Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martaipieski']skoro ten Pan kamil taki zarobiony i zabiegany ze ciężko go złapac, to mam tylko nadzieje ze ma czas dla psa:([/QUOTE] no właśnie...

Emdziolek nie ma się co unosić. Po prostu Willy był moim ukochanym tymczasem i naprawdę marzyłam dla niego o domu idealnym. Nie mówię że u Kamila ma źle, tylko chciałabym żeby to jakoś tak normalnie przebiegało. Jakieś zdjęcia, fotorelacje z życia codziennego, nowinki. To jest naprawdę miłe gdy można sobie popatrzeć jak niedawny podopieczny ma szczęśliwe życie u nowych ludzi. A sytuacja na tym wątku wygląda tak że przez miesiąc proszę sie o jakieś foty a dostaje jedno zdjęcie średniej jakości...;(
Jeżeli cała sprawa Cię przerasta to trzeba było powiedzieć że mamy sobie radzić inaczej bo sie nie wyrabiasz. Ja nie mam żadnego problemu z tym żeby zadzwonić sobie do p. Kamila i zapytac jak sytuacja wyglada. Nie robiłam tego wcześniej bo się zadeklarowałaś że będziesz działać w tym kierunku..

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja miałam nadzieję, że Emilka już nie działa "tak prężnie" ale widzę, że jednak bawi się w najlepsze. co wątek to większe kwiatki...

tutaj opisałam co nieco [url]http://www.dogomania.pl/threads/208619-Sznaucer-mini-z-wnyk%C3%B3w-ROZERWANA-SZYJA-juz-bezpieczny-w-DT-u-malawaszka/page20[/url]

Posted

[quote name='mrowa23']ja miałam nadzieję, że Emilka już nie działa "tak prężnie" ale widzę, że jednak bawi się w najlepsze. co wątek to większe kwiatki...

tutaj opisałam co nieco [url]http://www.dogomania.pl/threads/208619-Sznaucer-mini-z-wnyk%C3%B3w-ROZERWANA-SZYJA-juz-bezpieczny-w-DT-u-malawaszka/page20[/url][/QUOTE]

przezczytalam i mnie zamurowalo...wiedzialam ze jest na CK ale myslalam ze sie troche ogarnela....

Posted

[quote name='chita']przezczytalam i mnie zamurowalo...wiedzialam ze jest na CK ale myslalam ze sie troche ogarnela....[/QUOTE]

takie osoby się nie zmieniają

wymyślają tylko choroby sobie inne ..... a tak na marginesie ...mieliśmy Emilię z białaczka :roll: , chłopaka jej który po wypadku został roślinką :roll: ...teraz ma narzeczonego którego jakiś cichy wielbiciel z Suwałk pobił i złamał mu szczękę :lol: ciekawe co jeszcze wymyśli ...zresztą ma dziołcha dar fantazjowania :lol:

Posted

boisz się Ala ? bój się bój :D ja to dzięki Emilce musiałam się tłumaczyć rzekomej Pani Pedagog, że Emilka głoduje bo na psy w potrzebie wydaje pieniądze i nie śpi bo ma duży stres związany z psami i to moja wina :D bo ja jej wciskałam DTowiczów, normalnie trzymałam w zamknięciu, na łańcuchu, głodziłam i nie pozwalałam spać :]

Posted

[quote name='mrowa23']boisz się Ala ? bój się bój :D ja to dzięki Emilce musiałam się tłumaczyć rzekomej Pani Pedagog, że Emilka głoduje bo na psy w potrzebie wydaje pieniądze i nie śpi bo ma duży stres związany z psami i to moja wina :D bo ja jej wciskałam DTowiczów, normalnie trzymałam w zamknięciu, na łańcuchu, głodziłam i nie pozwalałam spać :][/QUOTE]

:roflt: .... kurde ,mam boja ....aż mi się paski trzęsą ...ze śmiechu ;)

Posted

[quote name='agaga21']szkoda dziewczyny, że nikt nie przypomniał tutaj afer z udziałem emdziolka, zanim został jej powierzony willy i dom do sprawdzenia.[/QUOTE]

no właśnie...każdego dnia się zastanawiam czy podjęłam dobą decyzję i czy mój krówek jest tam szczęśliwy....:(

Posted

[quote name='zuzolina']no właśnie...każdego dnia się zastanawiam czy podjęłam dobą decyzję i czy mój krówek jest tam szczęśliwy....:([/QUOTE]

uważacie , ze wszyscy biegają po wszystkich wątkach ?? to chyba raczej niemożliwe aby obskoczyć każdy jeden wątek pracując i mając rodziny :roll:no chyba że niektórzy tak potrafią to składam pokłon ,

