Goldies Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Co myślicie? Zamawialiście lub zamierzacie? Jeżeli macie to jakie ? Quote
vege* Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja mam obrożę, jestem z niej zadowolona, bardzo ładnie wykonana, ale jak dla mnie nie ma tam dużo wzorków, które by mi się podobały, podoba mi się może max 5 taśm ;-) Quote
anetta Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ja też chwalę, mam szele norweskie, są pięknie zrobione. Quote
Ewa&Duffel Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 My też mamy szelki norweskie i jestem z nich bardzo zadowolona. Świetne, bardzo staranne wykonanie. Quote
Metheora Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 w zeszłym tygodniu na semi miałam w ręce taka obróżkę, widziałam też szelki i smycze...zastanawiam się nad tym agilitowym wzorem, tym niebiesko rudawym...ale nie wiem jaką kompozycje wybrać...dwie na eco skórce jedną na polarze, może ktos ma ciekawy pomysł? mi przyszła do głowy brązowa taśma i niebieska eco a dwie pozostałe???:p Quote
Recommended Posts