Korenia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Boksiara']Do domu, grzać sie na kanapie![/quote] Doopke grzać! Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hop...................................... Quote
Koperek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oj, z pewnością chcialby wcisnąć tą swoją kościstą doopkę w róg jakiejś wielkiej kanapy! A spalby chyba 24 godziny (z przerwą na żarelko oczywiście:razz: ). Quote
la_pegaza Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 2 obserwujących n allegro , ale chyba nikt nie dzowni :niewiem: na co oni czekają?? :mdleje: Quote
rudaa1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Musi ktoś zadzwonić taki okaz to rzadkosc jakich mało:D Quote
Negri Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Wiecie co, od jakiegoś czasy piszę z Paolą06, nie jest może widoczna na dogo bo ma jakiś problem i nie może pisać postów:-( Ale dziewczyna napisała do mnie jakiś czas tenu że ma dla cudaczka tymczas w kotowicach tylko nie ma transportu. Odesłałam ją do Szmaji bo ja się na tym nie znam i jak widać po łapkach jestem jeszcze zielona. Mineło trochę czasu a dzisiaj okazało się, że tymczas dalej czeka, Szmaja się nie odzywa, a ja zgłupiałam:-( Naprawdę nie wiem o co chodzi........ Szmaju oświeć mnie:oops: o co kaman?:niewiem: Quote
szmaja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Nie ma odzewu telefonicznego... Niestety... Napiszę oficjalnie: mam ofertę tymczasu dla Kwazka, bardzo rozsądną - myślę, że w tej sytuacji i przy tej pogodzie powinniśmy z niej skorzystać. Quote
szmaja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Z Paolą cały czas jestem w kontakcie, spokojnie. Transport też jest w zasięgu ręki... Quote
Negri Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No to ja już nic nie rozumiem:eviltong: no ale nie ważne.... skoro jesteście w kontakcie i transport się organizuje to się cieszę:lol: i trzymam kciuki:happy1: Quote
Koperek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A mnie proszę oświecić w sprawie 'domu tymczasowego':p ...z tego co wiem, to nie ma takiej możliwości, ale może się mylę...? Quote
szmaja Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Oferta jest. Chciałam tylko dać szansę ogłoszeniu... Quote
la_pegaza Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 no Kwazka licytuje jakaś osoba, która również zalicytowała żółtka :mad: hodowle chce zacząć czy co... Quote
Koperek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ciebie też na dobranoc hopsnę, Bialasku! Quote
Iza i Avanti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/6981/dscf4945bf4.jpg[/IMG][/URL] Qwazek szuka domku... Quote
szmaja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Był telefon, ale dziwnym trafem, po 3 minutach pytań i rozmowy, ludziom "wysiadają" telefony... "Miałam dużo psów już", "A jakie?", "No, różne, yorki, jamniki, spaniela...", "I co? Tak na chwilę?", "Noooo nie... dożyły"... A że tak powiem, kij im w oko wszystkim... Quote
Ania_w Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nie wiem na jakim etapie sa ustalenia dotyczce zabrania psiaka na tymczas do Paoli 06, ale poprosila mnie czy nie moglabym jej go przewiez.. dla mnie to zaden problem. Kolejny weekend spedzam we Wroclawiu wiec moglabym go do Katowic przewiez.. Na trasie Wroclaw - Rzeszow przez Zabrze:) czesto pojawia sie tez Jogi:) Quote
szmaja Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Ania_w']nie wiem na jakim etapie sa ustalenia dotyczce zabrania psiaka na tymczas do Paoli 06, ale poprosila mnie czy nie moglabym jej go przewiez.. dla mnie to zaden problem. Kolejny weekend spedzam we Wroclawiu wiec moglabym go do Katowic przewiez.. Na trasie Wroclaw - Rzeszow przez Zabrze:) czesto pojawia sie tez Jogi:)[/quote] To jest aktualne, ale chciałabym, żeby Paola się z wami zabrała - tzn. żeby wzięła go w schronisku na siebie. Czy Ty planujesz zabrać "kuvasza", jeśli jeszcze jest? (będzie wiadomo jutro...) Quote
Koperek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nie możesz siedzieć na 10 stronie! Bialasku, na górę marsz! Quote
Recommended Posts