Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ageralion']A ta zolta obrozka to ajrunowa jest? Ta z paczki co przyszla? :cool3:[/QUOTE]
Musisz Ani zapytać,bo ona mi ją dała ;)

zdjęcia trochę kiepskie,bo mój aparat nie widzi chyba Majora na tym tle...rupieć jeden :p

Posted

Jezu jaki on jest piękny:loveu: Zresztą jak każdy ttb, a mama nie chce się na takiego zgodzić :-( W wakacje miałam przez 2 dni amstaffkę to się jej bała, pomimo że była bardzo, ale to bardzo spokojna :shake: Niestety mama cały czas tłumaczy to stereotypem, że są groźne :angryy: I nic nie daje moje tłumaczenie i udowadnianie, że nie ma racji :placz:

Posted

Muza fajna, zdjecia super ale musimy zmioenic te psie dziecko, bo to bylo do Majora pol roku temu :D Teraz to juz mlody kawaler, no i kontakt jest zly, zamiast Asi na koncu, dodaj prosze Anie na poczatek 511187777 :)

Posted

[quote name='agnieszka32']Ależ on jest piękny!!![/QUOTE]
Bardzo dużo ludzi zwraca na niego uwagę :)
[quote name='agnieszka32']Marta - strasznie Ci zazdroszczę, że masz takiego przystojniaka w domu :)[/QUOTE]
Jakby ktoś miesiąc temu powiedział mi,że dla jakiegoś przystojniaka będę wstawać o 7 rano to bym nie uwierzyła :-P

Ale już wiem jaki z niego cwaniaczek - noce spędza na kanapie,ale jak usłyszy,że wstaję to raz dwa leci na własne posłanie i udaje na dodatek zaspanego :mad:
Przytulak z niego straszny :loveu: i taki grzeczny w domu :loveu: wieczorem jednak mu trochę szajba odbija i lata po domu jak szatan :evil_lol: dzisiaj odkrył,że za kanapą jest balkon i widać ulicę - a jak ktoś przechodził koło balkonu to ten wariat leciał do drzwi wejściowych,bo chyba myślał,że to do niego goście :turn-l::dog:

No ale niestety spacery są nadal dla cierpliwych ;) pracujemy nad tym...
może jutro jakieś zdjęcia mu na spacerku porobię.

Posted

[quote name='mama blanki']Martusia- a czy Ty czasem nie zakochałaś się w nim???[/QUOTE]
W tym potworze co obślinił mi wczoraj klawiaturę?:mad:co porywa jaśki z kanapy i ma chęć je rozszarpać :diabloti: władowującym mi się na kolana,bo myśli,że jest malutkim słodziutkim pieseczkiem? :evil_lol: z wieczorną głupawką pt. "chodź się pobaaaawić będzie fajnie",ale nie dla mnie? :diabloti:

Nie,nie,nie,ani odrobinę nie lubię tego szatana w psiej skórze :eviltong: wierzycie mi prawda? :cool3:

Posted

KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )"
NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :)
ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajną pamiątką :cool3:
[B][COLOR=red]do 31 stycznia![/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/221507-%E2%80%9EJestem-gwiazd%C4%85-YouTube%E2%80%99a-vol.2-%29%E2%80%9D-do-32.01-na-NA-NADZIEJA-AMSTAFFA-TTB-SZCZECIN?p=18445887#post18445887"]http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887[/URL]

Posted

Ten "chińczyk" potrafi rozkochać wszystkich w sobie.. U Ani widząc mnie 1 raz w życiu wlazł mi na kolana i zlizał resztki pudru który zostawiły moje :) W aucie wydaje takie dzwięki ,że nawet nie jestem w stanie z czym kolwiek tego porównać hehehe..

PS. Dla niewiedzących od początku nazywałam Majora Chińczykiem bo ma skośne oczyska :evil_lol::evil_lol: I do tego dali mu żółta obróżkę buhahahahha

Posted

Martus po raz drugi zadzwonili do mnie z Krakvet, ze i drugiej karmy, ktora miala byc zamiast Josery nie maja i ze moga zrealizowac zamowienie dopiero pod koniec tygodnia. Anulowalam zamowienie i kupilam dzisiaj w zooexpress, wiec karma powinna byc pojutrze u Was. Nie bedzie kantara niestety, czy on dalej potrzebny?

Posted

Możemy sobie kantar odpuścić ;) robimy z Majorem postępy bez niego,ale do chodzenia przy nodze nam daleko jeszcze ;)

Majorek grzeczniutki. Na weekend była moja koleżanka,którą Major pokochał od razu (on w sumie kocha wszystkich) i ku mojemu zaskoczeniu nie wpychał się w nocy na jej łóżko. Sądziłam,że zakaz złamie,ale miło mnie zaskoczył :)
Na spacerach spotykamy sporo właścicieli psów,którzy w panice przed nami uciekają i ciągają swoje psy 2 metry po betonie na wstecznym,bo idzie amstaff to trzeba uciekać. Ale na szczęście spotykamy tych też normalniejszych,którzy traktują Majora jak zwykłego psa i pozwalają zwierzakom się obwąchać i chwilkę pobawić :)
Sąsiedzi też już w większości przywykli,że Majorito jest spoko,a pani sprzątająca klatkę nawet miała 13 lat amstaffa,a teraz ma kanarka. Podobno mniej problemu :evil_lol:

Posted

[B]BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW[/B]

[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL]

[COLOR=red][U][B]na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny [/B][/U][/COLOR]

Posted

Wszyscy zapomnieli o Majorku? :eviltong:

Ja już wiem,że chłopak ma drobne wady :diabloti: trzeba chować przed nim wszystko co papierowe - uwielbia drzeć papier i gazety....chować piloty,bo lubi zgarnąć je dla siebie i ołówki,długopisy itd. bo wyglądają jak patyczki :evil_lol: a i właśnie przed chwilą zajął się moim kapciem:mad:

I od dwóch dni zachowuje się jakby kompletnie zapomniał jak się chodzi na smyczy :shake: mam nadzieję,że to tylko jego chwilowe zaćmienie ;)

Posted

Na watku cisza jak makiem zasial... co do ciagniecia na smyczy, to moze Majorro musi zostac porzadnei wybiegany? Ma wystarczajaca ilosc ruchu i pracy umyslowej?

I jeszcze pytanko. Martus masz jakies talenty w rekach? Podjela bys sie naskrobania nowego tekstu dla przystojniaka?

Posted

Ageralion wydaje mi się,że na spacery Majorek nie ma co narzekać :) rano jesteśmy zazwyczaj w parku,po południu na łąkach i tylko wieczorem przed spaniem ma już taki spokojniejszy spacer. Dzisiaj może troszkę mniej polatał,bo chora jestem i mnie porządnie rozkłada chyba :( ale jak wróciliśmy ze spacerku to chwile tylko jeszcze powęszył po domu,a potem poszedł spać ;)

Może wyczuwa,że chora jestem to sobie poszaleje :diabloti:

A talentu do tekstów nie mam zupełnie. Pokombinuje coś w wolnej chwili i najwyżej wprowadzicie poprawki ;)