Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria'][URL]http://img399.imageshack.us/img399/9800/s220508052kl1.jpg[/URL]
ożesz !!!! ale tego było !
O sposobie z recepturką już kiedyś słyszałam a że loś mi łazi właśnie i jęczy żeby się z nim bawić :diabloti::diabloti::mad::mad:to ja zaraz ten sposób wypróbuję:diabloti:[/quote]

i jak działa?:cool3:

[quote name='betty_labrador']a myslalam ze w lesie :eviltong:[/quote]

w lesie też się zdarzają znaleziska ;)
zabawki, kolczatki - to najczęściej chyba ;)

i oczywiście psy:evil_lol:

Posted

DZIAŁA!!!!!!!!!! WYCZESAŁAM TEN PASKUDNY SZARY PODSZERSTEK:diabloti: ale przy okazji wykryłam znowu miejsce z grzybem na grzbiecie:roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']ale Twoje te znaleziska? :eviltong: i psy :diabloti: ?[/quote]

takie, że ja znajduję:evil_lol:
a czasem i ja zostawiam, obieg materii:evil_lol:
psy zazwyczaj szukające wrażeń:diabloti:

[quote name='eria']DZIAŁA!!!!!!!!!! WYCZESAŁAM TEN PASKUDNY SZARY PODSZERSTEK:diabloti: ale przy okazji wykryłam znowu miejsce z grzybem na grzbiecie:roll:[/quote]

udało się!:multi:

to dobrze, że wykryłaś szybko... co to się znów do niego przyplątało...

tak btw.. oglądam sobie allegro i ciężko mi uwierzyć, że ludzie kupują kundle za 500-1000 zł:-o:evil_lol: i to w dodatku paskudniki:evil_lol::evil_lol: ale chyba jednak to robią, skoro takich ogłoszeń wisi na pęczki:roll:

taaak.. a tymczasem wracam do książek.. trzebaby się jeszcze na jakiś spacer później urwać..:cool3:

Posted

[QUOTE]
tak btw.. oglądam sobie allegro i ciężko mi uwierzyć, że ludzie kupują kundle za 500-1000 zł:-o:evil_lol: i to w dodatku paskudniki:evil_lol::evil_lol: ale chyba jednak to robią, skoro takich ogłoszeń wisi na pęczki:roll:
[/QUOTE]

jakie???????

Posted

no przejrzyj sobie dział 'psy' i pooglądaj te bez rodowodu...
ceny zaczynają się od 100 zł, ale często ludzie nieźle je windują...

albo chociaż te przykłady z flaciego forum...

Posted

otóż to, ale całe rzesze naiwniaków się łapią na te kłamstwa...

u nas leje :cool1: leje, kończy się wolne, kupa rzeczy do nauczenia się, ja dalej chora i jakoś przez to przygnębienie mnie dopadło.. i jeszcze jutro do wrocławia trzeba będzie wrócić :placz::placz: może po kawie zmienię zdanie :diabloti:
tylko ona została, bo rozstałam się z papieroskami :placz:

Posted

Głupota ludzka i tyle:shake: nie byłoby popytu, nie byłoby maluchów na sprzedaż:shake:

Nie szkoda takiego ładnego dnia na książki?:cool3:
... zaraz... a czy to czasem nie mój referat z anglika mnie woła?:evil_lol::diabloti:

edit:nie widziałam Twojego posta wcześniej... u nas słonko, więc jeszcze trudniej wrócić do nauki, ehh:razz:

Posted

czesc! :)

ja dopiero wstalam bo wczoraj do ponad 3 sobie rysowalam ;) ale to szczegol.

Z tymi szczeniakami to masakra :roll: A kupuja ludzie zwykle przecietni nie zainteresowani zwykle psami tak jak my tutaj. Poprostu mysla po co im pies za iles tysiecy(bo takie maja zdanie na ten temat), jak moge miec rasowca za prawie darmoche :roll: a pozniej taki pies jest tylko w typie rasy bo daleko mu do wzorca- a tu pysk za wąski, a tu grzbiet nieprosty, no i agresja sie pojawia- a nie powinna! :rol: No cozp- głupota ludzka nie zna granic.

