bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ty się chłopie dzielnie trzymaj, bo na pewno jakiś domek czeka Quote
patch75 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 nie moge przestac o nim myslec-zima za pasem, a on tam siedzi i siedzi:placz: widac juz po nim wiek Quote
patch75 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Loverboy wyszedl dzis na spacer, nakarmilismy go, poglaskalismy te jego chude gnaty:-( Kto wezmie Loverboya?? Ja probowalam wielokrotnie namowic mojego faceta, ale nic:-( Nie dajmy mu zdechnac w schronisku:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
patch75 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 w piatek do niego pojedziemy z ugotowana piersia z kurczaka zeby go troche dokarmic, a moze umiescic go w hotelu? tylko kasa:shake: ale sprobuje sie dowiedziec jakie sa warunki w Kortowie, cos cienko widze ta zime, trzeba cos zrobic:shake: Quote
nati_92 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 podnosimy mzoe prezydaloby sie zmienic tytul watku Quote
patch75 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 nati, czytasz w moich myslach-probowalam zmienic tytul watku, ale jak to sie robi?:roll: kupilismy mu dzis kurczaka, jutro bede gotowac zeby go podkarmic trzeba zmienic tytul watku dajac do zrozumienie ze dom tymczasowy potrzebny Quote
agula Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [CENTER][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green]:tree1: życzę odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green]odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green]radości w smutku dzięki ludzkiej miłości [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green]i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=green][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/CENTER] Quote
patch75 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Wyprowadzilismy dzis Loverboya na spacer i nakarmilismy kurczakiem i serdelkami ktore kupilismy wczoraj:lol: jak tylko zobaczyl jedzenie, to zaczal szczekac jak szalony;) Quote
nati_92 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='patch75']nati, czytasz w moich myslach-probowalam zmienic tytul watku, ale jak to sie robi?:roll: kupilismy mu dzis kurczaka, jutro bede gotowac zeby go podkarmic trzeba zmienic tytul watku dajac do zrozumienie ze dom tymczasowy potrzebny[/quote] wchodzis zw pierwszy post na wtaku i anciskasz edit potem ci sie wyswietla okno do edycji i naciskasz go advence czy jakos tak i tam masz okienko z tytulem watku i mozesz tam go zmienic Quote
patch75 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 dzieki nati-jest sprawa zwiazan z sunia z Ostrody, wsylalam Ci prywa Loverboy jest coraz slabszy, strasznie chudy i coraz smutniejszy-kto da mu dom tymczasowy???:placz: choc przez zime; wspomoge karma, wetem itp. Quote
pidzej Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 w górę staruszku. patch tytuł troszkę sugeruje, że DT jest.... ;) przynajmniej ja tak odebrałam... Quote
patch75 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 ok, zmieniam:lol: a tak w ogole zastanawiam sie powaznie nad umieszczeniem Loverboya i jego towarzyszki babci owieczki w hotelu-tam mieszkalyby w budynku, nie budzie, razem w jednym kojcu, mialyby cieplej, kupilabym im lozeczko co myslicie? Quote
patch75 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 kase trzeba bedzie wykombinowac Quote
nati_92 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='patch75']kase trzeba bedzie wykombinowac[/quote] Kase mozna podac numer konto i zapraszac ludiz na watek co do suczki z ostrody pisalam juz na watku jak dam rade to wpadne moze w zcwartek albo w piatek ale musze uwaZAC mamuska sie na mnie wkurzyla i jeszcze troche i mnie wydziedziczy chyba:eviltong: Quote
Recommended Posts