eria Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [QUOTE]mnie się śniły jak zwykle jakieś sterty ciał powiązanych sznurami i skatowanych, jakieś okultystyczne symbole i to, że musiałam uciekać z domu z psami, bo mnie chcieli zabić:evil_lol:[/QUOTE] O JASNY GWINT :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 no ja to okroiłam dość, pozbawiając drastycznych szczegółów :evil_lol: ja mam dość specyficzne sny :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq']witam, witam :D wczoraj nawet zajrzałam do Waszej galeyji, patrzę, a tam aparacik nowy :cool3: super :multi:[/quote] [B][I]oooo jaki zaszczyt mnie kopnął :diabloti::evil_lol: [/I][/B] [B][I]taaak nowiuśki :loveu:[/I][/B] Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 no pewnie, Olek tak Cię reklamuje, że musiałam zajrzeć :evil_lol: o jaa.. a ja czekam na kuriera.. Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [url]http://img530.imageshack.us/img530/5770/swrocapska024tu8.jpg[/url] Ja chce flata!!!!!!:placz::placz::placz: a co ma kurier przyniesc?:cool3: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Taa.. może dopiero za rok.. :([COLOR=LightBlue][SIZE=1](chyba,że ukradne teraz Tosce od betty na wystawie,albo Mone i Ade na zlocie :cool3:[/SIZE])[/COLOR] hehe:loveu: Aaah papu :cool3: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 spoko, na zlocie obrzydzim Ci flaty :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ciekawe niby jak :cool3: mi obrzydzić flaty? nie da sie :P Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 no.. błoto, smród, pożerane kupy, znoszenie śmieci i trupów, później znów błoto.. :P gubienie tony kłaków, łażenie krok w krok, pakowanie się do łóżka na wyścigi (po tym całym syfie, a jakże.. :evil_lol:) Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq']no.. błoto, smród, pożerane kupy, znoszenie śmieci i trupów, później znów błoto.. :P [/quote] Czy ty przypadkiem nie mówisz o Bonnie? :hmmmm::diabloti: [quote]gubienie tony kłaków, łażenie krok w krok, pakowanie się do łóżka na wyścigi (po tym całym syfie, a jakże.. :evil_lol:)[/quote] tona kłaków.. hmm nie, bo juz ich nie ma:evil_lol: łażenie krok w krok to Warka, a pakowanie sie do lozka na wyscigi to musi byc booskie:loveu::loveu: dasz mi je na jedna noc chociaz?:cool3::diabloti: Quote
eria Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq'] ja mam dość specyficzne sny :evil_lol:[/quote] tak jak jedna moja kumpela której śnią się różowe smoki w gołębniku jej dziadka :evil_lol: ona fanka fantastyki więc jej się generalnie smoki śnią:evil_lol: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 pewnie, tylko wiedz, że kładą się o pierwszej, a wstają najpóźniej wpół do siódmej :D Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 eria, smoki to dość przyjemne jeszcze ;) później rano wstaję i mam schiz, a w nocy sprawdzam, czy aby na pewno jestem sama w mieszkaniu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :-o:-o:-o Bonnie to serio mini-flat:-o położy się np. koło 23-24, czeka do 1 aż ja pójde spac i czasem jeszcze podczas oczekiwania wymysli sobie zabawe, tarmoszenie:diabloti: moich spodni:cool3: potem sie połozy ze mna, co chwila wedruje po pokoju bo nie wie gdzie ma isc spac:evil_lol: potem juz znajdzie miejsce, a 6:20 to ona juz chce na spacer poranny :cool3: skacze po drzwiach i piszczy, a czasem zaczyna warczeć do podłogi i próbować ją gryźć:evil_lol: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ee... piszesz o moich psach?.. na szczęście jak są zajechane to padają plackiem i rano ledwo chodzą :evil_lol: dlatego trzeba psy zamęczać! :diabloti: Quote
