ann1gorszapolowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 rodzice napisał(a):wydaje się ze mały bedzie miał piekny prosty wlos - tez tak myslicie ? Wczoraj podczas oglądania zdjęć Lepszapołowa tak orzekła, więc nie ma innego wyjścia, włos będzie prosty i jedwabisty, a nie wełnisty :evil_lol: rodzice napisał(a):Jak go nazywacie w domu ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Shiro...przecież w tytule wątku jest to imię...no chyba, że ja czegoś tu nie rozumiem :-( Quote
rodzice Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Sama sie po głowie pukam - co za bzdurne pytanie . ale dzisiaj jestem usprawiedliwiona nie myśle jak trzeba . Chyba mi sie lekarz kłania i nie wiem czy w koncu pojedziemy na działkę . Oczywiście przepraszam Shirunia za to ze babcia nie pamiętała imienia , no ale babciom może się zdarzyć . Quote
WuAla Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Nazywamy go Shiro. Wlos wyglada na razie na raczej prosty, ale kto to wie ;) No i jakims sposobem dopiero po wyslaniu tego posta zauwazylam, ze pojawily sie juz 2 odpowiedzi - wiec juz wszystko wiadomo ! Quote
WuAla Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 ann1 napisał(a):Mały rośnie jak na drożdżach i robi się coraz słodszy:loveu:. Milanówek? - to jesteśmy sąsiadami . Miło by było się spotkać. Będziemy na warszawskiej wystawie w lipcu, może przyjedziesz z "Promyczkiem"? Taki mam zamiar ! Musze sie w koncu ruszyc :) Quote
martika5 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ale jesteśmy szybcy dopiero spostrzegliśmy nowego kolegę na forum :crazyeye: Oczywiście my też serdecznie witamy Shiro mieliśmy okazję poznać go w galerii Meisi :lol: Quote
Recommended Posts