Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli nie nikogo chętnego to mogę przeprowadzić wizytę przed adopcyjną ale warunek że dojadę tam tramwajem lub auto busem nie mam samochodu .Czekam na adres lub tel nr 42 641 85 86

Posted

Wizyta przed adopcyjna jutro o11 u panstwa w domu pozdrawiam. Czy masz jakies specjalne pytania.Jestem inspektorem z certyfikatem więc możesz byc spokojna że wszystko bedzie ok

Posted

Pięknie dziękuję!
Mniej więcej wypytałam p. Małgosię już przez tel, ale wiadomo, na żywo jest lepszą opcją. Ogólnie dom musi być świadomy, że Tosia jest lękliwym psem u którego trzeba wzmacniać poczucie bezpieczeństwa. Zdarza jej się jeszcze czasem załatwić w domu. Czasem lubi poszczekać gdy słyszy coś niepokojącego (dzięki swojej czujnosci obroniła swój obecny dt przed włamywaczami!), ale gdy zostawała u mnie sama, to nie wyła. Zdarza jej się zainteresować ścianami (mimo przyjmowania witamin wciąż oddzywają się niedobory). Tosia jest jeszcze za młoda na sterylizację, więc nowy dom będzie musiał stawić czoła 1 ciecze i wysterylizować sunię w ciągu 2 miesięcy od jej zakończenia (zapis w umowie adopcyjnej). Zależy mi na ocenie, czy ten dom będzie odpowiednim domem dla takiej Suni. My prześwietlamy jeszcze 3 chętne domy z okolicy, zależy nam, żeby wybrać ten najlepszy. W razie czego dzwoń, postaram się być pod tel (numer w podpisie).

Posted

Nie martw się mam doświadczenie z trudnymi i nerwowymi psiakami sama mam psa /sunie / z adhd i sobie poradziłam jezeli to będzie ten dom to służę pomocą nie potrzebny behawiorysta a w razie gdyby to tez mam kogos takiego jak równiez książki o szczeniaczkach

Posted

mam zwyczaj kuć żelazo póki gorące mogę wiedzieć czy Tosia już w ŁODZI BO JEŚLI NIE TO TAKI DOM NIE MOŻE SIĘ ZMARNOWAĆ NA PEWNO ZNAJDZIE SIĘ NASTĘPNA BIEDA