Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uuu, chyba czeka psiaki wiosenne odchudzania :cool3:
ale zdjęcia piękne. U Ciebie wiosna cały rok. śnieżnych zdjęć nie było wcale dużo... jeśli w ogóle :razz:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares'][URL]http://img136.imageshack.us/img136/2993/s030508033vd6.jpg[/URL]
sliczneee:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

dziękować:eviltong:

[quote name='Dobcia'][URL]http://img291.imageshack.us/img291/6167/s030508052oz4.jpg[/URL]
...zmęczyła się...:loveu::loveu::loveu:

[URL]http://img253.imageshack.us/img253/8079/s030508050zp4.jpg[/URL]
:evil_lol: ooo już wypoczęła...:evil_lol:[/quote]

ta, teraz jest spasiona, to daje się zamęczyć:diabloti:

ale szybko się regeneruje:shake::eviltong:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

[URL]http://img136.imageshack.us/img136/2993/s030508033vd6.jpg[/URL]

Taką Bystrą lubię najbardziej... :evil_lol: :loveu:[/quote]

dopracowujemy formalny aport:razz:
jej się nie da lubić, gdyby to nie był mój pies to napewno nie pałałabym do niej sympatią:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']uuu, chyba czeka psiaki wiosenne odchudzania :cool3:
ale zdjęcia piękne. U Ciebie wiosna cały rok. śnieżnych zdjęć nie było wcale dużo... jeśli w ogóle :razz:[/quote]

wszystkim 4 by nam się przydało:oops:

cieszę się :eviltong:
no nie było za wielę śniegu... ale ja też na śniegu fotografować nie lubię..
[url]www.c-r.fotolog.pl[/url] - tu trochę czarno-rudo-białych jest;)

[quote name='Anza&Hacker'][URL]http://img171.imageshack.us/img171/8490/s030508065pb4.jpg[/URL] - cudne ujęcie! :loveu:[/quote]

NO NARESZCIE któraś pochwaliła czarną!:multi:
bo już chciałam strzelić focha :diabloti:

Posted

nie chciało stać pionowo :evil_lol:

kurde, za 1,5 h mam koło z biochemii, już drugi raz dziś popielniczkę opróżniam :evil_lol:

łee... będzie rozbójnik jak w mordę strzelił :shake:

Posted

I jak kolos?:razz:

Z perspektywy czasu jednak wolałam biochemie... Przyszła taka fizjologia i wszystko co kiedyś było straszne dziś wydaje się banalne;)

Ehh nie mów tak brzydko o Bystruni!:mad:

Posted

nie mówmy o kole.. :siara:

uch.. ile to się trzeba namęczyć, żeby się doczekać w końcu przedmiotów sprawiających samą przyjemność.. :P

Posted

Wiq, nie wiem czy Ty sobie zdajesz sprawę, ale prawdopodobnie ze zlotu wrócisz bez psów! :evil_lol:
Bystra, ideał kundelka:loveu: jeśli mnie nie uda się jej ukraść, to zapewne Jadzi się uda! :evil_lol:
+dwa flaty :loveu: moja ukochana rasa, flatyyy :loveu: spasowałyby mi tak z moją "mini-flatką" :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czy ktoś kto będzie na zlocie może ukraść dla mnie Mone? :evil_lol:
od czasu jak nauczyłam się je odróżniać wiem już kogo wielbię :lol:
płace gotówką "po" :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Wiq, nie wiem czy Ty sobie zdajesz sprawę, ale prawdopodobnie ze zlotu wrócisz bez psów! :evil_lol:
Bystra, ideał kundelka:loveu: jeśli mnie nie uda się jej ukraść, to zapewne Jadzi się uda! :evil_lol:
+dwa flaty :loveu: moja ukochana rasa, flatyyy :loveu: spasowałyby mi tak z moją "mini-flatką" :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

o jaa... super:evil_lol:
dam Ci je na jeden dzień i jak nie będziesz miała dość, są Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']czy ktoś kto będzie na zlocie może ukraść dla mnie Mone? :evil_lol:
od czasu jak nauczyłam się je odróżniać wiem już kogo wielbię :lol:
płace gotówką "po" :diabloti:[/quote]

dogadaj się z Basią:eviltong::eviltong:

no nie mogę, Mona ma fana:eviltong: Jesteś dopiero 2 osobą, zaraz po Olku:evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']o jaa... super:evil_lol:
dam Ci je na jeden dzień i jak nie będziesz miała dość, są Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nie mogę, Mona ma fana:eviltong: Jesteś dopiero 2 osobą, zaraz po Olku:evil_lol:[/quote]
Ok, to ja Ci dam Bonnie na jeden dzień, a Ty mi Monę, Ade no i Bystrą:loveu: i jeśli Ty też wytrzymasz z małym ADHDowcem toooo zamiana psów!:diabloti::evil_lol::evil_lol: Albo dołoże Ci jeszcze Warke, ta też ma czasem niezłe odpały :diabloti:

Ja jestem trzecia!!:loveu::loveu::loveu: Na dogo jest tak mało flatów:-( Tych co mają fotoblogi to chyba tylko Ada, Mona no i Tosca od Betty. Dla mnie każdy flat jest cudny:loveu::loveu:
[quote name='Od-Nowa']czy ktoś kto będzie na zlocie może ukraść dla mnie Mone? :evil_lol:[/quote]
Ja mogę ukraść! Ale dla mnie:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='wiq']za małe są Twoje psiaki dla mnie :evil_lol:

mało jest na dogo, ale pełno na flacim forum ;)[/quote]
Oj tam, przeżyjesz:diabloti::diabloti: Bonnie jest tak do połowy łydki, a Warka do kolana :)

:loveu::loveu::loveu:

Ale tak na poważnie... to Ty sie nie odgonisz ode mnie na tym zlocie:evil_lol::evil_lol: ja chyba zwariuje na widok dwoch flatów i Bystrej!! :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

no właśnie nie wiem,czy ze zlotu nie zrezygnować :shake:

żarty żartami, ale na moje psy się zasadzają :shake:

:evil_lol:

Posted

Ok, to przywiążecie mnie dratwą do łóżka i o wyznaczonej godzinie mam godzine na zabawe ze świętą trójcą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak na poważnie too... możesz być spokojna;) będę się opamiętywać:evil_lol::evil_lol:

Posted

kurde, teraz się posypały nieszczęścia :shake:
Moja siostra rano napisała mi o jakimś wychudzonym psie ze schroniska i chyba go wyciągniemy, a teraz Coffee Gonitwy napadł pies i pogryzł paskudnie :shake:

Posted

[quote name='basia bonnie']Jak się coś wali, to zazwyczaj wszystko...:shake::-([/quote]

wiadomo...:p

[quote name='Marta_Ares']o kurcze przeczytalam wlasnie o Coffe :shake:[/quote]

zaraz ma być wetka:shake:

Posted

nie znam Coffe ale mam nadzieję,że szybciutko sie zagoi.

a co do psów to opamiętam się przed kradzieżą Mony ;)
mam nadzieję,że jeszcze w tym roku powiększy nam się rodzina o fla la la :p