Ilka21 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Kto się wybiera na tą wystawke i ma 2 miejsca wolne z Wawy(2 os+2grzywacze chińskie). Miałyśmy jechac pociągiem czy autobusem ale wspaniały oddział w połowie zgłoszeń zmienił miejsce wystawy i jest w Gostyninie. Quote
Doma17 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Będę ale ja niestety z dalszej okolicy, ale jak będę wiedziała, że ktoś z Wawy będzie jechał to dam znać. Quote
Ilka21 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 już mamy transport, na wątku transportowym się dogadałyśmy ;) Quote
Princess_York Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja też się pojawię :) Głupio byłoby nie wpaść na "swoją" wystawę . Szkoda że zmienili miejsce wystawy ... tak to bym mogła na pieszo iść . Quote
Doma17 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ilka a ty grzywki długowłose czy krótkowłose wystawiasz? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Doma17']Ilka a ty grzywki długowłose czy krótkowłose wystawiasz?[/QUOTE] moze odpowiem za Ilke;) Fibi jest łysa Buziak długowłosy ;) my tez bedziemy z łysym grzywaczem powyzej to rodzenstwo mojego Boogiego :) juz sie doczekac nie moge ;) zeby tylko pogoda dopisala! Quote
Marlena j Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 mogę prosić o stawkę gr 9 chihuahua krótkowłosy pieski klasa baby i szczeniąt?z góry dziękuję Quote
irishsetters Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 BIS dla Setera Irlandzkiego - [B]USS Pensylwania z Arislandu[/B]! Wielkie brawa dla Naszej młodej Penny! Quote
majka127 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Wystawa fatalnie zorganizowana. Najpierw zawiadomienia, co koniecznie trzeba ze sobą wziąć-legitymacje, orginały rodowodów, championaty, certyfikaty, szkoda jeszcze , że nie numer rachunku bankowego, i wyciąg z aktu urodzenia. Potem ,,pies z kulawą nogą" o nic nie prosił.Następny pkt.programu, to kilometrowa kolejka do sekretariatu(na szczęście miałam wszystko opłacone i nie musiałam),ale widziałam ten błysk w oku osób wyczekujących i trafiłam akurat na awanturę. Sędziowanie opóźnione prawie o godzinę. Brak jakichkolwiek osób sprzątających, np.toalety(kurcze smród, brud za takie pieniadze.Nikt nie wiedział, gdzie będą finały. Nagle o 15 ktoś zaczął szybko coś ustawiać, zagradzać, przeganiać wystawców. Uf szczęśliwie dobiegliśmy do końca.przy licznych pomyłkach konferansjera.Trzeba przyznać było sporo pucharków , nagródek. Ja osobiście wolałabym bez pucharka , ale punktualnie(w miarę oczywiście) i czysto(wstyd,żeby przez cała wystawe nikt nie sprzątnął ani razu toalety) bez tabunów kurzu wpadających w oczy.Mimo osobistych osiągnięć wystawy nie polecam. Quote
majka127 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 stawka Chihuahua krótkowłosy baby-psy Ranmaru Fluffy Fantasy suki Con Felicita Per Sempre Szczeniąt nie było Quote
Ilka21 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Doma17 przepraszam ale nie miałam czasu na kompa w sobotę ale Anusia ci odpisała Majka127 zgadzam się z Tobą, takiego pierdzielniku organizacyjnego to dawno nie widziałam.... Quote
Princess_York Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Majka127 - ja też się zgadzam ...kolejka do sekretariatu kilometrowa :O .. Ja nie miałam opłaconej wystawy i musiałam stać do tego dochodzi to słońce ! No masakra . Mój tata bardzo się wkurzył i robił awanturę policjantom ,bo w ogóle nie pilnowali jak trzeba jeździć ... jedni skręcali w prawo ,a stali na środku ulicy i ci co chcieli jechać prosto to nie mogli ,bo oczywiście inni będą skręcać :mad:.. Samo ocenianie przebiegło jak dla mnie ok ,chociaż widać było że coś nie grało z wybieranymi lokatami . Osobiście bałam się sędziny ,bo w zeszłym roku we Włocławku zeszłam z NDO ..Na tę wystawę pojechałam bo blisko ,zawiedziona nie jestem ,bo mamy III lokatę ocenę doskonałą i medal . Więc poprawa znacząca ;) . Quote
Doma17 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Banshee.']Ma ktoś może zdjęcia z MP, gr. młodsza? :)[/QUOTE] A dokładnie o jakiego chodzi Ci psa? Bo mam troszkę zdjęć więc powiedz jak pies to wtedy napiszę ci czy mam. Quote
orinka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jeżeli ktoś posiada to prosiłabym o zdjęcia z BIS Szczeniąt, a dokładnie zwycięzców na podium :) Jak ktoś byłby tak uprzejmy to proszę przesłać na maila: [email][email protected][/email] Z góry dziękuję Quote
Banshee. Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Doma17']A dokładnie o jakiego chodzi Ci psa? Bo mam troszkę zdjęć więc powiedz jak pies to wtedy napiszę ci czy mam.[/QUOTE] Seter irlandzki, lokata 3. :) Quote
Doginka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Tu są filmiki;-) BIS JUNIORÓW - okrojone do Gr.II:lol: [video=youtube;bk56aWq01tA]http://www.youtube.com/watch?v=bk56aWq01tA[/video] BIS JUNIORÓW - całe;-) [video=youtube;-xiF07PKnsQ]http://www.youtube.com/watch?v=-xiF07PKnsQ[/video] A tu są foty - trochę pod koniec stronki;-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/83526-Fotogaleria-Gordona-Rapera-Lotosa-i-Mi%C5%9Bki/page682[/url] Quote
Dudek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Czy może ktoś ma zdjęcia z BIS PUPPY?? Mój Zenon ([B]ZENON Rosa Thea FCI[/B]) [COLOR=red][B]BIS PUPPY II[/B][/COLOR]:multi: Quote
Doginka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Dudek']Czy może ktoś ma zdjęcia z BIS PUPPY?? Mój Zenon ([B]ZENON Rosa Thea FCI[/B]) [COLOR=red][B]BIS PUPPY II[/B][/COLOR]:multi:[/QUOTE] Mam go na filmiku;-) Zaraz wgram:lol: Mam tez foty z BIS Puppy i BIS Juniorów, tylko muszę wrzucić na serwer;-) Quote
Recommended Posts