Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto się wybiera na tą wystawke i ma 2 miejsca wolne z Wawy(2 os+2grzywacze chińskie). Miałyśmy jechac pociągiem czy autobusem ale wspaniały oddział w połowie zgłoszeń zmienił miejsce wystawy i jest w Gostyninie.

• 2 weeks later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doma17']Ilka a ty grzywki długowłose czy krótkowłose wystawiasz?[/QUOTE]

moze odpowiem za Ilke;)
Fibi jest łysa
Buziak długowłosy ;)

my tez bedziemy z łysym grzywaczem powyzej to rodzenstwo mojego Boogiego :) juz sie doczekac nie moge ;) zeby tylko pogoda dopisala!

Posted

Wystawa fatalnie zorganizowana. Najpierw zawiadomienia, co koniecznie trzeba ze sobą wziąć-legitymacje, orginały rodowodów, championaty, certyfikaty, szkoda jeszcze , że nie numer rachunku bankowego, i wyciąg z aktu urodzenia. Potem ,,pies z kulawą nogą" o nic nie prosił.Następny pkt.programu, to kilometrowa kolejka do sekretariatu(na szczęście miałam wszystko opłacone i nie musiałam),ale widziałam ten błysk w oku osób wyczekujących i trafiłam akurat na awanturę. Sędziowanie opóźnione prawie o godzinę. Brak jakichkolwiek osób sprzątających, np.toalety(kurcze smród, brud za takie pieniadze.Nikt nie wiedział, gdzie będą finały. Nagle o 15 ktoś zaczął szybko coś ustawiać, zagradzać, przeganiać wystawców. Uf szczęśliwie dobiegliśmy do końca.przy licznych pomyłkach konferansjera.Trzeba przyznać było sporo pucharków , nagródek. Ja osobiście wolałabym bez pucharka , ale punktualnie(w miarę oczywiście) i czysto(wstyd,żeby przez cała wystawe nikt nie sprzątnął ani razu toalety) bez tabunów kurzu wpadających w oczy.Mimo osobistych osiągnięć wystawy nie polecam.

Posted

Doma17 przepraszam ale nie miałam czasu na kompa w sobotę ale Anusia ci odpisała

Majka127 zgadzam się z Tobą, takiego pierdzielniku organizacyjnego to dawno nie widziałam....

Posted

Majka127 - ja też się zgadzam ...kolejka do sekretariatu kilometrowa :O .. Ja nie miałam opłaconej wystawy i musiałam stać do tego dochodzi to słońce ! No masakra .
Mój tata bardzo się wkurzył i robił awanturę policjantom ,bo w ogóle nie pilnowali jak trzeba jeździć ... jedni skręcali w prawo ,a stali na środku ulicy i ci co chcieli jechać prosto to nie mogli ,bo oczywiście inni będą skręcać :mad:..
Samo ocenianie przebiegło jak dla mnie ok ,chociaż widać było że coś nie grało z wybieranymi lokatami . Osobiście bałam się sędziny ,bo w zeszłym roku we Włocławku zeszłam z NDO ..Na tę wystawę pojechałam bo blisko ,zawiedziona nie jestem ,bo mamy III lokatę ocenę doskonałą i medal . Więc poprawa znacząca ;) .

Posted

[quote name='Banshee.']Ma ktoś może zdjęcia z MP, gr. młodsza? :)[/QUOTE]

A dokładnie o jakiego chodzi Ci psa? Bo mam troszkę zdjęć więc powiedz jak pies to wtedy napiszę ci czy mam.

Posted

[quote name='Doma17']A dokładnie o jakiego chodzi Ci psa? Bo mam troszkę zdjęć więc powiedz jak pies to wtedy napiszę ci czy mam.[/QUOTE]
Seter irlandzki, lokata 3. :)

Posted

Tu są filmiki;-)

BIS JUNIORÓW - okrojone do Gr.II:lol:
[video=youtube;bk56aWq01tA]http://www.youtube.com/watch?v=bk56aWq01tA[/video]

BIS JUNIORÓW - całe;-)
[video=youtube;-xiF07PKnsQ]http://www.youtube.com/watch?v=-xiF07PKnsQ[/video]

A tu są foty - trochę pod koniec stronki;-)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/83526-Fotogaleria-Gordona-Rapera-Lotosa-i-Mi%C5%9Bki/page682[/url]

Posted

[quote name='Dudek']Czy może ktoś ma zdjęcia z BIS PUPPY??

Mój Zenon ([B]ZENON Rosa Thea FCI[/B]) [COLOR=red][B]BIS PUPPY II[/B][/COLOR]:multi:[/QUOTE]
Mam go na filmiku;-) Zaraz wgram:lol: Mam tez foty z BIS Puppy i BIS Juniorów, tylko muszę wrzucić na serwer;-)