A TY Wiq die tak dlugo kurujesz? co Ci jest? zwykłe przeziebienie czy cos innego?

o to Ty paliłaś? :-o nieźle ;) ile już nie palisz?

Posted

[quote name='Dobcia']Głupota ludzka i tyle:shake: nie byłoby popytu, nie byłoby maluchów na sprzedaż:shake:

Nie szkoda takiego ładnego dnia na książki?:cool3:
... zaraz... a czy to czasem nie mój referat z anglika mnie woła?:evil_lol::diabloti:

edit:nie widziałam Twojego posta wcześniej... u nas słonko, więc jeszcze trudniej wrócić do nauki, ehh:razz:[/quote]

ee... zaraz... na tego posta już odpowiadałam chyba... :hmmmm: :evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']wiqu smyku, co za szpital przed Tobą?[/quote]

czeka mnie czynnościowa endoskopowa operacja zatok:diabloti:
piękna nazwa, ale chyba będzie mniej pięknie, jak mi podłubią w czaszce:evil_lol::evil_lol:

[quote name='betty_labrador']czesc! :)

ja dopiero wstalam bo wczoraj do ponad 3 sobie rysowalam ;) ale to szczegol.

Z tymi szczeniakami to masakra :roll: A kupuja ludzie zwykle przecietni nie zainteresowani zwykle psami tak jak my tutaj. Poprostu mysla po co im pies za iles tysiecy(bo takie maja zdanie na ten temat), jak moge miec rasowca za prawie darmoche :roll: a pozniej taki pies jest tylko w typie rasy bo daleko mu do wzorca- a tu pysk za wąski, a tu grzbiet nieprosty, no i agresja sie pojawia- a nie powinna! :rol: No cozp- głupota ludzka nie zna granic.

A TY Wiq die tak dlugo kurujesz? co Ci jest? zwykłe przeziebienie czy cos innego?

o to Ty paliłaś? :-o nieźle ;) ile już nie palisz?[/quote]

ja tak zazwyczaj mam z nauką...:evil_lol:
kurde, kupę czasu już nic nie narysowałam, nie ma czasu:roll:

no naiwni są i spoza tematu.. ale też zazwyczaj nie dają sobie nic wytłumaczyć...

zapalenie zatok, chyba już można podciągnąć pod przewlekłe:evil_lol:

a jakiś czas, tydzień, dwa?..:evil_lol:

Posted

to dopiero za miesiąc...
póki co koła i sesja mnie dobijają:flaming::grab:
a ciągły ból głowy, spuchnięte oczy i senność wcale mi nie pomagają w koncentracji i przyswajaniu:diabloti:

Posted

cdn :lol:

[quote name='wiq']kara nie za oddalenie, tylko za ignorowanie polecenia, które doskonale zna..

nie, nie, na tym karanie zupełnie nie polega..

myślę, że użycie linki i kolczatki to już za mocny off i Anza go nie zniesie :evil_lol:

moją obserwowali (dobrzy, naprawdę dobrzy klikerowcy...) i się z deka załamali...
nie nad moją pracą i moimi staraniami, ale nad tym, że to trafia w psią próżnię..
i różne były rady, do których się pilnie stosowałam, ale jako tako pomogła dopiero metoda kija i marchewki[/QUOTE]

no dobrze tylko taka metode jeszcze trzeba umiec zastosowac by nie ukarac w zlym momencie.. chcialabym by cos w koncu pomoglo bo tez sie z deka zalamuje majac na mysli to, ze Tosca robi jak robi- smaki jakos ja przy mnie trzymaja, ale gdybym ich nie miala to :razz:

hmmm... Ci klikerowcy w koncu poradzili Tobie zastosowanie kija i marchewki czy jak na to wpadlas?