Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='halbina']no fakt... wszyscy wszystkich wkręcają albo robią za gupków... to i trudno zaufać... :roll:[/quote] ale dzisiaj wolno :multi: Quote
betel Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak tam noga , czy nazbierałas już dużo podpisów na gipsie:evil_lol: Quote
halbina Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ładnie to tak sie naśmiewać... :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='halbina']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ładnie to tak sie naśmiewać... :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Halbinko.....podać Ci herbatki? :razz: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='halbina']a możesz kawki? :roll:[/quote] To siorbnijmy sobie :lol: I po co Ci były te biegi na szczudłach? No po co? Teraz tylko fotel wygniatasz. Może w paluszek podrapać? :razz: Dobra, już dobra - idę z tym stadem :shake::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Śnij sobie bieganie w trampkach :diabloti: Dobranoc :hand: Quote
halbina Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :evil_lol: dobranoc, weszki na noc, karaluszki pod poduszki! :lol: Quote
betel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cześć, co tam słuchać???? Jak Twoja domowa i i tymczasowa zwierzyna???:evil_lol: Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 widoki marne się zrobiły... te z okna... pani żaluzje opuszcza... :eviltong: Quote
Jola_K Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 to chyba tylko koty cierpia na brak widokow :roll: chociaz Inka na tych dlugasnych nogach tez wygladala na podworko... Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 i tu się mylisz... wszystkie kochają powyglądać prze okna... a żaluzje z powodu Platona... ja im nie spuszczam zupełnie tych rolet... tylko tak, żeby Platon nie mógł stać w oknie z Inką za plecami i się rzucać na przechodzące psy... zaczął odrapywać scianę... i wolę uniknąć kolejnych komentarzy sąsiedzkich... a w kuchni mają okno odslonięte i koty mogą tam popatrywać... niedługo matury, będę mieć mniej lekcji, bo maturzyści odchodzą, ale i więcej zajeć: komisje maturalne, sprawdzanie prac, przepytywanie... potem już czerwiec i cztery klasy - równe 18 godzin... bez nauczania indywidualnego, nadgodzin, korepetycji... a potem wakacje i cały czas dla stadka! Ale muszą przetrwać maj w lekkim półmroku od strony ulicy... przykro mi, ale Platon naprawdę przesadza z tymi swoimi atakami... nakręca sie na widok psa strasznie... jak jestem w domu... bawi się z Inką, sam... wygląda przez okno, stoi na parapecie w otwartym... bawi sie ze mną i tuli... śpi na fotelu lub rogówce... gryzie kość w swojej klateczce... a jak mnie nie ma... :roll: Quote
Jola_K Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 pamietam nasza rozmowe i wiem dlaczego zdecydowalas sie na zaslanianie okien u mnie zwierzaki spia gdy nas nie ma, wiec i tak by zbytnio nie odczuly ze nie maja gdzie sie patrzec Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O to mi właśnie chodzi... psy mają juz po dwa lata... z hakiem... powinny sobie spac grzecznie, kiedy pańci nie ma... a one rozrabiają... ale i tak je kocham!!! Quote
Jola_K Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dwa lata z hakiem to za malo na ustatkowanie sie psa :shake: nas rozrabial do 4-5 roku zycia najbardziej noca, wtedy wykopywal tuje, ogrodzenia rozbieral, kradl tacie narzedzia i roznosil po calym podworku, siostra w mrozne noce przykrywala kocem szybe w aucie, ale moze z godzine tam byl, bo brutus zawsze go sciagal i przenosil w inne miejsce wg siebie wlasciwe :roll: mial takie pomysly, ze nie wiedzielismy czy smiac sie czy plakac Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no cóż... podrośniemy, zmądrzejemy... contra spem spero! :evil_lol: Quote
betel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nasza Inka też lubi wyglądać przez okno, a najbardziej wtedy, gdy nas nie ma , dlatego jak wychodzimy, to w kuchni, w której psice zostają ( jest na szczęście wyjatkowo duża) trzeba z parapetu zestawiać kwiaty :evil_lol: Quote
betel Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Halbinko , wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: za Rudą Quote
halbina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ty mnie lepiej pilnuj w sprawie Rudej... :oops: Quote
betel Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cześć , będę Cię , pilnować, nie ma sprawy. Przepraszam, że tak dawno nie klikałam , ale niestety gorączka rozłożyła mnie na łopatki i dopiero dziś odważyłam się trochę podnieść z wyra i popracować przy kompie. Pozdrowianka dla Waszej pięknej gromadki:loveu: Quote
halbina Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109031"][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/5310/suriwz1.gif[/IMG][/URL] Quote
betel Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Gospodarza nie ma , ale my i tak przesyłamy pozdrowienia:lol: Quote
halbina Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dziękujemy za pamięć, niestety nie będzie mnie jakis czas... padł monitor... Quote
Recommended Posts