Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał.
Teraz natknęłam sie na cudne zdjecie "wesprzyj mnie kochanie" czy jakoś tak...Oj najnowsze zdjecia świetnie oddają chwilowy nastrój Twoich dzieczynek ale jak zawsze są baaardzo eleganckie!
Pozdrawiam Ewa

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cza[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cóż za czarny humor na dzień dobry :evil_lol:

Witaj :loveu:[/quote]

właściwie to czarno-rudy:evil_lol:

heloł :)

[quote name='Czoko']Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał.
Teraz natknęłam sie na cudne zdjecie "wesprzyj mnie kochanie" czy jakoś tak...Oj najnowsze zdjecia świetnie oddają chwilowy nastrój Twoich dzieczynek ale jak zawsze są baaardzo eleganckie!
Pozdrawiam Ewa[/quote]

hehe, współczuję Ci, bo co chwila masz jakieś problemy z netem;)
ja bym się wściekła:evil_lol:
dzięki za pochwał;)

Posted

o rany! kilka dni mnie tu nie było, wracam a tu dziewczynki pochlastane :placz: Moje śliczne bidulki :-(. Bardzo płakały pierwszego dnia? Bo zakładam, że drugiego już biegały (jak moja Chili :lol:).

Posted

hej,
ada bardzo dzielnie, na 2gi dzień już skakała po łóżkach, bystra skakała po łóżkach już kilka h [sic!] po operacji, a Mona była przywalona jakieś 2, 3 dni.
żadna nie płakała, nie licząc drgawek i wycia Mony przy wybudzaniu;) przez to rana mocno jej krwawiła (mocno ale w normie;)), 2 dziewczyny miały i mają sucho i ładnie;)
teraz dużo śpią, dużo jedzą i czekają niecierpliwie, aż w końcu pójdziemy na spacer :lol:

Posted

Dzień dobry bardzo:multi: Suczydła w kaftanach rewelacyjne:evil_lol: Wymiziaj koniecznie:loveu:
[SIZE=1] Wiq, skąd masz listę podręczników? z neta, uczelni czy jak...? Bo ja nie wiem co mam robić:grab:[/SIZE]

Posted

Dzień dobry ;)
Co do rakiety to ja nie dawno wyłożyłam dość sporą sume pieniędzy na swoją, więc w najbliższym czasie na zmiane się nie zapowiada, ale jak napiszesz co to za rakieta to moge popytać ;)

Posted

[quote name='wiq']Prince NXGraphite
nówka, z naciągiem i owijką gratis;)[/QUOTE]
Jeszcze cena ?? ;) Dopiero w środe jade na korty, ale obiecuje, że zapytam ;)

Posted

[quote name='Czoko']Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał.
Pozdrawiam Ewa[/quote]
Pozwole sobie podpowiedziec mala pomoc. W tej chwili znowu nie dzialaja powiadomienia. Ale mozna na piechote sprawdzic swoja subskrycje.
U góry jest ciemnoniebieski pasek na ktorym sa po koleji: panel użytkownika, FAQ, Lista użytkowników, Kalendarz,Noew posty, Szukaj, Szybkie menu, wyloguj sie.
Naciskacie na panel użytkownika i odrazu pojawiaja sie tematy gdzie ktos cos napisał od waszej ostatniej wizyty.;)

Pozdrowienia dla dziewczyn z "oddziału zamkniętego" :) Czy maja gumowe ściany??

Posted

[quote name='BBeta']Jeszcze cena ?? ;) Dopiero w środe jade na korty, ale obiecuje, że zapytam ;)[/quote]

czekam w takim razie niecierpliwie;)

[quote name='sylrwia']Pozwole sobie podpowiedziec mala pomoc. [...]
Naciskacie na panel użytkownika i odrazu pojawiaja sie tematy gdzie ktos cos napisał od waszej ostatniej wizyty.;)

Pozdrowienia dla dziewczyn z "oddziału zamkniętego" :) Czy maja gumowe ściany??[/quote]

ja właśnie tylko z tego korzystam:p

ściany zwykłe, ale wykręciłam klamki;)

[quote name='anetta']:hand: jestem :p[/quote]

miło ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']ja mam trampki EMO ;) co tam u mojej ukochanej zmartwionej Bystej?[/quote]

heheh, i ciuchy w paski, i grzywkę:evil_lol: i słuchasz my chemical romance i panic at the disco:eviltong:
dobrze, drze ryja :D

[quote name='Marta_Ares']Witam i swiry (wlascicieli) i tych normalnych(futrzaki):diabloti:[/quote]

zły podział:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ło jesooo psychiatryk :lol:

I legły moje marzenia o szczniakach z głową Ady :loveu::placz::placz::razz:[/quote]

uwielbiam rujnować cudze marzenia:diabloti: