Czoko Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał. Teraz natknęłam sie na cudne zdjecie "wesprzyj mnie kochanie" czy jakoś tak...Oj najnowsze zdjecia świetnie oddają chwilowy nastrój Twoich dzieczynek ale jak zawsze są baaardzo eleganckie! Pozdrawiam Ewa Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 cza[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cóż za czarny humor na dzień dobry :evil_lol: Witaj :loveu:[/quote] właściwie to czarno-rudy:evil_lol: heloł :) [quote name='Czoko']Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał. Teraz natknęłam sie na cudne zdjecie "wesprzyj mnie kochanie" czy jakoś tak...Oj najnowsze zdjecia świetnie oddają chwilowy nastrój Twoich dzieczynek ale jak zawsze są baaardzo eleganckie! Pozdrawiam Ewa[/quote] hehe, współczuję Ci, bo co chwila masz jakieś problemy z netem;) ja bym się wściekła:evil_lol: dzięki za pochwał;) Quote
alive Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 o rany! kilka dni mnie tu nie było, wracam a tu dziewczynki pochlastane :placz: Moje śliczne bidulki :-(. Bardzo płakały pierwszego dnia? Bo zakładam, że drugiego już biegały (jak moja Chili :lol:). Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 hej, ada bardzo dzielnie, na 2gi dzień już skakała po łóżkach, bystra skakała po łóżkach już kilka h [sic!] po operacji, a Mona była przywalona jakieś 2, 3 dni. żadna nie płakała, nie licząc drgawek i wycia Mony przy wybudzaniu;) przez to rana mocno jej krwawiła (mocno ale w normie;)), 2 dziewczyny miały i mają sucho i ładnie;) teraz dużo śpią, dużo jedzą i czekają niecierpliwie, aż w końcu pójdziemy na spacer :lol: Quote
eria Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 fajnie se wczoraj o EMO rozmawiałyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak minęła noc ? Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 emo to jest ciekawy temat do rozmów :evil_lol: noc okejasto, namordniki na twarz i w kimę :diabloti: Quote
despera Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzień dobry bardzo:multi: Suczydła w kaftanach rewelacyjne:evil_lol: Wymiziaj koniecznie:loveu: [SIZE=1] Wiq, skąd masz listę podręczników? z neta, uczelni czy jak...? Bo ja nie wiem co mam robić:grab:[/SIZE] Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 wymiziam;) pocztą pantoflową, popytałam starsze roczniki;) Quote
BBeta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzień dobry ;) Co do rakiety to ja nie dawno wyłożyłam dość sporą sume pieniędzy na swoją, więc w najbliższym czasie na zmiane się nie zapowiada, ale jak napiszesz co to za rakieta to moge popytać ;) Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Prince NXGraphite nówka, z naciągiem i owijką gratis;) Quote
BBeta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='wiq']Prince NXGraphite nówka, z naciągiem i owijką gratis;)[/QUOTE] Jeszcze cena ?? ;) Dopiero w środe jade na korty, ale obiecuje, że zapytam ;) Quote
sylrwia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Czoko']Odnalazłam Was! Mnie od dwu dni całkowicie padła subskrypcja i net się co chwilę rozłączał. Teraz natknęłam sie na cudne zdjecie "wesprzyj mnie kochanie" czy jakoś tak...Oj najnowsze zdjecia świetnie oddają chwilowy nastrój Twoich dzieczynek ale jak zawsze są baaardzo eleganckie! Pozdrawiam Ewa[/quote] Pozwole sobie podpowiedziec mala pomoc. W tej chwili znowu nie dzialaja powiadomienia. Ale mozna na piechote sprawdzic swoja subskrycje. U góry jest ciemnoniebieski pasek na ktorym sa po koleji: panel użytkownika, FAQ, Lista użytkowników, Kalendarz,Noew posty, Szukaj, Szybkie menu, wyloguj sie. Naciskacie na panel użytkownika i odrazu pojawiaja sie tematy gdzie ktos cos napisał od waszej ostatniej wizyty.;) Pozdrowienia dla dziewczyn z "oddziału zamkniętego" :) Czy maja gumowe ściany?? Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='BBeta']Jeszcze cena ?? ;) Dopiero w środe jade na korty, ale obiecuje, że zapytam ;)[/quote] czekam w takim razie niecierpliwie;) [quote name='sylrwia']Pozwole sobie podpowiedziec mala pomoc. [...] Naciskacie na panel użytkownika i odrazu pojawiaja sie tematy gdzie ktos cos napisał od waszej ostatniej wizyty.;) Pozdrowienia dla dziewczyn z "oddziału zamkniętego" :) Czy maja gumowe ściany??[/quote] ja właśnie tylko z tego korzystam:p ściany zwykłe, ale wykręciłam klamki;) [quote name='anetta']:hand: jestem :p[/quote] miło ;) Quote
diabelkowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ja mam trampki EMO ;) co tam u mojej ukochanej zmartwionej Bystej? Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam i swiry (wlascicieli) i tych normalnych(futrzaki):diabloti: Quote
Nugatowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ło jesooo psychiatryk :lol: I legły moje marzenia o szczniakach z głową Ady :loveu::placz::placz::razz: Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='diabelkowa']ja mam trampki EMO ;) co tam u mojej ukochanej zmartwionej Bystej?[/quote] heheh, i ciuchy w paski, i grzywkę:evil_lol: i słuchasz my chemical romance i panic at the disco:eviltong: dobrze, drze ryja :D [quote name='Marta_Ares']Witam i swiry (wlascicieli) i tych normalnych(futrzaki):diabloti:[/quote] zły podział:shake::evil_lol: Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Nugatowa']Ło jesooo psychiatryk :lol: I legły moje marzenia o szczniakach z głową Ady :loveu::placz::placz::razz:[/quote] uwielbiam rujnować cudze marzenia:diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 wiq hmm ;P nie slucham tego ale reszta sie zgadza ;) Quote
wiq Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 a ludzie Cię rozumieją czy nie? :cool3: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Haha widzę tu imoł'owe pogawędki :evil_lol: :evil_lol: Ja w takim razie witam PSYchopatki :loveu: :loveu: :loveu: hahaha ja też oplulam monitor jak tytuł zobaczyłam :) świetny!! ;) Quote
eria Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wam tu bardzo wesoło widzę :evil_lol: a może by tak jakieś foty kaftanikowe co Wiq ?oczywiście Twoje kaftanikowe :D Quote
Recommended Posts