Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba czesciej musimy pisac o kastracji....:)
A sniadanko to moze byc .... buleczka...maselko...listek salaty...jajko na twardo...pomidorek...zotly serek......... to do TZ-ta...;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co wlasnie uslyszalam od brata? Bo sie dziwilam skad to sniadanie i sprzatanie i spacer z psem bez zajakniecia. Po prostu sie okazalo ze tak szybko to zrobil bo chcial grac w jakas durna gre na playu.:evil_lol: 30 lat a jak dziecko

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wiecie co wlasnie uslyszalam od brata? Bo sie dziwilam skad to sniadanie i sprzatanie i spacer z psem bez zajakniecia. Po prostu sie okazalo ze tak szybko to zrobil bo chcial grac w jakas durna gre na playu.:evil_lol: 30 lat a jak dziecko[/QUOTE]

Wiolu, co się dziwisz...obie z Marysią wyznajemy zasadę, że facet rozwija się do 5 roku życia...a potem już tylko rośnie :evil_lol::-o

Posted

I to chyba akurat jest prawda. teraz siedzi i napierdziela w jakas gre. szczesliwy bo wie ze jakby byl w chacie syf to odlaczylabym mu po prostu kabelek. A tak zrobil swoje moze siedziec. I jeszcze do mnie mowi ej no wez nie zaslaniaj.:angryy:

Nic tylko kopnac w zad i patrzec czy w sam srodek sie trafilo

Dodam jeszcze ze niewygodnie musi mu sie grac bo Majkel lezy mu na nogach tobi slini dzojstik
a kotki pomagaja mu celowac w przyciski:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']a ja leze i pachne w miedzyczasie ogladajac co za debilizmy wypisuja ludzie na dogo:evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz, klawiatura tak jak i kartka papieru cierpliwe są...no cóż świata nie zbawimy...musimy po prostu robić swoje :)

Ty pachniesz, a ja się smrodzę, bo z nerwów palę papierosa :(

Posted

Ja generalnie nie pale. Juz nie pale. Nie no klamie czasem tam jakiegos sfajcze. Narobilas mi takiej ochoty ze szok. Papierosek i kawka. to cos czego mi nie wolno:-(

Kamila nie zdrowo zawsze jest lepiej smaczniej i przyjemniej niz zdrowo;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']a ja jestem antyspoleczna;) Pazury ci zrobie wiec jeden problem mniej;)
Zpalenia cie nie wylecze;) niestety[/QUOTE]

Staram się ograniczać, ale jak się podminuję to i pół paczki dam radę spalić :(
Jak sobie robię przerwę to ponoć wytrzymać ze mną nie można...ech ten nałóg :(

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka gdzies na bazarku sa eletroniczne faje.......zobacz....:)[/QUOTE]

Mam, córka mi kupiła ... aby dymu w domu nie było...i jak nie kupię fajek z dymem ratuję się tym.
Opieprz oczywiście zbieram - a jak!
W pracy mogę nie palić...nawet o tym nie myślę, ale wystarczy, że na dogo wejdę i już nie daję rady...miękka jestem :(

Posted (edited)

Nie miekka;) Empatyczna a to co innego:)

A i zebym nie zapomniala. Rudzik bedzie przyjmowal artroflex.
Za pieniadze na dt czyli 200 zl mc w tym miesiacu my czyli ja i tz
przeznaczamy na duza butelke artro. Dlaczego ma to brac? otoz dlatego
ze bedziemy sie przygotowywac na zdiagnozowanie kompletne
tej lapki ktora podkurcza. Liczymy sie z mozliwoscia operacji
tak by w przyszlosci nie mial on problemow chociazby
reumatycznych. Dodam tylko ze systematycznie kwote ktora uzyskamy za dt
bedziemy odkladac na majkelowe konto tak by z tych pieniazkow odbyla sie ta diagnoza

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

Alta, to jest BDT, a nie Dt :)

Miałam , Majkel miał ogromne szczęście trafiając do Was...a to wszystko zasługa Pani Gosi :)
Ukłon w stronę Was wszystkich :lilangel::ylsuper::wolfie:

Rudzik będzie zdrów :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Nie no platny bo jednak pieniadze w jakims celu beda gromadzone.
Oj tam przesadyzm:) Albo inaczej ja bym chciala zeby na majkela pieniazki
byly odpowiednio przeznaczone wiec wydaje mi sie ze zbieranie na diagnoze
to chyba odpowiedni temat do przemyslen. No bo skoro Ja dysponuje pieniedzmi
w kwocie 200zl to moge je przeznaczyc na jego utrzymanie a skoro jakos utrzymujemy sie
jak do tej pory to moge je odkladac na zabieg? Dobrze rozumuje czy zle?:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']Nie no platny bo jednak pieniadze w jakims celu beda gromadzone.
Oj tam przesadyzm:) Albo inaczej ja bym chciala zeby na majkela pieniazki
byly odpowiednio przeznaczone wiec wydaje mi sie ze zbieranie na diagnoze
to chyba odpowiedni temat do przemyslen. No bo skoro Ja dysponuje pieniedzmi
w kwocie 200zl to moge je przeznaczyc na jego utrzymanie a skoro jakos utrzymujemy sie
jak do tej pory to moge je odkladac na zabieg? Dobrze rozumuje czy zle?:D[/QUOTE]

Dobrze :) Rzadko się zdarza taka postawa i bardzo mnie to cieszy :)
Widać, że zależy Tobie na podopiecznym :)
Dziękuję raz jeszcze <3

Posted

[quote name='AltaCaraya']najlepszy z najlepszych;) I nie ma opcji ze nie.[/QUOTE]

On sam zapewne uważa, że to już kres jego drogi do domu, że już go ma - tak mu przecież dobrze :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Zdradze ci w tajemnicy ze tz jest w nim bardzo zakochany:)
i na odwrot:)[/QUOTE]

A ja siedzę przed tekstem do ogłoszeń i poezja mi wychodzi...jakoś nie mam weny ... spróbuję później...