Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, z pewnością chcialby wcisnąć tą swoją kościstą doopkę w róg jakiejś wielkiej kanapy! A spalby chyba 24 godziny (z przerwą na żarelko oczywiście:razz: ).

Posted

Wiecie co, od jakiegoś czasy piszę z Paolą06, nie jest może widoczna na dogo bo ma jakiś problem i nie może pisać postów:-( Ale dziewczyna napisała do mnie jakiś czas tenu że ma dla cudaczka tymczas w kotowicach tylko nie ma transportu. Odesłałam ją do Szmaji bo ja się na tym nie znam i jak widać po łapkach jestem jeszcze zielona. Mineło trochę czasu a dzisiaj okazało się, że tymczas dalej czeka, Szmaja się nie odzywa, a ja zgłupiałam:-( Naprawdę nie wiem o co chodzi........
Szmaju oświeć mnie:oops: o co kaman?:niewiem:

Posted

Nie ma odzewu telefonicznego... Niestety...
Napiszę oficjalnie: mam ofertę tymczasu dla Kwazka, bardzo rozsądną - myślę, że w tej sytuacji i przy tej pogodzie powinniśmy z niej skorzystać.

Posted

No to ja już nic nie rozumiem:eviltong: no ale nie ważne.... skoro jesteście w kontakcie i transport się organizuje to się cieszę:lol: i trzymam kciuki:happy1:

Posted

Był telefon, ale dziwnym trafem, po 3 minutach pytań i rozmowy, ludziom "wysiadają" telefony...
"Miałam dużo psów już", "A jakie?", "No, różne, yorki, jamniki, spaniela...", "I co? Tak na chwilę?", "Noooo nie... dożyły"... A że tak powiem, kij im w oko wszystkim...

Posted

nie wiem na jakim etapie sa ustalenia dotyczce zabrania psiaka na tymczas do Paoli 06, ale poprosila mnie czy nie moglabym jej go przewiez.. dla mnie to zaden problem. Kolejny weekend spedzam we Wroclawiu wiec moglabym go do Katowic przewiez.. Na trasie Wroclaw - Rzeszow przez Zabrze:) czesto pojawia sie tez Jogi:)

Posted

[quote name='Ania_w']nie wiem na jakim etapie sa ustalenia dotyczce zabrania psiaka na tymczas do Paoli 06, ale poprosila mnie czy nie moglabym jej go przewiez.. dla mnie to zaden problem. Kolejny weekend spedzam we Wroclawiu wiec moglabym go do Katowic przewiez.. Na trasie Wroclaw - Rzeszow przez Zabrze:) czesto pojawia sie tez Jogi:)[/quote]

To jest aktualne, ale chciałabym, żeby Paola się z wami zabrała - tzn. żeby wzięła go w schronisku na siebie. Czy Ty planujesz zabrać "kuvasza", jeśli jeszcze jest? (będzie wiadomo jutro...)