Jump to content
Dogomania

Misia CHORA!!!Potrzebujemy pieniedzy na weta!!!POMOCY!!!Oprocz dom dla niej i 2 szcz.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka1969 napisał(a):
jade teraz do lodzi,dziewczyny jakby cos to moj tel 605652880,dajcie znac prosze jak ktos sie znajdzie

Znalazłam:)
A do tekstu przydało by się wiedzieć dokładnie: ile mają Kalafiorki (wiek), jaki stosunek dziewczynek do chłopaków(ile ich jest), jaki wiek suni:)

Posted

Marysiu czy moglabys przedzwonic na sekunde jutro do Agi zeby weszla na watek,bo nie chce dzwonic.Ostatnio mi przyszlo strasznie duzo za tel.jak dzwonilam w sprawie hoteliku na komory.Jestem w DE.:shake:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Znalazłam:)
A do tekstu przydało by się wiedzieć dokładnie: ile mają Kalafiorki (wiek), jaki stosunek dziewczynek do chłopaków(ile ich jest), jaki wiek suni:)
Zgadza sie,musze dostac dokladny opis kto jest kto.Bo one jednakowe:roll:

Posted

Marysiu a widzialas wczorajsza UWAGE?Rodzina zaplacila 20zl zeby pijaczki zabily ich amstaffa bo wet nie chcial uspic.Bida trafila do schronu do Radomia Z RANAMI PO SIEKIERZE.:-(:-(:-(

Posted

Iljova napisał(a):
Nie spodziewałam się innego rodzaju odpowiedzi.
;-)
*
Wrzuciłam zdjęcia na swój profil picasa tworząc album psiaków i na Fb udostępniłam link do tego albumu, bo tak jest szybciej.
Niech też sobie obejrzą jakie śliczne, kochane psiaczki tu mamy.

Cudnie Iluś, trza rozdać Kalafiorki;)
A kominiara czarna, gustowna, twarzowa taka;)

Posted

pikola napisał(a):
Marysiu a widzialas wczorajsza UWAGE?Rodzina zaplacila 20zl zeby pijaczki zabily ich amstaffa bo wet nie chcial uspic.Bida trafila do schronu do Radomia Z RANAMI PO SIEKIERZE.:-(:-(:-(

Błagam, nie widziałam, już nie daję rady:( Bezdenność durnoty ludzkiej mnie poraża! Oby psiak przeżył! Co to za kraj jest!

Posted

Szukalam jakiejs info.o nim ale nigdzie nic nie pisza.Myslalam ze na watku bullowatych cos znajde ale nic nie ma o nim.Az dziwne.A psiak chodzaca lagodnosc..

Posted

Wiesz co, mam nadzieję, ze Aga mi wybaczy, ale sms posłałam właśnie z prośbą o pilne looknięcie na wątek. Ja to ćma nocna barowa jestem, więc wstaje późnooooooo. A tu info potrzebne pilnie:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Wiesz co, mam nadzieję, ze Aga mi wybaczy, ale sms posłałam właśnie z prośbą o pilne looknięcie na wątek. Ja to ćma nocna barowa jestem, więc wstaje późnooooooo. A tu info potrzebne pilnie:)

Może nie oberwie Ci się za tego smsa bo przecież pisałaś w bardzo ważnej sprawie ;-)

Posted

Jak się oberwie to biorę to na klatę!!!!!:);) Ostatecznie wlizę w wór i tak będę łazić, aż zasinienia znikną:)
Ćmy barowe nocne lecimy gdzieś????? Może w odwiedziny do suczki i glusiów?;) Pokołujemy, popikujemy i wracamy:)