Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama onek i to dość ładny tylko zaniedbany, tato zwiał...jak to bywa z panami ;) Właścicielka chce je utopić...jesteśmy w fazie błagania jej, żeby zaczekała a znajdziemy im domki. Dla 3 już są. Jeszcze trzy...

Posted

Jeden czarny i jeden brązowy to pieski, a reszta sunie. Myślę, że będą duże, bo raczej żaden maleńki pies nie przyniósł ze sobą drabiny, żeby się dostać do suni....

Posted

[quote name='wisień']nieeeeeeeeeeeeeeeee :shake::shake::shake::shake::shake:

kurde a reszty nie ruszy? :-([/QUOTE]
Eh ja nie wiem czy wierzę w to zagryzienie....:angryy:Akurat zostały trzy czyli tyle ile domków...Nic no, nie jestem w stanie nic poradzić....Wisienko czekamy :) i trzymamy kciuki, żeby kluchy zdrowo rosły

Posted

Onga, a czy właściciele zgodzą się na sterylizację suczki? Ja deklaruję pomoc finansową jeśli wyrażą zgodę, i na pewno znalazłoby się więcej osób do pomocy. Nie można pozwolić na to, żeby miała kolejne mioty i kolejne szczeniaki ginęły, ja nie wierzę że suczka zagryza szczeniaki, normalna suczka jeszcze przygarnie obce a nie zagryzie swoje......

Posted

Hmmm nie wiem co już myśleć...suka ponoć ma gorączkę i coś z nią nie tak, byli u wet.... Najgorzej, że ja nie mogę tam pojechać. Ta pani ma siostrzenicę, która kontaktuje się ze znaną mi dziewczyną, która o pomoc się do mnie zwróciła...zawiłe...więc mam takie informacje z 4 ręki...Ale na ile mogę będę trzymać rękę na pulsie i dopominać się o wizytę.