Seaside Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='zuziaM'] Zuziu - piep...yć oskarżenia!!!!! (wiesz jakie!!) takie zdjęcia dają siłę działać dalej. szkoda czasu w dyskusję się wdawać i tracić czas :) :multi: :multi: Quote
zuziaM Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Seaside napisał(a):Zuziu - piep...yć oskarżenia!!!!! (wiesz jakie!!) takie zdjęcia dają siłę działać dalej. szkoda czasu w dyskusję się wdawać i tracić czas :) :multi: :multi: Zgadzam sie w 101 % ! ! ! ( ale i Tobie sie oberwalo ..... ) Quote
Seaside Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 zuziaM napisał(a):Zgadzam sie w 101 % ! ! ! ( ale i Tobie sie oberwalo ..... ) Eee tam :roll: akurat takie rzeczy po mnie spływają :D. Nikt tak naprawdę mnie ani ciebie nie zna i śmieszne wydają mi się te próby ocen :eviltong: Quote
Jola_K Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 super wiadomości!! czy moge przekleic zdjecia i fragment listu na inne forum gdzie Hopek/Wektorek mial swoj watek? Quote
zuziaM Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Jola_K napisał(a):super wiadomości!! czy moge przekleic zdjecia i fragment listu na inne forum gdzie Hopek/Wektorek mial swoj watek? Mysle, ze nie bedzie nikt mial o to pretensji , bo przeciez wszyscy sie z tego cieszymy , a najbardziej ... Hania i Hopek ( Wektorek ) :loveu: . Quote
zuziaM Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dostalysmy zyczenia swiateczne od wspanialej rodziny kochanego Hopka - Wektorka : " Witam, Pani Malgorzato, Serdecznie dziekuje za zyczenia - i prosze przyjac je rowniez ode mnie - spokojnych, szczesliwych swiat :) A Wektora nie sposob nie pokochac :) Serdecznie pozdrawiam, Hania " Quote
Seaside Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak miło takie wiadomości dostawać :loveu: Quote
zuziaM Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Odnalazlam watek tego przecudnego bialaska ! Przedziwne byly jego losy ... na szczescie skonczyly sie wielkim happy endem ! Quote
Recommended Posts