Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='westie_justa']np; [url]http://www.futrzakowo.pl/produkt-8439.html[/url] zyli koło 60zł;)
no bez przesady tragedii niema, jansportowe nerki kosztuja 40zł;)[/QUOTE]

ale ogólnie fajne.:) tylko moja linka to by się nie zmieściła...:(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']ta 1 i 2 co pokazałaś. :D[/QUOTE]
Ta druga jest za 20-30 zł, a z tą pierwszą dziewczyny już mnie uprzedziły.
Informuję, że torba(ta pierwsza)jest już w realizacji zamówienia, czyli przelew.:diabloti:
I mam jeszcze drugą informację, że Codyemu coraz lepiej wychodzą Vaulty. Dzisiaj trochę ćwiczyliśmy z szarpakiem od Oli i właśnie z nim vaultowanie najlepiej mu wychodzi. :D :razz:
[SIZE=1]PS. MOŻE jutro zmontuje jakiś filmik z vaultowaniem. :razz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Aleksandra95']montuj filmik :D[/QUOTE]
[quote name='wikikoniki']Montuj a nie gadaj :diabloti:[/QUOTE]
Postaram się zrobić coś JUTRO. Teraz to już nie ma sensu, bo jest ciemno i raczej nic nie wyjdzie z nagrywania :diabloti:

Posted

[quote name='Silky123']Postaram się zrobić coś JUTRO. Teraz to już nie ma sensu, bo jest ciemno i raczej nic nie wyjdzie z nagrywania :diabloti:[/QUOTE]

ja myślę. :evil_lol:

Posted

Fajnie :D
A to skakanie przez kolano to po co ? ;) Wykorzystam do czegoś, ale najpiewr nauczę moją wskakiwać na RĘCE z na kolano...
Fajnie sobie lata. Zatęsniłam za samotnymi spacerami, gdzie mogę ćwiczyć z NEss. Jak idą razem to MAxa muszę nawet na lince pilnować to Nesce tylko porzucam...

Posted

[quote name='wikikoniki']Fajnie :D
A to skakanie przez kolano to po co ? ;) Wykorzystam do czegoś, ale najpiewr nauczę moją wskakiwać na RĘCE z na kolano...
Fajnie sobie lata. Zatęsniłam za samotnymi spacerami, gdzie mogę ćwiczyć z NEss. Jak idą razem to MAxa muszę nawet na lince pilnować to Nesce tylko porzucam...[/QUOTE]
To skakanie na udo jest po to, że pies odbija się od uda bo zabawkę(ciężko jest złapać piłkę z ręki, dlatego to wygląda jak naskok i zeskok, a nie jak wybicie;))
[quote name='Aleksandra95']podoba mi się !!! :loveu:[/QUOTE]
Nie wierzę. Takie nudziarstwo? ;p

Posted

[quote name='westie_justa']ładnie zapyla;) a voultów od ciała nie próbowaliście :)? szkoda że D nie łapie :P
Cody to duzy jest xD[/QUOTE]
Nie nie próbowałam, bo nie wiem jak się za to zabrać. Dysków nie łapie, bo robię mu na jakiś czas przerwe, żeby chciał potem jeszcze bardziej. :D
Noo, jest duży. ;p
[quote name='Glaria']Świetny filmik :multi:[/QUOTE]
Dziękujemy:)

Posted

Więc w końcu zrobiłam Codyemu foty w kagańcu. Doradźcie mi czy ten jest dobry czy musiałby być większy, bo w tym temacie jestem zielona.
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=20120303358.jpg&res=medium[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=20120303359.jpg&res=medium[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg718/scaled.php?server=718&filename=20120303361.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

[quote name='Glaria']Ładnie leży , a po co mu kaganiec ? :p[/QUOTE]

Pewnie jak jeżdżą autobusem, albo coś. Mi też dla Neski nie jest potrzebny ale jak jeździmy gdzieś dalej komunikacją miejską to niestety trzeba...

Posted

[quote name='Glaria']Ładnie leży , a po co mu kaganiec ? :p[/QUOTE]
[quote name='wikikoniki']Pewnie jak jeżdżą autobusem, albo coś. Mi też dla Neski nie jest potrzebny ale jak jeździmy gdzieś dalej komunikacją miejską to niestety trzeba...[/QUOTE]
Taak, na szczęście tylko na to jest nam potrzebny kaganiec...

[quote name='wikikoniki']A bo tak patrzę, że ty z Poznania jesteś, to pewnie daleko nie masz...
Wbijaj na pierwszy turnus ![/QUOTE]
Nie da rady. Musiałabym mu jeszcze klatkę kupić itd, a wiesz na kogo już zaczynam powoli zbierać...:diabloti:
Pewnie za rok pojadę. Babcia już mi powiedziała, że jak poczekam rok to mi dołoży na ten obóz. :)

Posted

[quote name='Silky123']Taak, na szczęście tylko na to jest nam potrzebny kaganiec...

Nie da rady. Musiałabym mu jeszcze klatkę kupić itd, a wiesz na kogo już zaczynam powoli zbierać...:diabloti:
Pewnie za rok pojadę. Babcia już mi powiedziała, że jak poczekam rok to mi dołoży na ten obóz. :)[/QUOTE]

Fajnie :) A klatki nie możesz od kogoś pożyczyć ? No wiem na kogo :diabloti: Ja swój transporter kupiłam za 50zł

Posted

[quote name='wikikoniki']Fajnie :) A klatki nie możesz od kogoś pożyczyć ? No wiem na kogo :diabloti: Ja swój transporter kupiłam za 50zł[/QUOTE]
W tym roku będę szkolić Codyego, żeby lepiej skupiał się przy psach. Później mi będzie łatwiej na obozie, dlatego to jest następna rzecz, dlaczego jadę w przyszłym roku. Klatki nie mam od kogo pożyczyć, bo nikt kogo znam albo nie ma psa, albo ma, ale nie używa klatki...;/

Posted

o swietny ten wasz kaganiec :) my to mamy taki mini plastikowy:P ale my mamy kupiony na szybko do autobusu, chociaz jeszcze go nie uzywalysmy, mozliwe ze kupie nowy metalowy;)

edit: co do obozu, to mozna zapytac p Marty podobno maja kilka klatek na stanie;) a tak swoją drogą to jak po Sarci bierzesz to juz niewiele czasu Ci zostało.

Posted

[quote name='westie_justa']o swietny ten wasz kaganiec :) my to mamy taki mini plastikowy:P ale my mamy kupiony na szybko do autobusu, chociaz jeszcze go nie uzywalysmy, mozliwe ze kupie nowy metalowy;)[/QUOTE]
uff...to dobrze, bo już myślałam, że jest za mały czy coś. ;p
To trzymam kciuki za kupno! :D

Posted

[quote name='Silky123']uff...to dobrze, bo już myślałam, że jest za mały czy coś. ;p
To trzymam kciuki za kupno! :D[/QUOTE]
jasne że jest dobry zrobie mojej w kagańcu to zobaczysz że wygladaj ka grzywacz i jest naprawde mini :diabloti:
kupowałas ten na int.? bo podoba mi sie :)