Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paola, jeśli pv nie doszlo, to piszę tu

Proponuję więc byś podeszła w poniedziałek do kina. Pogadamy od razu z panem Adamem, będziemy wiedzieć na ile możemy sobie pozwolić. Pozatym on też ma różne pmysły, więc może coś podpowie. Ja pracuję w tej samej bramie co jest kino - w biurze podróży Almatur. Tak więc kiedy nie przyjdziesz między 9-17 to mnie zastaniesz, i skoczymy do kina.

A Pan Adam zaskoczony jak to świat mały, i że masz teraz Kwazia. Pamiętał też o Twojej dożycy :razz:

Posted

Niestety znowu wróciliśmy do gotowanego jedzonka:(
Większa ilość suchego Kwaziowi nie wychodzi na dobre(biegunka) Apetyt dopisuje,ale muszę na razie odczekać.
Jutro wizyta u weta ,dzisiaj na naszą umówioną godzinę,przywieżli dobermankę z wypadku i pomimo że spędziliśmy w lecznicy 2godz.czekając na TEGO weta,nie doczekaliśmy się,Jutro zadziałamy radykalnie.

Posted

Nie ma na co czekać , będę napewno w poniedziałek.Czy mogłabyś nas umówić na określoną godzinę,bo z tego co pamiętam to ,byłoby tak najlepiej:calus:
Może przyjść z Kwaziem?

Posted

Jutro będe w pracy, to się umówię z panem Adamem, i dam Ci znać.

Z Kwaziem - było by super. Jeśli dasz radę... bo my z Gastonem to przy jego temperamencie po centrum nie dalibysmy rady spacerować :D

Posted

A na zakończenie dnia-nowy news w temacie Kwazkowym...
Kwaziu UWIELBIA jak się przy nim tańczy(nie skromnie, ale chodzi o moją osobę) Tak się przy tym rozbrykał, że aż szczeknął.Pierwszy i niestety ostatni raz jak na razie-bo autentycznie się zawstydził i uciekł:):):):)
Nie możliwie mnie rozbawił:multi::multi::multi:

Posted

Paola06 napisał(a):
Mała poprawka: Przy nim i z nim :multi::multi::multi:
.

oj, chcialabym to zobaczyc.. niestety moj obecny tymczasowy:) sublokator (mix podhalana z hovkiem) ma problemy z akceptacja innych psow:(

Posted

[quote name='Paola06'] Tak się przy tym rozbrykał, że aż szczeknął.Pierwszy i niestety ostatni raz jak na razie-bo autentycznie się zawstydził i uciekł:):):):)
/quote]

Kaziu jest niemożliwy :loveu:

Posted

Paola06 napisał(a):
Pozdrawiamy Kochane Ciotki Kwazkowe:calus:
Kate udało się umówić z p.Adamem?

Olu , no niestety, o dziwo nie było go dziś w pracy.
Coś mi wspominał, że w poniedziałek bardziej luźne ma popoludnie.

Zaraz po 9tej w poniedzałek będzie u nas jak zwykle rano na kawie, więc dam Ci znać jak najszybciej gdy się z nim umówię. Ale rezerwuj godź popoludniowe.

Posted

Oj jak dobrze ze Kwazio trafił pod skrzydła Cioteczek:loveu:
Może te problemy z koopalonkiem to z tego powodu że za szybko zmieniona karma ....chociaż mój boksio często miał problemy z koopalonkiem i ciężko było dojść z czego:shake:

Posted

Witamy:loveu:
Z koopalokami znowu spokój. Je suchy raz dziennie, i ryż z kurczaczkiem i warzywami . Zaczynają gdzie niegdzie pojawiać śladowe ilości zawiązujących się mięśni. Kwaziu ma zdeformowaną budowę ciała przez ten brak kręgów szyjnych , przy nabieraniu ciałka tak jakoś zaczyna to się pogłębiać:więcej tłuszczyku na szyi , na barach-mniej na tyle.Trzeba to zobaczyć,spróbuję namówić Anię na jakąś wizytę Kwaziową , lub kogoś znajomego-to będą zdjątka,i Cioteczki będą mogły zobaczyć.:) Tak czy inaczej psychika Kwazia w jak najlepszej formie :multi: zaczyna przy zabawie bardzo nieśmialo podszczekiwać, ale wyrażnie się przy tym zawstydza? Tańczymy sobie w wolnych chwilach, w ramach terapii zajęciowej-także tu wszystko oki.:calus:

Posted

Chciałam jeszcze dodać , że rozjeżdzające łapki dostają pionu-cały czas je i pije z prowizorycznego ale stabilnego stelaża,wapno sądze też mu pomoglo ,vit.c i magnez. Sierść lśni , odrasta świeżutka,bialutka i błyszcząca.
Zobaczymy co będzie dalej.....