Aganiok Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 może faktycznie pozostałość po zastrzyku Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Paola06 napisał(a): Kate wysłałam Ci PV:) odpisałam :p Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Paola, jeśli pv nie doszlo, to piszę tu Proponuję więc byś podeszła w poniedziałek do kina. Pogadamy od razu z panem Adamem, będziemy wiedzieć na ile możemy sobie pozwolić. Pozatym on też ma różne pmysły, więc może coś podpowie. Ja pracuję w tej samej bramie co jest kino - w biurze podróży Almatur. Tak więc kiedy nie przyjdziesz między 9-17 to mnie zastaniesz, i skoczymy do kina. A Pan Adam zaskoczony jak to świat mały, i że masz teraz Kwazia. Pamiętał też o Twojej dożycy :razz: Quote
Paola06 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Niestety znowu wróciliśmy do gotowanego jedzonka:( Większa ilość suchego Kwaziowi nie wychodzi na dobre(biegunka) Apetyt dopisuje,ale muszę na razie odczekać. Jutro wizyta u weta ,dzisiaj na naszą umówioną godzinę,przywieżli dobermankę z wypadku i pomimo że spędziliśmy w lecznicy 2godz.czekając na TEGO weta,nie doczekaliśmy się,Jutro zadziałamy radykalnie. Quote
Paola06 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie ma na co czekać , będę napewno w poniedziałek.Czy mogłabyś nas umówić na określoną godzinę,bo z tego co pamiętam to ,byłoby tak najlepiej:calus: Może przyjść z Kwaziem? Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jutro będe w pracy, to się umówię z panem Adamem, i dam Ci znać. Z Kwaziem - było by super. Jeśli dasz radę... bo my z Gastonem to przy jego temperamencie po centrum nie dalibysmy rady spacerować :D Quote
Iza i Avanti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ciocia całuje w śliczny Kwaziowy pyszczek... Quote
Paola06 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A na zakończenie dnia-nowy news w temacie Kwazkowym... Kwaziu UWIELBIA jak się przy nim tańczy(nie skromnie, ale chodzi o moją osobę) Tak się przy tym rozbrykał, że aż szczeknął.Pierwszy i niestety ostatni raz jak na razie-bo autentycznie się zawstydził i uciekł:):):):) Nie możliwie mnie rozbawił:multi::multi::multi: Quote
Paola06 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Mała poprawka: Przy nim i z nim :multi::multi::multi: To ja Kate,czekam jutro na info. co do poniedziałku. Quote
Paola06 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dobrej nocy Cioteczka Kwazkowym :lol: Quote
AgaiTheta Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cześć tancerze, cześć. Do ranka :loveu: Quote
Ania_w Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Paola06 napisał(a):Mała poprawka: Przy nim i z nim :multi::multi::multi: . oj, chcialabym to zobaczyc.. niestety moj obecny tymczasowy:) sublokator (mix podhalana z hovkiem) ma problemy z akceptacja innych psow:( Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wow, Kwaziu się rozkręca:evil_lol: Dzieńdobry Kwazkowate:multi: Quote
Paola06 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pozdrawiamy Kochane Ciotki Kwazkowe:calus: Kate udało się umówić z p.Adamem? Quote
Aganiok Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Paola06'] Tak się przy tym rozbrykał, że aż szczeknął.Pierwszy i niestety ostatni raz jak na razie-bo autentycznie się zawstydził i uciekł:):):):) /quote] Kaziu jest niemożliwy :loveu: Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Paola06 napisał(a):Pozdrawiamy Kochane Ciotki Kwazkowe:calus: Kate udało się umówić z p.Adamem? Olu , no niestety, o dziwo nie było go dziś w pracy. Coś mi wspominał, że w poniedziałek bardziej luźne ma popoludnie. Zaraz po 9tej w poniedzałek będzie u nas jak zwykle rano na kawie, więc dam Ci znać jak najszybciej gdy się z nim umówię. Ale rezerwuj godź popoludniowe. Quote
Paola06 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Napewno zarezerwuję:) A dopołudnia ustalę jakie badania u weta , i za ile :calus: Kwaziu też dzisiaj zaliczył domową głupawkę, ale już bez szczeku:( Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Oj jak dobrze ze Kwazio trafił pod skrzydła Cioteczek:loveu: Może te problemy z koopalonkiem to z tego powodu że za szybko zmieniona karma ....chociaż mój boksio często miał problemy z koopalonkiem i ciężko było dojść z czego:shake: Quote
Paola06 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witamy:loveu: Z koopalokami znowu spokój. Je suchy raz dziennie, i ryż z kurczaczkiem i warzywami . Zaczynają gdzie niegdzie pojawiać śladowe ilości zawiązujących się mięśni. Kwaziu ma zdeformowaną budowę ciała przez ten brak kręgów szyjnych , przy nabieraniu ciałka tak jakoś zaczyna to się pogłębiać:więcej tłuszczyku na szyi , na barach-mniej na tyle.Trzeba to zobaczyć,spróbuję namówić Anię na jakąś wizytę Kwaziową , lub kogoś znajomego-to będą zdjątka,i Cioteczki będą mogły zobaczyć.:) Tak czy inaczej psychika Kwazia w jak najlepszej formie :multi: zaczyna przy zabawie bardzo nieśmialo podszczekiwać, ale wyrażnie się przy tym zawstydza? Tańczymy sobie w wolnych chwilach, w ramach terapii zajęciowej-także tu wszystko oki.:calus: Quote
Paola06 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Chciałam jeszcze dodać , że rozjeżdzające łapki dostają pionu-cały czas je i pije z prowizorycznego ale stabilnego stelaża,wapno sądze też mu pomoglo ,vit.c i magnez. Sierść lśni , odrasta świeżutka,bialutka i błyszcząca. Zobaczymy co będzie dalej..... Quote
Ania_w Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jak milo czyta sie takie wiadomosci.. Paola wysciskaj go mocno ode mnie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Całuski dla ulubieńca cioci- Kwazia Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hej Kwaziulku, hej Paola... Super, że Kwaziu już lepiej:multi: :multi: A ja się jutra doczekać nie mogę, by wymiziać cudaka, i ruszyć wreszcie z akcją dla niego. Quote
szmaja Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Ja bym chciała taki film z tańców Kwaziowych zobaczyć! :) Quote
Recommended Posts