ageralion Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Slodziak jeden :loveu: A ta zolta obrozka to ajrunowa jest? Ta z paczki co przyszla? :cool3: Quote
Marta666 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='ageralion']A ta zolta obrozka to ajrunowa jest? Ta z paczki co przyszla? :cool3:[/QUOTE] Musisz Ani zapytać,bo ona mi ją dała ;) zdjęcia trochę kiepskie,bo mój aparat nie widzi chyba Majora na tym tle...rupieć jeden :p Quote
kamilqax95x Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jezu jaki on jest piękny:loveu: Zresztą jak każdy ttb, a mama nie chce się na takiego zgodzić :-( W wakacje miałam przez 2 dni amstaffkę to się jej bała, pomimo że była bardzo, ale to bardzo spokojna :shake: Niestety mama cały czas tłumaczy to stereotypem, że są groźne :angryy: I nic nie daje moje tłumaczenie i udowadnianie, że nie ma racji :placz: Quote
mama blanki Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 tak- obróżka jest Ajrunowa:) a majorek mój! Quote
agnieszka32 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ależ on jest piękny!!! Marta - strasznie Ci zazdroszczę, że masz takiego przystojniaka w domu :) Quote
kamilqax95x Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Filmik Majorka :) P.S. Pewnie w nim tez są jakieś błędy, w w razie co to je zmienię ;) [video=youtube;eC_NYzSLQCo]http://www.youtube.com/watch?v=eC_NYzSLQCo&feature=youtu.be[/video] Quote
ageralion Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Muza fajna, zdjecia super ale musimy zmioenic te psie dziecko, bo to bylo do Majora pol roku temu :D Teraz to juz mlody kawaler, no i kontakt jest zly, zamiast Asi na koncu, dodaj prosze Anie na poczatek 511187777 :) Quote
agnieszka32 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Może by tytuł wątku zmienić? Bo przecież niuniek jest bez domku, no i nie w tym dziale :( Quote
Marta666 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='agnieszka32']Ależ on jest piękny!!![/QUOTE] Bardzo dużo ludzi zwraca na niego uwagę :) [quote name='agnieszka32']Marta - strasznie Ci zazdroszczę, że masz takiego przystojniaka w domu :)[/QUOTE] Jakby ktoś miesiąc temu powiedział mi,że dla jakiegoś przystojniaka będę wstawać o 7 rano to bym nie uwierzyła :-P Ale już wiem jaki z niego cwaniaczek - noce spędza na kanapie,ale jak usłyszy,że wstaję to raz dwa leci na własne posłanie i udaje na dodatek zaspanego :mad: Przytulak z niego straszny :loveu: i taki grzeczny w domu :loveu: wieczorem jednak mu trochę szajba odbija i lata po domu jak szatan :evil_lol: dzisiaj odkrył,że za kanapą jest balkon i widać ulicę - a jak ktoś przechodził koło balkonu to ten wariat leciał do drzwi wejściowych,bo chyba myślał,że to do niego goście :turn-l::dog: No ale niestety spacery są nadal dla cierpliwych ;) pracujemy nad tym... może jutro jakieś zdjęcia mu na spacerku porobię. Quote
kamilqax95x Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [video=youtube;XMMAMLpJDuQ]http://www.youtube.com/watch?v=XMMAMLpJDuQ[/video] Quote
chita Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Marta swietna relacja, usmiałam sie z Majorka:loveu: Quote
mama blanki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Martusia- a czy Ty czasem nie zakochałaś się w nim??? Quote
Marta666 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='mama blanki']Martusia- a czy Ty czasem nie zakochałaś się w nim???[/QUOTE] W tym potworze co obślinił mi wczoraj klawiaturę?:mad:co porywa jaśki z kanapy i ma chęć je rozszarpać :diabloti: władowującym mi się na kolana,bo myśli,że jest malutkim słodziutkim pieseczkiem? :evil_lol: z wieczorną głupawką pt. "chodź się pobaaaawić będzie fajnie",ale nie dla mnie? :diabloti: Nie,nie,nie,ani odrobinę nie lubię tego szatana w psiej skórze :eviltong: wierzycie mi prawda? :cool3: Quote
agnieszka32 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='mama blanki']Martusia- a czy Ty czasem nie zakochałaś się w nim???[/QUOTE] Aniu, chyba nikt z nas nie wątpi, że Majorek rozkochał Martę w sobie na zabój ;) Quote
