Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 btw. zaraz tu wpadnie nowy ekolog, powie, że "jemu się to nie miesci w głowie" i cała zabawa zacznie się od nowa :evil_lol: ...żeby nie powiedzieć, że już parę razy się tak zdarzyło :) Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 idź do mojej lodówki , zapasik jest spory ... chipsy , popcorn , słone paluszki też.Bez tego nie da się nieraz czytać dogomanii ...... Niektórzy po prostu chyba zbyt serio traktują ten wirtualny świat .... Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']btw. zaraz tu wpadnie nowy ekolog, powie, że "jemu się to nie miesci w głowie" i cała zabawa zacznie się od nowa :evil_lol: ...żeby nie powiedzieć, że już parę razy się tak zdarzyło :)[/quote] mam w sumie nadzieje że tak będzie :cool3: lubie takie dreszczowce poczytać sobie przed snem . :diabloti: Quote
Draczyn Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 chachacha, zabawa jest nareszcie prześwietna, Ubawilam sie niesamowicie , czytajac te ostatnie posty. Wpadne jeszcze wieczorem poprawic sobie humorek:lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
lutomskak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zeby to jeszcze bylo chociaz serio....to oko ale tu niektorzy czuja sie w obowiazku oddac calego siebie,zycie swoje,za kratki wpychac,straszyc i poniewierac-ja tez ide z moimi 8 egzemplarzami do lasu- co tam-niech maja w swoim biednym,szarym zyciu choc troche radosci-mimo ze podejscie ich kpiacej wlascicielki jest godne pozalowania-ide!)-wracajac-tez kupie sobie piwo-bo sie wieczor zbliza i one -ksiegi madrasci a my-piwo i egzemplarze....-takie zycie......-tylko....-czyje lepsze?....... Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 lutomska, ale ty nie wszystkie psy masz biedne przecież! Masz też szczęśliwe psy z uszami! Ze trzy chyba nawet :evil_lol: one mają kolorowe życie, przecie! :) Quote
niceravik Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']ciiii, "ekolodzy" (w sumie fajne słowo, bo "zwolennicy niekopiowania" mi się znudziło) zaraz powiedzą, że to MY wyzywamy i obrażamy, jak to miło miejsce już parę razy. Owszem, nikt nie jest bez winy, ale ekolodzy nie potrafią obiektywnie patrzeć na innych ekologów. A ja potrafię i mówię, że nas też poniosło momentami, [B]aczkolwiek nie będę pokazywał paluchem kto sprowokował[/B] :evil_lol: Kto mi kupi piwooo? Bo mi sie nie chce iść do shopa...[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pamiętamy, pamiętamy kto sprowokował tę awanturkę, pisząc poniższy post nr 564, [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]w dniu 8.04.2007, po prawie 4 tygodniach niepisania, kiedy temat już praktycznie zdechł:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Cytat:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Mam do ciebie pytanie: ile razy byłaś przy kopiowaniu uszu? Albo ile razy bylas przy tatuowaniu szczeniaka?[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=black]A jeszcze co do cierpienia. Kto wyczesuje psom koltuny? Regularnie...[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black].p.s. sądzę, że dopoki na czele ZG stoja ci ludzie, co w tej chwili, zakaz nie zostanie wprowadzony.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]Ale... warto czekac [/COLOR][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=4]Ty sprowokowałeś, Słonko! [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=4]Czarne Gwiazdy![/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Draczyn Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Moze i sprowokowal, ale przynajmniej nie strzela do nas z automatu, ktory niewiadomo czy jest zaladowany. Ja już sie boje i też polecę po piwko, aby sobie ukoić skolatane nerwy chachachacha:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
niceravik Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='orsini']to zglos sie do FCI i powolacie razem komisje sledcza i anulujecie wszelkie wystawy od 2006roku i w koncu kociuby beda mialy sznase na wygranie;-)))) A ja i tak obstawiam ze przeciwnicy kopiowania to dusigrosze, bo za obciecie ogonkow trzeba zaplacic wetowi, za obciecie uszu tez, wiec po co?mozna tego nie robic i wiecej zarobic na szczenietach prawda?[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Napisałam o rewizji, nie o anulowaniu. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Nie FCI, a ZK.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Tracisz czas siedząc w ustawach. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Prędzej dostaniesz odcisków, niż posiądziesz wiedze z tego siedzenia .[/FONT][/COLOR] Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote]Ty sprowokowałeś, Słonko! Czarne Gwiazdy![/quote]Nie, Słonko. Po pierwsze, to ja ruszyłem dyskusję. Jeśli to nazywasz sprowokowaniem Was, to, przepraszam. po drugie: Czy ten post, który skopiowałaś jest tak prowokujący, że trzeba mnie mieszać z błotem i wszystkich innych? po trzecie: mówię o poskówkach, a nie o całej dyskusji po czwarte: doproszę się o to złamane prawo? Może po prostu napisz, że ci się wymsknęło z nerwów i przywidziało, albo się pomyliłaś. Nie potrafisz? ja potrafię. Jesli tak nie uważasz, to prosze uzasadnij swoje stanowisko. Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy'] po drugie: Czy ten post, który skopiowałaś jest tak prowokujący, że trzeba mnie mieszać z błotem i wszystkich innych? .[/quote] błoto dobre na cere:grin: Quote
