Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idź do mojej lodówki , zapasik jest spory ... chipsy , popcorn , słone paluszki też.Bez tego nie da się nieraz czytać dogomanii ......

Niektórzy po prostu chyba zbyt serio traktują ten wirtualny świat ....

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']btw.
zaraz tu wpadnie nowy ekolog, powie, że "jemu się to nie miesci w głowie" i cała zabawa zacznie się od nowa :evil_lol:

...żeby nie powiedzieć, że już parę razy się tak zdarzyło :)[/quote]

mam w sumie nadzieje że tak będzie :cool3: lubie takie dreszczowce poczytać sobie przed snem . :diabloti:

Posted

chachacha, zabawa jest nareszcie prześwietna, Ubawilam sie niesamowicie , czytajac te ostatnie posty. Wpadne jeszcze wieczorem poprawic sobie humorek:lol::lol::lol::multi::multi::multi:

Posted

zeby to jeszcze bylo chociaz serio....to oko
ale tu niektorzy czuja sie w obowiazku oddac calego siebie,zycie swoje,za kratki wpychac,straszyc i poniewierac-ja tez ide z moimi 8 egzemplarzami do lasu- co tam-niech maja w swoim biednym,szarym zyciu choc troche radosci-mimo ze podejscie ich kpiacej wlascicielki jest godne pozalowania-ide!)-wracajac-tez kupie sobie piwo-bo sie wieczor zbliza i one -ksiegi madrasci a my-piwo i egzemplarze....-takie zycie......-tylko....-czyje lepsze?.......

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']ciiii, "ekolodzy" (w sumie fajne słowo, bo "zwolennicy niekopiowania" mi się znudziło) zaraz powiedzą, że to MY wyzywamy i obrażamy, jak to miło miejsce już parę razy.

Owszem, nikt nie jest bez winy, ale ekolodzy nie potrafią obiektywnie patrzeć na innych ekologów. A ja potrafię i mówię, że nas też poniosło momentami, [B]aczkolwiek nie będę pokazywał paluchem kto sprowokował[/B] :evil_lol:

Kto mi kupi piwooo? Bo mi sie nie chce iść do shopa...[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pamiętamy, pamiętamy kto sprowokował tę awanturkę, pisząc poniższy post nr 564, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]w dniu 8.04.2007, po prawie 4 tygodniach niepisania, kiedy temat już praktycznie zdechł:[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Cytat:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Mam do ciebie pytanie: ile razy byłaś przy kopiowaniu uszu? Albo ile razy bylas przy tatuowaniu szczeniaka?[/FONT][/COLOR]

[FONT=Verdana][COLOR=black]A jeszcze co do cierpienia. Kto wyczesuje psom koltuny? Regularnie...[/COLOR][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black].p.s. sądzę, że dopoki na czele ZG stoja ci ludzie, co w tej chwili, zakaz nie zostanie wprowadzony.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]Ale... warto czekac [/COLOR][/FONT]

[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=4]Ty sprowokowałeś, Słonko! [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=4]Czarne Gwiazdy![/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

Moze i sprowokowal, ale przynajmniej nie strzela do nas z automatu, ktory niewiadomo czy jest zaladowany. Ja już sie boje i też polecę po piwko, aby sobie ukoić skolatane nerwy chachachacha:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='orsini']to zglos sie do FCI i powolacie razem komisje sledcza i anulujecie wszelkie wystawy od 2006roku i w koncu kociuby beda mialy sznase na wygranie;-))))
A ja i tak obstawiam ze przeciwnicy kopiowania to dusigrosze, bo za obciecie ogonkow trzeba zaplacic wetowi, za obciecie uszu tez, wiec po co?mozna tego nie robic i wiecej zarobic na szczenietach prawda?[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Napisałam o rewizji, nie o anulowaniu. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Nie FCI, a ZK.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Tracisz czas siedząc w ustawach. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Prędzej dostaniesz odcisków, niż posiądziesz wiedze z tego siedzenia .[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote]Ty sprowokowałeś, Słonko!
Czarne Gwiazdy![/quote]Nie, Słonko. Po pierwsze, to ja ruszyłem dyskusję. Jeśli to nazywasz sprowokowaniem Was, to, przepraszam.

po drugie: Czy ten post, który skopiowałaś jest tak prowokujący, że trzeba mnie mieszać z błotem i wszystkich innych?

po trzecie: mówię o poskówkach, a nie o całej dyskusji

po czwarte: doproszę się o to złamane prawo? Może po prostu napisz, że ci się wymsknęło z nerwów i przywidziało, albo się pomyliłaś. Nie potrafisz? ja potrafię.
Jesli tak nie uważasz, to prosze uzasadnij swoje stanowisko.