kamilqax95x Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 M jak Miłość, a raczej M jak Major ;) Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :) ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajną pamiątką :cool3: [B][COLOR=red]do 31 stycznia![/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221507-%E2%80%9EJestem-gwiazd%C4%85-YouTube%E2%80%99a-vol.2-%29%E2%80%9D-do-32.01-na-NA-NADZIEJA-AMSTAFFA-TTB-SZCZECIN?p=18445887#post18445887"]http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887[/URL] Quote
Rudamania Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ten "chińczyk" potrafi rozkochać wszystkich w sobie.. U Ani widząc mnie 1 raz w życiu wlazł mi na kolana i zlizał resztki pudru który zostawiły moje :) W aucie wydaje takie dzwięki ,że nawet nie jestem w stanie z czym kolwiek tego porównać hehehe.. PS. Dla niewiedzących od początku nazywałam Majora Chińczykiem bo ma skośne oczyska :evil_lol::evil_lol: I do tego dali mu żółta obróżkę buhahahahha Quote
agaga21 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 major jest piękny. czy on już w ds czy to nadal dt? ;) Quote
ageralion Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Martus po raz drugi zadzwonili do mnie z Krakvet, ze i drugiej karmy, ktora miala byc zamiast Josery nie maja i ze moga zrealizowac zamowienie dopiero pod koniec tygodnia. Anulowalam zamowienie i kupilam dzisiaj w zooexpress, wiec karma powinna byc pojutrze u Was. Nie bedzie kantara niestety, czy on dalej potrzebny? Quote
Marta666 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Możemy sobie kantar odpuścić ;) robimy z Majorem postępy bez niego,ale do chodzenia przy nodze nam daleko jeszcze ;) Majorek grzeczniutki. Na weekend była moja koleżanka,którą Major pokochał od razu (on w sumie kocha wszystkich) i ku mojemu zaskoczeniu nie wpychał się w nocy na jej łóżko. Sądziłam,że zakaz złamie,ale miło mnie zaskoczył :) Na spacerach spotykamy sporo właścicieli psów,którzy w panice przed nami uciekają i ciągają swoje psy 2 metry po betonie na wstecznym,bo idzie amstaff to trzeba uciekać. Ale na szczęście spotykamy tych też normalniejszych,którzy traktują Majora jak zwykłego psa i pozwalają zwierzakom się obwąchać i chwilkę pobawić :) Sąsiedzi też już w większości przywykli,że Majorito jest spoko,a pani sprzątająca klatkę nawet miała 13 lat amstaffa,a teraz ma kanarka. Podobno mniej problemu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [B]BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW[/B] [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL] [COLOR=red][U][B]na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny [/B][/U][/COLOR] Quote
Marta666 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Wszyscy zapomnieli o Majorku? :eviltong: Ja już wiem,że chłopak ma drobne wady :diabloti: trzeba chować przed nim wszystko co papierowe - uwielbia drzeć papier i gazety....chować piloty,bo lubi zgarnąć je dla siebie i ołówki,długopisy itd. bo wyglądają jak patyczki :evil_lol: a i właśnie przed chwilą zajął się moim kapciem:mad: I od dwóch dni zachowuje się jakby kompletnie zapomniał jak się chodzi na smyczy :shake: mam nadzieję,że to tylko jego chwilowe zaćmienie ;) Quote
ageralion Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Na watku cisza jak makiem zasial... co do ciagniecia na smyczy, to moze Majorro musi zostac porzadnei wybiegany? Ma wystarczajaca ilosc ruchu i pracy umyslowej? I jeszcze pytanko. Martus masz jakies talenty w rekach? Podjela bys sie naskrobania nowego tekstu dla przystojniaka? Quote
Marta666 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ageralion wydaje mi się,że na spacery Majorek nie ma co narzekać :) rano jesteśmy zazwyczaj w parku,po południu na łąkach i tylko wieczorem przed spaniem ma już taki spokojniejszy spacer. Dzisiaj może troszkę mniej polatał,bo chora jestem i mnie porządnie rozkłada chyba :( ale jak wróciliśmy ze spacerku to chwile tylko jeszcze powęszył po domu,a potem poszedł spać ;) Może wyczuwa,że chora jestem to sobie poszaleje :diabloti: A talentu do tekstów nie mam zupełnie. Pokombinuje coś w wolnej chwili i najwyżej wprowadzicie poprawki ;) Quote
Recommended Posts