Aleksa. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Silky123']Jeszcze nie jest perfekcyjnie, że złapie każdy, ale jest o wiele lepiej niż było. :D[/QUOTE] lepiej już jest.::):):) Quote
Aleksandrossa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Witamy się po raz pierwszy :D Widzę, że fajnie razem czas spędzacie :D A hopeczka miodzio :D Sama robiłaś czy kupowałaś? Ile za nią dałaś? PS zapraszam do nas :) Quote
Molowe Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 filmik świetny ładnie łapie Ci już dyski wiadomo nie każdy ale robi chłopak super postępy :D Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']lepiej już jest.::):):)[/QUOTE] o wiele lepiej. :D [quote name='Aleksandrossa']Witamy się po raz pierwszy :D Widzę, że fajnie razem czas spędzacie :D A hopeczka miodzio :D Sama robiłaś czy kupowałaś? Ile za nią dałaś? PS zapraszam do nas :)[/QUOTE] Witamy, witamy. :) Hopka to był prezent od taty i robił ją sam. ;) O ile się nie myle to już chyba mam Was zapisanych? :D [quote name='Molowe']filmik świetny ładnie łapie Ci już dyski wiadomo nie każdy ale robi chłopak super postępy :D[/QUOTE] Dzięki, dzięki. Dlatego trzymajcie kciuki, żeby doszło w końcu do perfekcji. :) Muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj na spacerze myślałam, że za pare sekund strace przyjaciela...:shake: Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']właśnie co się stało ?[/QUOTE] Więc tak. Byłam z nim na spacerze i ćwiczyłam z nim obieganie z aportem. Ogólnie było ok. Obieganie już załapał, jeszcze muszę go trochę naprowadzać. Przyniósł mi piłkę, a nagle jakiś huk. Chyba ktoś petarde odpalił. Cody od razu do mnie podbiegł i nie wiedział co jest grane. Jak się uspokoił znowu go puściłam i już mu dałam spokój z tymi ćwiczeniami i chodziłam z nim bez smyczy, żeby załatwił swoje psie sprawy. Cody zawsze patrzy gdzie ide i za mną chodzi, kiedy nie ćwiczymy. Teraz też tak było, ale za chwile znowu strzał. Cody się wystraszył i zaczął biec przed siebie...jak już był prawie przy ulicy trochę zwolnił. Wołałam go, ale był tak wystraszony, że wogóle nie zwracał na to uwagi. Na szczęście przed ulicą się zatrzymał...spojrzał na mnie i zaczął do mnie biec...Jak ja dorwe te dzieciaki to chyba im te ich petardy w tyłek wsadze...:shake::angryy::angryy::angryy: Quote
paulaa. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 nieźle, u na na osiedlu niestety też pełno takich nudzących się dzieci.. :shake::shake: więc znam to aż za dobrze, biedny Codziak.. Quote
Pauliii Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 nienawidzę takiego czegoś -.- ! biedak się tylko niepotrzebnie przestraszył :( w grudniu jakoś tydzień przed sylwestrem rzucaliśmy sobie piłkami na osiedlu i nagle ktoś w stronę gdzie Setus biegał rzucił petarde o.0 na szczęście koleżanka zauważyłam i szybko zawołałam go do siebie. Nie wiem gdzie niektórzy ludzie mają mózg Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja nie mogę... straszne są te dzieciaki -,- No właśnie widzicie, wszyscy się tak czepiali Ewy odnośnie Flicki, a tu podobna sytuacja. Na szczęście lepiej się skończyła... Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Tacy ludzie wogóle nie mają mózgu. Już poprostu brak mi słów. Jakby mi ktoś spróbował chociaż w psa petardą rzucić to bym dorwała i nogi powyrywała. Tak na szczęście...Dobrze, że się zatrzymał...ale Flicka to jeszcze szczeniak to napewno bardziej się przestraszyła niż Cody... Quote
kaskaSz Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 o tej porze petardy? przygłupki chyba święta pomylili... nawet psa spokojnie luzem puścić nie można... Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='kaskaSz']o tej porze petardy? przygłupki chyba święta pomylili... nawet psa spokojnie luzem puścić nie można...[/QUOTE] Tak mi się wydaję, że to było petardy...raczej chyba nikt nie strzelał z pistoletu? Pewnie dzieciakom się nudziło to wzięli z domu te co zostały i puszczali.:shake::angryy: Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Albo to takiew co się nadeptuje i wybucha. Swego czasu było modne.. Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='wikikoniki']Albo to takiew co się nadeptuje i wybucha. Swego czasu było modne..[/QUOTE] taa.:shake: Quote
DomixX Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Witamy się :multi: Świetną macie tą hopkę :razz: Ehh z tymi petardami:mad::shake: Nudzi im się to sobie petardy puszczają, tylko nie wiedzą jak przeżywają to zwierzęta.. Miziaki przesyłamy:loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='DomixX']Witamy się :multi: Świetną macie tą hopkę :razz: Ehh z tymi petardami:mad::shake: Nudzi im się to sobie petardy puszczają, tylko nie wiedzą jak przeżywają to zwierzęta.. Miziaki przesyłamy:loveu:[/QUOTE] Witamy, witamy i dziękujemy. :) Tak, zgadzam się. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na jego zachowanie podczas sylwestra... Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Słuchajcie, myślę nad naszym pierwszym semi agility w maju co myślicie? :) Quote
Qeeriefire Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Silky123']Słuchajcie, myślę nad naszym pierwszym semi agility w maju co myślicie? :)[/QUOTE] Oo, a nad jakim myślicie, macie już jakiś konkretny ;) ? Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Collie']Oo, a nad jakim myślicie, macie już jakiś konkretny ;) ?[/QUOTE] Tak, myślę nad semi z Martyną Okrasą i Agnieszką Kunkel. :) Quote
Qeeriefire Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Silky123']Tak, myślę nad semi z Martyną Okrasą i Agnieszką Kunkel. :)[/QUOTE] O to super, też bym pojechała, ale dojazd :/ Zapisujcie się i jedziecie :D Quote
paulaa. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jedźcie jak macie okazje. :smile: A gdzie to semi ? ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Collie']O to super, też bym pojechała, ale dojazd :/ Zapisujcie się i jedziecie :D[/QUOTE] No właśnie chcę...tylko co będzie jeśli Cody cały czas będzie biegał do psów, a mnie będzie miał głęboko?... [quote name='paulaa.']Jedźcie jak macie okazje. :smile: A gdzie to semi ? ;)[/QUOTE] W Gralewie koło Gorzowa Wlkp. :) Ok. Tylko powiedźcie mi jak mam Codyego przygotować do jego pierwszego semi? :D Quote
wikikoniki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja bym chodziła w miejsca, gdzie jest dużo ludzi, żeby go przyzwyczaić :) Quote
Recommended Posts