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']
po drugie: Czy ten post, który skopiowałaś jest tak prowokujący, że trzeba mnie mieszać z błotem i wszystkich innych?
.[/quote]
błoto dobre na cere:grin:

Posted

[quote name='Kiłi']Ja już sobie winko zafundowałam. Piszcie, piszcie zaczynam się coraz bardziej wkręcać:evil_lol: :diabloti:[/quote]
no ,a ja wracam co siły w łapach z moim jednym egzemplarzez psowatym do domu i czym prędzej odpalam komputer , wchodzę na dogo , otwieram ten wątek iiiii :crazyeye: cisza :crazyeye:

buuuuuuuu :placz:

Posted

[quote name='Vectra']no ,a ja wracam co siły w łapach z moim jednym egzemplarzez psowatym do domu i czym prędzej odpalam komputer , wchodzę na dogo , otwieram ten wątek iiiii :crazyeye: cisza :crazyeye:

buuuuuuuu :placz:[/QUOTE]
Spoko, mamy tu jeszcze weterankę na chodzie :evil_lol:

ale cuś własnie tyż zamilkła :(

btw, kto wpadnie na whisky?

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Spoko, mamy tu jeszcze weterankę na chodzie :evil_lol:

ale cuś własnie tyż zamilkła :(

btw, kto wpadnie na whisky?[/quote]

ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego:diabloti: to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac:)

Posted

[quote]ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac[/quote]ojoj. Podaj mi swoje nazwisko i adres!!!!!!!
Czy sam sie zgłosisz do prokuratora? :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']ojoj. Podaj mi swoje nazwisko i adres!!!!!!!
Czy sam sie zgłosisz do prokuratora? :evil_lol:[/quote]

najpierw sie napije.....bo to moze ostatni raz byc...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja bym sie napila ...tylko wiesz..ja mam psa z kopiowanym ogonem i w dodatku wykastrowanego:diabloti: to pijemy czy nie masz ochoty ze mna se chlupnac:)[/quote]

ja się z Tobą napije :diabloti: po starej znajomości :cool1: :cool1: :cool1: barbarzyńco Ty Ty :shake:

Posted

kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane.......i tez napilabym sie whisky-moge wpasc?poogladamy sobie jakies pikantne filmy o barbarzyncach,niedoukach i przestepcach-albo nie-poczytamy razem dogomanie!tez bedzie fajnie!:)

Posted

[quote]kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane......[/quote]ja to się z tobą chyba przestanę zadawać.

...ale dopiero jak wrócimy z zagrzebia. Wiesz, muszę Ci się trochę popodlizywać i jakos Cię przekupić, nie? Bo na tego psa jesteśmy umówieni...

Posted

[quote name='lutomskak']kurcze a ja mam rocznego kopiowanego samca-to najmlodszy!poza tym-jeszcze 4 inne-tez kopiowane.......i tez napilabym sie whisky-moge wpasc?poogladamy sobie jakies pikantne filmy o barbarzyncach,niedoukach i przestepcach-albo nie-poczytamy razem dogomanie!tez bedzie fajnie!:)[/quote]

to daj jakieś ciekawe wątki :diabloti: rodzina prawie śpi , kopiowane i wykastrowane zwierzą nażarte , wysikane i tez padły :p mam piwko , mam paluszki , paczke fajek , chętnie coś się jeszcze ciekawego dowiem :cool3: :cool3:

Posted

albo-jak skonczymy czytac dgm-to wezmiemy sie za lekture dotyczaca walk z bykami i lwami (oczywiscie mam na mysle walki psow z lwami i bykami-w koncu to tylko historia-ale warto ja znac-zeby wiedziec......jak bylo.....)-mysle ze akty prawne sobie odpuscimy-bo bedziemy juz po lakoholu a przeciez -jak wynika z postow naszej przedmowczyni i przyjaciolki-i tak nie jestesmy w stanie ich zrozumiec ......-

Posted

moge ci jeszcze np powiedziec -ze zeby moc pokazac biednego i nieszczesliwego psa (kopiowanego) w przyszlym roku na swiatowce-trzeba sie okropnie uwijac bo juz nie ma wolnych miejsc w hotelach,albomoge ci jeszcze napisac -ze byl dzisiaj u mnie w lecznicy pies-ktoremu zrobil sie wileki krwiak na uchu-niekopiowanym -a to dlatego ,ze w czasie zabawy-inny (rowniez niekopiowany-szczesliwy pies-ciagnal tego z krwiakiem za ucho.....)-teraz psa czeka albo operacja usuniecia krwiaka-albo do konca zycia znieksztalcone ,ale wygojone ,niekopiowane ,duzo ciezsze i wrazliwsze na urazy spowodowane np-zwyklym trzepaniem-szczesliwsze ucho......