Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klusek04']Żeby tylko było gdzie. Azyl by się przydał jak nic. Wszystkie by były chociaż w kupie te psiaki. I sterylki by były łatwiejsze.[/quote]
tylko kto ten azyl poprowadzi :crazyeye: Eh w ogóle ręce opadają :placz:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak to jest z formalną stroną założenia i finansowania później takiego azylu, jakie warunki musi spełnić? pytam z ciekawości:oops: , niestety nie mam warunków..

Posted

Wg mojej wiedzy coś takiego jak azyl tak naprawdę nie istnieje :shake:
A schronisko to przeogromna inwestycja nawet jeżeli w założeniu ma mieścić 50 a nie 500 psów !
Kamkam Kiedyś rozmawiałyśmy, które to rozporządzenie Ale jak go nie masz, to poszukam. W końcu Ty w tym towarzystwie jesteś budowlaniec :razz: Może mały kosztorysik sporządzisz tudzież jakąś lokalizację znajdziesz Tylko nie bij :scared:;)

Posted

o tym schronisku to ja się dowiadywałam, marne szanse, przynajmniej u nas narazie żadnych przecieków nie ma...poprzednie rozmowy legły bo zgody nie było.. popytam..., a z tym kosztorysem to kto jak kto ale Ty Maja chyba doskonale się orientujesz, sama mówiłaś:razz:

Posted

[quote name='agnieszka30']ja też...jak wy tego nie zrobicie...zrobi ktoś inny,jeżeli chcecie- nikt i nic nie stanie wam na przeszkodzie...[/quote]
Niestety stoi nam przeszkodzie takie cuś jak czas i zbyt mała liczba osób ;(
Klusek04 Chyba faktycznie wybiegasz Dzisiaj jest -10 stopni ... gdzie ta wiosna?