandalfa...daj sobie czas na ochłonięcie po tych przeżyciach... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Po prostu no tego nie przewidzialam ze pies moze tak sobie zrobic. Patrza na majkela i po jego kastracji to w ogole sladu nie bylo. Troszke sie liznal dostal dwa dni pozniej zastrzyk i tyle z jajami mial do czynienia. No ale ten juz dzisiaj spokojniejszy nic nie probuje sobie urwac tfu tfu obym w zla godzine nie powiedziala:shake: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Marinka kiedy nas odwiedzisz?;) Musisz zobaczyc co kurdupel wyrabia. bedziesz w ciezkim szoku. Ja nie wiem czy on jest taki charakterny czy ja go tak rozpiescilam;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Majkelus dostal pasztecik z wkladka;) Tabletki trzeba jakos przemycac:evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img407/8308/dscn4389.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 i jeszcze cala trojca [IMG]http://imageshack.us/a/img51/4360/dscn4390s.jpg[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 widzicie to wygryzienie w stole po lewej na pierwszym zdjeciu? Majkelik lubi cos popsuc;) Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Blogi spokoj w tej chacie widac.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 spokojnie o 17 bedzie sie dzialo;) Ich godzinka:evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Kurdupelek jak to kurdupelek. Dzisiaj rozmawialam juz z Marinka. jest bardzo charakterny:) obcego do chaty nie wpysci ale to dobrze bo Tobi kompletnie na chwile obecna bezcharakterny pies;) No a Basha to szkoda gadac kompletnie zero agresji. majkelik jest caly nasz robimy z nim co chcemy. Dzisiaj bylismy u weta hurtem;) Termin zabiegu pon godz 16.30. Mialam czekac do nowego roku ale mamy juz jednego rekonwalescenta Bashe i po rozmowie z tztem ustalilismy ze jak juz wszystkie maja byc w szpitaliku domowym to robimy tak by w pelni na wolnym i chorobowym zajac sie psiakami. A nie ze ten wydobrzeje pozniej majkela trzeba bedzie dogladac etc. Po prostu nie damy rady tak zalatwic bysmy ciagle mieli wolne. I prosze nie trzymac kciukow bo jak ostatni trzymalam to jaja wyszly. Bedzie dobrze. Majkelik swietnie zniosl kastracje. Nagram wam niebawem filmik jak jezdzi autek i jak do niego wlazi:) Jest sie z czego cieszyc mamy na swoim koncie mega postepy:) A on jest cudowny to po prostu taki przytulak ze szkoda slow. No ale kto po zlosci narobil pani w buty no kto??:mad: Quote
Marinka Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Witajcie :-) Dzis mam bardzo biegany dzień więc jeśli będę na dogo, to tylko na krótko :-( teraz korzystam z neta w komórce jadąc do biura ZUS-u Quote
Wiola&Miłosz Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 zus :shake: nie mow mi o nich bo im tyle place ze mnie cos trafi. A my zaraz do kliniki.. Znow bashy kapie Quote
Recommended Posts