Co do słów krytyki .....link do wątek Williego został wrzucony do wątku sznupcia i tym sposobem tutaj trafiłyśmy .... więc nie rozumie waszych conajmniej dziwnych insynuacji ...dziwnych conajmniej , że ktoś cię nie ostrzegł

była na wątku a.s. z Suwałk , może ona zajrzy na poadopcyjną do psiaka , może znajdziecie kogoś z tamtych okolic na niebieskim

A o psa ....martwiłabym się , no niestety , Emilia nie jest postacią której można zaufać.

Posted

ja nie mam do was absolutnie żadnych pretensji...ja też sie dałam nabrać..jak taki naiwniak wierzyłam jej w każde słowo....:/ W życiu bym nie pomyślała że takie jaja z czyichś uczuć sobie dziewucha robi..:angryy: a przez telefon brzmiała tak konkretnie i dojrzale.....eh dzięki za pomoc:)

Posted

[QUOTE]dziewczyny, gdzieś na watku przewinęła się [B]a.s.[/B] z Suwałk, może miałaby chwilkę na poadopcyjną??? [/QUOTE]
do dyspozycji:)

Posted

[quote name='zuzolina']ja nie mam do was absolutnie żadnych pretensji...ja też sie dałam nabrać..jak taki naiwniak wierzyłam jej w każde słowo....:/ W życiu bym nie pomyślała że takie jaja z czyichś uczuć sobie dziewucha robi..:angryy: a przez telefon brzmiała tak konkretnie i dojrzale.....eh dzięki za pomoc:)[/QUOTE]

z postu agagi da się wyczuć wąty co do tego ze nikt nie ostrzegł... mało kto ma dar przewidywania że akurat emdziolek pojawi się na tym a nie innym wątku

Widzę że a.s już sie pojawiła :) dzięki za odzew na niebieskim

Posted

[quote name='Alicja']z postu agagi da się wyczuć wąty co do tego ze nikt nie ostrzegł... mało kto ma dar przewidywania że akurat emdziolek pojawi się na tym a nie innym wątku

Widzę że a.s już sie pojawiła :) dzięki za odzew na niebieskim[/QUOTE]
a ty jak zwykle musisz sie w moich postach czegoś doszukiwać.
napisałam, że szkoda, że nikt nie uprzedził, nie napisałam do nikogo z wyrzutami, żadnych głupkowatych minek też nie wstawiłam więc bądź tak łaskawa i zejdź ze mnie.

Posted

ja sie ciesze ze my jej gai nie dałysmy, i załuje ze wczesniej nie skontaktowałam sie z zuzolina by powiedziec jej co mysle o emdziolek i jakie na mnie i na Magda79 zrobiła wrazenie!!! żałuje, ale wtedy łudziłam sie jeszcze że moje obawy to tylko moje przewrazliwienie:(
mam nadzieje ze psiak trafił dobrze ale uwazam ze trzeba to spr.:(

Posted

Ja mogłabym się wybrać w odwiedziny ale z racji takiej,że trzymam się z Emilką ludzie snują do mnie teksty że moja wiarygodność jest również niska(choć nie wiem z jakiego powodu) także więc pozostawię to dla kogoś innego ;)
Ja nie byłam na wizycie poadopcyjnej z Emilką tylko wiem z jej relacji,że psiak ma się dobrze ;) i wierzę w to ale to jest TYLKO moje zdanie :)

Posted

z tego co pamiętam( a nie chce mi się o tej godzinie ryć po wątku i szukać informacji) to emdziolek pisała że byłyście razem na wizycie...ale ok. Ja tez jestem na dogo nowa więc jeśli byłabyś taka uprzejma mogłabyś zrobić Willemu jakieś zdjęcia?? żebym do cholery miała potwierdzenie że ten pies w ogóle żyje!!:placz:

Posted

Razem ? Yyyy .. na wizycie przedadopcyjnej byłyśmy razem , ale na po ona już sama pojechała...
Oczywiście,że z A.S mogę się jakoś razem ogarnąć i tam pojechać dla mnie to nie problemu, tylko fajnie by było gdyby A.S miała aparat, bo niestety ja do swojego nie mam kabla usb więc nie mogłabym nawet wstawić a z telefonu lipna jakość ;/
To teraz poczekam aż się odezwie dobra kobieta która prosiaczki mi przywiozła na DT i się z nią ugadam ;)