gonek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq'] dobre, dobre:cool3: bystra jakby zobaczyła to zdjęcie na głównej to by umarła:evil_lol: of kors, leżą wyprane we wrocku i czekają na Cię:evil_lol: będę 15.07 we wroc, ażeby przypinować moje rodzeństwo na koncercie, coby się za mocno nie naćpali:diabloti: więc możemy się jakoś umówić:cool3:[/quote] Ok, super - ja mam od 14 urlop więc możemy się umawiać :evil_lol: a gdzie ty mieszkasz we Wrocku? ad fotki, zobacz [URL="http://madart.wordpress.com/2008/04/10/raya-i-100-frisbee/"]to [/URL]:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq']ee... piszesz o moich psach?.. na szczęście jak są zajechane to padają plackiem i rano ledwo chodzą :evil_lol: dlatego trzeba psy zamęczać! :diabloti:[/quote] pff moze nasze psy to siostry sa? :evil_lol::evil_lol: Bonnie sie nie da zamęczyc:evil_lol: pojdziemy na 2h spacer, zmeczy sie, jest goraco to wroci do domu, polozy sie na płytkach, polezy jakąś godzine i znów by chciała isć na tyle samo:grab: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='gonek']Ok, super - ja mam od 14 urlop więc możemy się umawiać :evil_lol: a gdzie ty mieszkasz we Wrocku? ad fotki, zobacz [URL="http://madart.wordpress.com/2008/04/10/raya-i-100-frisbee/"]to [/URL]:evil_lol:[/quote] no to w pyte:cool3: o matko, rude naprawde by umarlo:crazyeye::evil_lol: [quote name='basia bonnie']pff moze nasze psy to siostry sa? :evil_lol::evil_lol: Bonnie sie nie da zamęczyc:evil_lol: pojdziemy na 2h spacer, zmeczy sie, jest goraco to wroci do domu, polozy sie na płytkach, polezy jakąś godzine i znów by chciała isć na tyle samo:grab:[/quote] tylko Twojej nie karmili:evil_lol: dlatego ja chodze na 3 h ze szkoleniem i jakos daje rade:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq'] tylko Twojej nie karmili:evil_lol: dlatego ja chodze na 3 h ze szkoleniem i jakos daje rade:evil_lol:[/quote] kurier z papu nie dojechał:evil_lol::evil_lol: Musze tego wyprobowac:cool3: popołudniu zrobie test:diabloti: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 mojego też nie ma :evil_lol: zdaj relację :cool3: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 wyprałam Adę... :mdleje: i mam trochę nudnych zdjęć ogrodowo-kojcowych, bo nie chce mi się robić nudnych zdjęć spacerowych :grin: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wiq! udało się!:crazyeye: Poszłyśmy na spacer, bez Warki, tylko ja i Bonnie. Cały czas, bez przerwy, albo: bieganie, rzucanie patyka, szkolenie, wykonywanie komend, zabawa w przeciąganie, uczenie, że nie wolno szczekać na ludzi, znów bieganie i tak ciągle:cool3: po jakiejś godzinie wydawalo się, że sie zmęczyła, więc wracamy, ja wychodziłam do sklepu, a ona jak zobaczyła, ze sie gdzieś wybieram to patrzy na mnie takim wzrokiem, jakby chciała powiedzieć "idziemy jeszcze gdzieś?! TAK!! " :mdleje: No więc poszłam do sklepu,wróciłam i biorę ją i Warke do ogrodu, zrobiłyśmy konkurs pt. kto wyżej skoczy ten dostanie kiełbase :evil_lol: i Bonnie sie obraziła bo Warka wszystko jej śmignęła sprzed nosa :grin: pobiegały jakieś pół godz. jeszcze, a teraz Bonnie leży padnięta! :multi: i tylko jak weszlam do pokoju to podniosła głowe, popatrzyła i położyła sie znów :multi: yeahh:multi: Quote
eria Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [IMG]http://i38.tinypic.com/2n8vbj9.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/2w6yr13.jpg[/IMG] Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='basia bonnie']Wiq! udało się!:crazyeye: Poszłyśmy na spacer, bez Warki, tylko ja i Bonnie. Cały czas, bez przerwy, albo: bieganie, rzucanie patyka, szkolenie, wykonywanie komend, zabawa w przeciąganie, uczenie, że nie wolno szczekać na ludzi, znów bieganie i tak ciągle:cool3: po jakiejś godzinie wydawalo się, że sie zmęczyła, więc wracamy, ja wychodziłam do sklepu, a ona jak zobaczyła, ze sie gdzieś wybieram to patrzy na mnie takim wzrokiem, jakby chciała powiedzieć "idziemy jeszcze gdzieś?! TAK!! " :mdleje: No więc poszłam do sklepu,wróciłam i biorę ją i Warke do ogrodu, zrobiłyśmy konkurs pt. kto wyżej skoczy ten dostanie kiełbase :evil_lol: i Bonnie sie obraziła bo Warka wszystko jej śmignęła sprzed nosa :grin: pobiegały jakieś pół godz. jeszcze, a teraz Bonnie leży padnięta! :multi: i tylko jak weszlam do pokoju to podniosła głowe, popatrzyła i położyła sie znów :multi: yeahh:multi:[/quote] ha! a widzisz! każdego psa da się zajechać, tylko trzeba chcieć!:evil_lol: a jeszcze spróbuj tropienia albo wyszukiwania aportu:cool3: to dopiero daje po dupsku!:diabloti: (psu i właścicielowi:evil_lol:) [quote name='eria'][IMG]http://i38.tinypic.com/2n8vbj9.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/2w6yr13.jpg[/IMG][/quote] pięknie!:loveu: :Rose: dziękuję :drinking: Quote
Recommended Posts