Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, dzisiaj około godziny 18 w Balicach znalazłem suczkę rasy Wyżeł tzn, Ona znalazła mnie.Mocno przestraszona i ledwo trzymająca się na nogach wbiegła na moją posesję. Suczka kiedy tylko dostała kocyk od razu zasnęła. Jest dosyć agresywna przy pokarmie ma tatuaż oraz mocne problemy z nogami (wstawanie chodzenie itp) bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu właściciela. Jutro wstawię jakieś fotki. pozdrawiam

Posted

Suczka odnalazła już swój domek, właścicielka dzisiaj zgłosiła w schronisku zaginięcie suczki. Wszystko dobrze się skończyło. Dzięki za pomoc ;)

Posted

Na kwarantannie jest wyżeł weimarski ale samiec. Jakbyście trafili na ogłoszenia o zaginięciu, to kierujcie do azylu.
Tak na marginesie, wątkowa sunia okazała się pointerem :-)

Posted

moro napisał(a):
Suczka odnalazła już swój domek, właścicielka dzisiaj zgłosiła w schronisku zaginięcie suczki. Wszystko dobrze się skończyło. Dzięki za pomoc ;)

abero napisał(a):

Tak na marginesie, wątkowa sunia okazała się pointerem :-)

czyli to nie była ta suczka z Naramy?

Posted

podobny, bardzo wychudzony, ale tamten zaginął w okolicach Warszawy 10 marca, więc bardzo prawdopodobne, że to ten!
zadzwonię do właściciela, niech sam oceni

Posted

wyslalam juz im maila ze zdjeciem
to ze pies zaginal w okolicach Warszawy , nie znaczy , ze to nie ten, juz zaginione psy znad morza
znajdowaly sie w gorach
zwlaszcza w okresie wakacyjnym

Posted

tamten w Warszawie zaginął 10 marca, ale 2010 roku!!! ale kto wie...

rozmawiałam z właścicielką, mówi, że jej pies ma 2 charakterystyczne cechy:
- przepuklinę pępkową (wystający pępek) i
- bliznę na łapie (prawdopodobnie lewej, ale właścicielka dokładnie nie pamięta)

jeśli ktoś może w schronisku sprawdzić tego wyżła, zwróćcie proszę uwagę na te cechy.

Posted

Będę jutro, najdalej w sobotę w azylu, to sprawdzę te dwie cechy. na razie mogę powiedzieć, że pies wydaje się bardzo przyjazny, spokojny.

Posted

abero napisał(a):
Będę jutro, najdalej w sobotę w azylu, to sprawdzę te dwie cechy. na razie mogę powiedzieć, że pies wydaje się bardzo przyjazny, spokojny.

super, czekamy na jakieś wieści, oby to był on:)!!!

Posted

Niestety, nasz wyżeł nie ma ani przepukliny ani blizny. Oglądała go dyżurna, nie miałam do niego dostępu, bo z katarem jest w izolatce.

Posted

abero napisał(a):
Niestety, nasz wyżeł nie ma ani przepukliny ani blizny. Oglądała go dyżurna, nie miałam do niego dostępu, bo z katarem jest w izolatce.

qrcze:(( szkoda... byłaby jedna bidulka mniej...