domi88 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Chciałam sie zapytać czy moja Daisy może pływać po zachipowaniu?Nie zepsuje się jej ten chip gdy wejdzie do wody?Za miesiąc jedziemy zagranicę także nie chcę żeby cos sie z tym chipem stało. Quote
Rumi. Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 przepraszam ale pytanie trochę głupie, chip jest pod skórą to co woda może niby z nim zrobić.... nie widzę przeciwwskazań Quote
Saeta Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='domi88']Chciałam sie zapytać czy moja Daisy może pływać po zachipowaniu?Nie zepsuje się jej ten chip gdy wejdzie do wody?Za miesiąc jedziemy zagranicę także nie chcę żeby cos sie z tym chipem stało.[/QUOTE] Może. Byle nie we wrzątku... Wrzątek może czipa uszkodzić :evil_lol: Quote
MartaJ Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Saeta']Może. Byle nie we wrzątku... Wrzątek może czipa uszkodzić :evil_lol:[/QUOTE] albo psiaka ugotować ;P Quote
ania90 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 przeciez ja kapie psa i chipu nic nie jest a pozatym przeciez on jest pod skora wiec jak woda moze go uszkodzic? Quote
Recommended Posts