Kiłi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja już sobie winko zafundowałam. Piszcie, piszcie zaczynam się coraz bardziej wkręcać:evil_lol: :diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Kiłi']Ja już sobie winko zafundowałam. Piszcie, piszcie zaczynam się coraz bardziej wkręcać:evil_lol: :diabloti:[/quote] no ,a ja wracam co siły w łapach z moim jednym egzemplarzez psowatym do domu i czym prędzej odpalam komputer , wchodzę na dogo , otwieram ten wątek iiiii :crazyeye: cisza :crazyeye: buuuuuuuu :placz: Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Vectra']no ,a ja wracam co siły w łapach z moim jednym egzemplarzez psowatym do domu i czym prędzej odpalam komputer , wchodzę na dogo , otwieram ten wątek iiiii :crazyeye: cisza :crazyeye: buuuuuuuu :placz:[/QUOTE] Spoko, mamy tu jeszcze weterankę na chodzie :evil_lol: ale cuś własnie tyż zamilkła :( btw, kto wpadnie na whisky? Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Spoko, mamy tu jeszcze weterankę na chodzie :evil_lol: ale cuś własnie tyż zamilkła :( btw, kto wpadnie na whisky?[/quote] ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego:diabloti: to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac:) Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote]ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac[/quote]ojoj. Podaj mi swoje nazwisko i adres!!!!!!! Czy sam sie zgłosisz do prokuratora? :evil_lol: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']ojoj. Podaj mi swoje nazwisko i adres!!!!!!! Czy sam sie zgłosisz do prokuratora? :evil_lol:[/quote] najpierw sie napije.....bo to moze ostatni raz byc...:diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='dealer']ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego:diabloti: to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac:)[/quote] ja się z Tobą napije :diabloti: po starej znajomości :cool1: :cool1: :cool1: barbarzyńco Ty Ty :shake: Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote]najpierw sie napije.....bo to moze ostatni raz byc...[/quote]to zapraszam :) Quote
lutomskak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane.......i tez napilabym sie whisky-moge wpasc?poogladamy sobie jakies pikantne filmy o barbarzyncach,niedoukach i przestepcach-albo nie-poczytamy razem dogomanie!tez bedzie fajnie!:) Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote]kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane......[/quote]ja to się z tobą chyba przestanę zadawać. ...ale dopiero jak wrócimy z zagrzebia. Wiesz, muszę Ci się trochę popodlizywać i jakos Cię przekupić, nie? Bo na tego psa jesteśmy umówieni... Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='lutomskak']kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane.......i tez napilabym sie whisky-moge wpasc?poogladamy sobie jakies pikantne filmy o barbarzyncach,niedoukach i przestepcach-albo nie-poczytamy razem dogomanie!tez bedzie fajnie!:)[/quote] to daj jakieś ciekawe wątki :diabloti: rodzina prawie śpi , kopiowane i wykastrowane zwierzą nażarte , wysikane i tez padły :p mam piwko , mam paluszki , paczke fajek , chętnie coś się jeszcze ciekawego dowiem :cool3: :cool3: Quote
lutomskak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 albo-jak skonczymy czytac dgm-to wezmiemy sie za lekture dotyczaca walk z bykami i lwami (oczywiscie mam na mysle walki psow z lwami i bykami-w koncu to tylko historia-ale warto ja znac-zeby wiedziec......jak bylo.....)-mysle ze akty prawne sobie odpuscimy-bo bedziemy juz po lakoholu a przeciez -jak wynika z postow naszej przedmowczyni i przyjaciolki-i tak nie jestesmy w stanie ich zrozumiec ......- Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 to może po wesołych trunkach coś zrozumiemy ?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
lutomskak Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 moge ci jeszcze np powiedziec -ze zeby moc pokazac biednego i nieszczesliwego psa (kopiowanego) w przyszlym roku na swiatowce-trzeba sie okropnie uwijac bo juz nie ma wolnych miejsc w hotelach,albomoge ci jeszcze napisac -ze byl dzisiaj u mnie w lecznicy pies-ktoremu zrobil sie wileki krwiak na uchu-niekopiowanym -a to dlatego ,ze w czasie zabawy-inny (rowniez niekopiowany-szczesliwy pies-ciagnal tego z krwiakiem za ucho.....)-teraz psa czeka albo operacja usuniecia krwiaka-albo do konca zycia znieksztalcone ,ale wygojone ,niekopiowane ,duzo ciezsze i wrazliwsze na urazy spowodowane np-zwyklym trzepaniem-szczesliwsze ucho...... Quote
Recommended Posts