Serdeczna łapcia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman] Psinka jest ułożona, nie brudzi, nie stwarza problemów z jedzeniem[/FONT][FONT=Times New Roman]:eating:[/FONT][FONT=Times New Roman]. ładnie chodzi na smyczy[/FONT][FONT=Times New Roman]:painting:[/FONT][FONT=Times New Roman]. [/FONT] [FONT=Times New Roman] Ponieważ to jeszcze 6 miesięczny szczeniak, to jest pieszczoszkiem[/FONT][FONT=Times New Roman]. Sunia wychowana w towarzystwie dzieci , które bardzo kocha[/FONT][FONT=Times New Roman]:iloveyou:[/FONT][FONT=Times New Roman].[/FONT][FONT=Times New Roman] Niestety okazało się, że dzieciaczki są uczulone na sierść[/FONT][FONT=Times New Roman]. Do nowego domu trafia z wyprawką w postaci kocyka, [/FONT] [FONT=Times New Roman] trzech zabawek, dwóch misek, obroży i smyczy. [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] Deizi jest radosnym szczeniaczkiem, kochającym życie i towarzystwo człowieka tel 500 724 475 e-mail: [email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej[/FONT] [FONT=Times New Roman]Uwaga!!! Już 28.05.2011 sunię można zobaczyć, wyprowadzić na spacer i adoptować w Silesia City Center[/FONT] Quote
Serdeczna łapcia Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Fotkę wrzucam średnio 4 razy dziennie od nowa. Nie wiem co jest nie tak. Już zminimalizowałem fotkę ile się tylko dało i za każdym razem to samo. Nie bardzo umiem wyczuć w czym problem? A moderator nie odpisał. Quote
Serdeczna łapcia Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Jak tylko moderator mi wyjaśni czemu znikają, to dodam Quote
gosia2313 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Deizi w nowym domu - Jonatan napisz do admiów, żeby przeniesli wątek do adoptowanych psów ; ) Quote
Recommended Posts