basia bonnie Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='wiq'] Widziałyśmy się też z Karą, Basią i Asią, ale zwiały zanim się ocena skończyła i nie pogadałyśmy, bo przed to ja się muszę skupiać, żeby kolejki nie przegapić :P[/quote] hehe my czekałyśmy na Ciebie,ale jak już Kara wspomniała prawie mdlałyśmy z glodu:evil_lol: i poszlysmy jesc;) No ale przeciez mamy sie umowic kiedys na ten spacer!!;) albo na jakiejs wystawie sie jeszcze spotkamy:) wybierasz sie moze do Zabrza albo Poznania? ;) w ogóle to miło było Cię poznać:) i Monę i Ade:loveu: na żywo bardzo łatwo je rozróżnić!:cool3: Quote
wiq Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 noo.. do zabrza mam zgłoszone, ale nie wiem, czy się uda stawić ;) Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hoho! Wiqa jaki aktywny sezon wystawowy!! a co do zdjęć to najbardziej rozśmiesza mnie (i dlatego cyknęłam) ten niepowtarzalny widok kudłatych tyłów. Z przodu piękne i gładkie a z tyłu busz leśny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 haha, zabiją mnie te 2 wystawy :evil_lol: a widzisz, nie chciało mi się iść do porządnego fryzjera i o.. :P:P a ja mam coś 150 zdjęć do wstawienia :siara: na dziś już tylko takie zwłoki ;) [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1585/s240908018sq0.jpg[/IMG] Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 aha czyli ta sucz w galerii Od-Nowy to Ada :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 czekamy na te 150 zdjec :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 eria[QUOTE]aha czyli ta sucz w galerii Od-Nowy to Ada :evil_lol: [/QUOTE] między innymi tak. przypadkiem trafiła się okazja by nasze suki się wreszcie poznały. Myślę,że mają dużo wspólnych zainteresowań ;) fajnie by było powtórzyć taki spacer. ale wiq się brzydko wypowiedziała w kierunku Liry więc na razie strzelam focha Quote
wiq Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 zdjęć tu nie wkleję, bo zmiejszyłam do 750 px :P ja brzydko?..:D ależ skąd:D Quote
olekg89 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A teraz foty ,które Wiq nie chce wkleić.A ukazują prawdziwą naturę i przeznaczenie FLATA:) [URL]http://img206.imageshack.us/my.php?image=s300908004zl9.jpg[/URL] [URL]http://img100.imageshack.us/my.php?image=s300908006km8.jpg[/URL] [URL]http://img87.imageshack.us/my.php?image=s300908015ud7.jpg[/URL] [URL]http://img440.imageshack.us/my.php?image=s300908023hl3.jpg[/URL] DRASTYCZNE :P Jak ktoś ma miętkie serduszko:P Quote
wiq Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 no mówiłam ci ciulu nie wklejej, bo bede tu przez rok miala pielgrzymki cioteczek piszacych "bazancie, pamietamy [*]" :evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Założa im wątki na TM :( Oni mogli mieć dzieci i być szczęśliwi:( "To już 2 tyg ,a ja nadal tęsknie" Z tymi bażantami to w ogóle śmieszna historia ,bo Wiq zabiła je niechcący.Traf chciał ,że siedziały w trawie i akurat trafiła je piłka na sznurku i 2 trupki na miejscu...Smuteczek Quote
wiq Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 oj oluś, oluś.. a tak się zaklinałeś, że nie ćpasz, jak cię tatuś spytał.. :diabloti: Quote
gonek Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [COLOR=Magenta]Bażancie![/COLOR] Pamiętamy......['] :evil_lol: Ps. [SIZE=1]Fajne te foty Ps2. Ja myślę że to pobyt na wystawie wyzwolił we flatach takie mordercze instynkta... [/SIZE] Quote
KaRa_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wiq Ty to lepsza niż nie jeden myśliwi, oni szczelają i szczelają i jednego ptaka im trudno uszczelić ,a Ty piłką i to dwa bażanty na raz:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='gonek'][COLOR=Magenta]Bażancie![/COLOR] Pamiętamy......['] :evil_lol: Ps. [SIZE=1]Fajne te foty Ps2. Ja myślę że to pobyt na wystawie wyzwolił we flatach takie mordercze instynkta... [/SIZE][/quote] gonek...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie mordercze, noszą grzecznie, nie mordują:eviltong: [quote name='KaRa_']Wiq Ty to lepsza niż nie jeden myśliwi, oni szczelają i szczelają i jednego ptaka im trudno uszczelić ,a Ty piłką i to dwa bażanty na raz:evil_lol::evil_lol:[/quote] a bystra zabija oddechem:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 biednym wegetariańskim flatom wcisnęła do paszczy i kazała aportować zwłoki!! to jakiś odłam nekrofilii? :diabloti::diabloti::diabloti: to tylko przerwa w fochu. a fotki widziałam już wcześniej na flacim :eviltong: wolałabym jednakowoż osobno zdjęcie bażanta a osobno suk :eviltong: Quote
wiq Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ale za co ten foch? uściślij :P taa.. nekrofilia.. dziś się dowiedziałam, że kennel club jest faszystowską organizacją, więc spoko, dawajcie dalej :evil_lol: na flacie można takie wklejać, tu niebardzo:P osobno tuszkę ufocić? :evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ['] Bażanciki :( chlip Wikuś moja najdroższa hyhy:P Quote
Od-Nowa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [QUOTE] dziś się dowiedziałam, że kennel club jest faszystowską organizacją, więc spoko, dawajcie dalej :evil_lol: [/QUOTE] :crazyeye:hmm....ciekawe... skąd masz takie informacje? [QUOTE] na flacie można takie wklejać, tu niebardzo:P osobno tuszkę ufocić? :evil_lol: [/QUOTE] tak, tam każdy z bażantem lata :diabloti: tuszki lepiej nie foć! ale jakbyś spotkała na spacerze zywego to i owszem! Szate ma fantastyczną Quote
anetta Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No wiedziałam że one mają drugie oblicze :evil_lol: Dawaj więcej! Quote
Dobcia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Taa biedne bażanciki... to nie drugie oblicze a ich wrodzona natura:diabloti: ...jak smakowały?:cool3: Quote
Mysia_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='olekg18']Założa im wątki na TM :( Oni mogli mieć dzieci i być szczęśliwi:( "To już 2 tyg ,a ja nadal tęsknie" Z tymi bażantami to w ogóle śmieszna historia ,bo Wiq zabiła je niechcący.Traf chciał ,że siedziały w trawie i akurat trafiła je piłka na sznurku i 2 trupki na miejscu...Smuteczek[/quote] jakie trzeba mieć cela :evil_lol: pogratulować :diabloti: Quote
Recommended Posts