Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]W jednym z miasteczek na dolnym śląsku zmarł pan. Pan ten lubił wypić ale miał też dobre serce i przygarniał porzucone psy. Po śmierci został problem - 6 psów, w tym jeden owczarek zamknięty w domu. Resztę psów dokarmiali ludzie z miasteczka, ale chyba nikt nie wiedział że w domu jest zamknięty pies. Pojechaliśmy zobaczyć tamte a usłyszeliśmy z domu jęki - prośbę o pomoc. Głodny i spragniony wylądował u mnie w hotelu.
Teraz już odrobaczony, odpchlony, odkarmiony - brakuje mu tylko swojego domku.
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Pies nazwany przeze mnie BAZYL jeszcze nie jest wykastrowany. Za to jest dość łagodny do innych samców, dogaduje się z sukami i jest łagodny do ludzi. [/FONT]

Zdjęcia z pierwszych dni pobytu u mnie. Tu jest jego galeria: https://picasaweb.google.com/Ingolec/ONEK#

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Właśnie nie wiem bo ktoś dzwonił wczoraj z wrocławskiego numeru ale nie wiem kto bo kopałam działkę ;-) Może to i chętny.

oj ciotka..chyba wydziergam Ci taka skarpetke na telefon do powieszenia na szyje..cobys zawsze odebrac mogla;)

Posted

monika083 napisał(a):
Lilu , skad ja wzielam , ze on ma 6 lat??? pisalas gdzies? bo teraz nie moge znalezc i nie wiem skad ja to wytrzasnelam..

LILU pisała, że Pan miał 6 przygarnietych psów - może stąd? ;)

EDIT: Na OwP mogę wrzucić.

Posted

Też się zdziwiłam czytając ogłoszenie - skąd Ty wiesz że on ma 6 lat, ale nie wybrzydzałam bo darowanemu w zęby i tak dalej... :evil_lol:

Tak na prawdę to nie wiem ile ma lat. Ale ze 4 lepiej brzmi.

Był dzisiaj jeden telefon ale szkoda gadać.